reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł:-D:-D:-D:-D
i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.
to fajnie i gicior 50 zeta w kapsie :-D:tak:
OLiwka robi mi juz półgodzinny koncert,drze sie w niebogłosy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie chce jeść gruszki.mam już jej dość czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze nie przepada za owocami albo jest cieplo a w duchote jesc sie za bardzo nie chce ... jak bedzie glodna to zje wszystko :tak: najwidoczniej jest na odwrot ;-)
Cześć dziewczyny :-)
ja mam znów zarwaną nockę za soba Lena sie budziła co chwilę 24, 2, po 3 a o 6 rozbudziła się już na dobre mimo że czopek na noc dostała :no::no::no:
teraz padła na chwilę więc zajrzałam do was ale mam tak rozregulowany plan dnia ostatnio ,że nie wyrabiam ze wszystkim :baffled:

a tak bardziej pozytywnie to zaczynam myśleć o wakacjach :tak::tak::tak:
może macie jakieś fajne miejsca gdzie można pojechać z dziećmi myslałam o wakacjach nad morzem albo jakieś jeziorko w wielkopolsce bo chce zabrac rodziców

As wszystkiego najlepszego kochana !!!

moja mama polecalaby dziwnówek :tak:my teraz chcemy tam jechac... jak sie uda - zobaczymy
nie znacie może kogoś kto potrzebuje ubranka do chrztu???dla dziewczynki razem z pelerynką,oddam nawet osobie na prawdę potrzebującej za darmo.jak znacie kogoś to mówcie.
nie ale na chlopca tak... :-)
no to się pochwalę :-)
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)

a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,
kochana ja dalej czekam na przyjecie ode mnie zaproszenia...
pisalam chyba tydz temu ze czekam
mam Ciebie jeszcze i joe alex jesli nic nie masz daj znac wysle ponownie bo ja mam w oczekujacych
poszperaj w wiadomosciach :tak:
a ja po tej całej aferze z ex k**** na nic nie mam ochoty patrzę na ten burdel i mam go gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka ja jestem zła chodze wyje k***** i tak w kółko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz napisalam na tajnym co o tym mysle wiec nie watro zapomnij o tym!!!

kochane ja bede musiala kmonczyc bo za niedlugo znajomi przyjda ale jeszcze ich nie ma wiec ile sie da tyle posiedze :laugh2::laugh2::laugh2:

ja się dopiero ucze tego forum faktycznie wisiało zaproszenie jak juz dzieciaki zasną to poczytam wszystko :tak::tak::tak:
Lenka wykąpana ale nie zabiera się do spania jakoś :baffled: jeść nadal za bardzo nie chce :-:)-:)-(
lecę na M jak Miłośc :-):-):-)

reklama
Do góry