reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Widziałam ja swojego m zdjecie tez dodałamaha Wiktoria chcialas zdjecia m to sa na tajnym ...![]()
wiktoria12
A co to sie dzieje że nikogo nie ma o tej poże:-
-
-(
madziulanatasza
Fanka BB :)
Mój m też tam jest i Malinki
JA DZIEWCZYNY JSTEM ALE TYLKO NA CHWILUNIE ZARAZ IDZIEMY ODREAGOWAĆ EMOCJE CAŁEGO DNIA POD PRYSZNIC

OJ TEN PIEPRZONY BABSZTYL NIE ODPUSZCZA ALE JA JUŻ TO OLEWAM..........
MYSZUNIA UŚCIŁAM CI MEILA
MADZIULA TO MIAŁ BYĆ FOTOSIK TAAAAAAKKKKK???????????????

madziulanatasza
Fanka BB :)
fotosik Malinka ,przez to drugie nie umiem,bawcie się dobrze

anka26_x_07
Mama Laury :)
JA DOPIERO DOTARLAM DO KOMPA LAURA JUZ PO KOLACJI
Malinka nie dawaj satysfakcji jakies siksie kobieto przeciez Ty masz to czego ona pragnie wiec glowa do gory;-)Powinnas sie z niej smiac ze zamiast mozgu ma tylko miejsce na mozg

Agnes,Wiktoria no to sie posmarowalam zobaczymy kiedy bedzie jakis efekt.Ile trzeba czekac na wyniki??
Wakacje spedze nap[ewno w Polsce ale na jakis wyjazd bede musiala odczekac bo przygotowania i slub to spory wydatek.Do tego moj robi mamie dach i chce kupic nowy samochod
Malinka nie dawaj satysfakcji jakies siksie kobieto przeciez Ty masz to czego ona pragnie wiec glowa do gory;-)Powinnas sie z niej smiac ze zamiast mozgu ma tylko miejsce na mozg

Agnes,Wiktoria no to sie posmarowalam zobaczymy kiedy bedzie jakis efekt.Ile trzeba czekac na wyniki??
Wakacje spedze nap[ewno w Polsce ale na jakis wyjazd bede musiala odczekac bo przygotowania i slub to spory wydatek.Do tego moj robi mamie dach i chce kupic nowy samochod

wiktoria12
Olewaj masz racje nie warto sobie nerwów psuc a no i miłej kompieliJA DZIEWCZYNY JSTEM ALE TYLKO NA CHWILUNIE ZARAZ IDZIEMY ODREAGOWAĆ EMOCJE CAŁEGO DNIA POD PRYSZNIC

anka26_x_07
Mama Laury :)
JA DZIEWCZYNY JSTEM ALE TYLKO NA CHWILUNIE ZARAZ IDZIEMY ODREAGOWAĆ EMOCJE CAŁEGO DNIA POD PRYSZNIC
szalejcie szalejcie

reklama
wiktoria12
Anka ja już nie pamietam po jakim czasie były efekty ale troche musisz poczekać a macie jakies przetestowane cwiczenia na biust zeby ujędrnic

Podziel się: