reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JA DZIEWCZYNY JSTEM ALE TYLKO NA CHWILUNIE ZARAZ IDZIEMY ODREAGOWAĆ EMOCJE CAŁEGO DNIA POD PRYSZNIC:tak::tak::tak::tak:
OJ TEN PIEPRZONY BABSZTYL NIE ODPUSZCZA ALE JA JUŻ TO OLEWAM..........
MYSZUNIA UŚCIŁAM CI MEILA:tak:
MADZIULA TO MIAŁ BYĆ FOTOSIK TAAAAAAKKKKK???????????????

JA DOPIERO DOTARLAM DO KOMPA LAURA JUZ PO KOLACJI

Malinka nie dawaj satysfakcji jakies siksie kobieto przeciez Ty masz to czego ona pragnie wiec glowa do gory;-)Powinnas sie z niej smiac ze zamiast mozgu ma tylko miejsce na mozg:-D:-D

Agnes,Wiktoria no to sie posmarowalam zobaczymy kiedy bedzie jakis efekt.Ile trzeba czekac na wyniki??

Wakacje spedze nap[ewno w Polsce ale na jakis wyjazd bede musiala odczekac bo przygotowania i slub to spory wydatek.Do tego moj robi mamie dach i chce kupic nowy samochod:rofl2:

JA DZIEWCZYNY JSTEM ALE TYLKO NA CHWILUNIE ZARAZ IDZIEMY ODREAGOWAĆ EMOCJE CAŁEGO DNIA POD PRYSZNIC:tak::tak::tak::tak:
OJ TEN PIEPRZONY BABSZTYL NIE ODPUSZCZA ALE JA JUŻ TO OLEWAM..........
MYSZUNIA UŚCIŁAM CI MEILA:tak:
MADZIULA TO MIAŁ BYĆ FOTOSIK TAAAAAAKKKKK???????????????
Olewaj masz racje nie warto sobie nerwów psuc a no i miłej kompieli:tak:

reklama
Do góry