wiktoria12
Mama i żona :)
Widziałam fotteczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to fajnie i gicior 50 zeta w kapsiewlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł
i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.
moze nie przepada za owocami albo jest cieplo a w duchote jesc sie za bardzo nie chce ... jak bedzie glodna to zje wszystkoOLiwka robi mi juz półgodzinny koncert,drze sie w niebogłosynie chce jeść gruszki.mam już jej dość czasami
na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.![]()
moja mama polecalaby dziwnówekCześć dziewczyny :-)
ja mam znów zarwaną nockę za soba Lena sie budziła co chwilę 24, 2, po 3 a o 6 rozbudziła się już na dobre mimo że czopek na noc dostała
teraz padła na chwilę więc zajrzałam do was ale mam tak rozregulowany plan dnia ostatnio ,że nie wyrabiam ze wszystkim
a tak bardziej pozytywnie to zaczynam myśleć o wakacjach
może macie jakieś fajne miejsca gdzie można pojechać z dziećmi myslałam o wakacjach nad morzem albo jakieś jeziorko w wielkopolsce bo chce zabrac rodziców
As wszystkiego najlepszego kochana !!!
nie ale na chlopca tak... :-)nie znacie może kogoś kto potrzebuje ubranka do chrztu???dla dziewczynki razem z pelerynką,oddam nawet osobie na prawdę potrzebującej za darmo.jak znacie kogoś to mówcie.
kochana ja dalej czekam na przyjecie ode mnie zaproszenia...no to się pochwalę :-)
wybrałam juz domek na wakacje taki drewniany z dwoma pokoikami tak żebysmy się wszyscy zmieścili 4 dorosłe osoby plus Laura i Lena z aneksem kuchennym i łazieneczką malutką i tarasem skromnie ale czysto najważniejsze to że w lesie nad jeziorkiem
po przemysleniu nie ma się co tłuc 500 km nad morze z małą i tak niewiele jeszcze w tym roku z niego skorzysta a woda pewnie bedzie zimna więc chyba lepsze jezioro dla takiego malucha
problem już jest z terminami wszedzie pozaklepywane pewnie przez to że euro podrożało większośc spędza wakacje w Polsce
więc mamy termin na koniec czerwca na 8 dni na więcej to niestety w tym roku nie możemy sobie pozwolić ale zawsze coś :-):-):-)
a co Wy dziewczyny z tym ukrytym forum co to jest ? jesli można spytac,,,
juz napisalam na tajnym co o tym mysle wiec nie watro zapomnij o tym!!!a ja po tej całej aferze z ex k**** na nic nie mam ochoty patrzę na ten burdel i mam go gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka ja jestem zła chodze wyje k***** i tak w kółko![]()
Ja też oglądam M jak miłośc no i czytaj bo jest tego sporoja się dopiero ucze tego forum faktycznie wisiało zaproszenie jak juz dzieciaki zasną to poczytam wszystko
Lenka wykąpana ale nie zabiera się do spania jakośjeść nadal za bardzo nie chce :-
-
-(
lecę na M jak Miłośc :-):-):-)
no to super dolaczaj do nas jak najpredzejja się dopiero ucze tego forum faktycznie wisiało zaproszenie jak juz dzieciaki zasną to poczytam wszystko
Lenka wykąpana ale nie zabiera się do spania jakośjeść nadal za bardzo nie chce :-
-
-(
lecę na M jak Miłośc :-):-):-)