reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny :-)
ja mam znów zarwaną nockę za soba Lena sie budziła co chwilę 24, 2, po 3 a o 6 rozbudziła się już na dobre mimo że czopek na noc dostała :no::no::no:
teraz padła na chwilę więc zajrzałam do was ale mam tak rozregulowany plan dnia ostatnio ,że nie wyrabiam ze wszystkim :baffled:

a tak bardziej pozytywnie to zaczynam myśleć o wakacjach :tak::tak::tak:
może macie jakieś fajne miejsca gdzie można pojechać z dziećmi myslałam o wakacjach nad morzem albo jakieś jeziorko w wielkopolsce bo chce zabrac rodziców

As wszystkiego najlepszego kochana !!!

reklama
Ale bym sobie zjadła taka jajecznice:tak::tak::tak:Mniam,mniam:-);-)
A Klaudi kupki juz chyba ok-tak mi sie wydaje:tak:Diete caly czas stosuje

My juz po zabawie na balkonie:tak:Było super,mlode sie oczywiscie wyszalały i zjadły prawie cala paczke chrupek:-D:-D:-D
Niedlugo klade Je spac
no to zaszalalyscie na tym balkonie heheh cala paczka chrupek:szok:
Ja godzinę temu wróciłam, zaświadczenie mam.

najgorsze w tym wszystkim jest że babci nie ma w domu do tej pory. Byłam u niej o 9.30 i jej nie było i do tej pory cisza. Tak jestem zdenerwowana że masakra. Wiedziała że przyjadę i znając ja to by czekała w domu. Teraz czekam aż ciotka wróci z pracy o 14 to do niej pójdzie dobrze że blisko mieszkają. Normalnie chodzę jak na szpilkach :no2::no2::no2::no2:
no to sytuacja z babcia nieciekawa Sama bym chodzila jak na szpilkach:baffled:
Cześć dziewczyny :-)
ja mam znów zarwaną nockę za soba Lena sie budziła co chwilę 24, 2, po 3 a o 6 rozbudziła się już na dobre mimo że czopek na noc dostała :no::no::no:
teraz padła na chwilę więc zajrzałam do was ale mam tak rozregulowany plan dnia ostatnio ,że nie wyrabiam ze wszystkim :baffled:

może macie jakieś fajne miejsca gdzie można pojechać z dziećmi myslałam o wakacjach nad morzem albo jakieś jeziorko w wielkopolsce bo chce zabrac rodziców

As wszystkiego najlepszego kochana !!!

wspolczuje nocki :sorry: wakacje fajna sprawa morze jest cudne wiec moze znajdziesz jakas fajna oferte:happy:

Ja ide do kuchni wziasc sie za obiadek

Oliwka spała 1h45min,zjedlismy już obiadek.Nie zjadła za duzo.Kotleta mielonego to tak z 3 kawałki wzięła do buzi a tak to same ziemniaki z mizerią zjadła i opiła sie kompotu.

teraz są z M na podwórku a ja się biorę za prasowanie wreszcie.jak skończę to dam jej zupki-na pewno zje :tak::tak::tak::tak: bo z tym to nigdy nie ma problemu.No i idziemy na plac zabaw,jestem umówiona z koleżankami.Będę mogłą sobie poplotkować i sie odstresuję.

Pogoda dzis super,22C :-):-):-):-):-) ale wiatrzysko okropne.Gdyby tego wiatru nie było to byłoby mega ciepło.

Beata na pewno babcia sie znajdzie.Oby nic się jej nie stało.Napisz co i jak.

Ja tez planuje wyjazd nad morze do Grzybowa:tak::tak::tak:Mam nadzieje ze moje plany wypala:-):tak:
Zmykam sie ubrac i po mlodego do przedszkola:-)
Obiadu nie robie-wysle Marcina brata do picollo:tak::tak::tak:

mlena współczuję nieprzespanych nocek,też przez to przechodziłam więc wiem co to oznacza.I to trwało u mnie kilka miesięcy-budzenie się po kilka razy w nocy albo niespanie po 2- 3h.Trzeba to przetrwać.Mi Oliwka juz spi ładnie tzn bez pobódek,wstaje wczesnie rano bo po 6.00,czasami 7.00 ale rzadko ale na szczęście spi całą noc.Także idzie sie wyspać.Tobie też tego życzę i dużo siły.

My też byśmy chcieli jechać nad morze ale nie wiem jak to z tymi planami wyjdzie.Planowalismy że pojedziemy z teściami, ale okazało się ostatnio że M nie dostanie urlopu w tym samym terminie co teściowa więc ta opcja odpada.A mnie przeraża jechanie pociągiem tylko w dwójkę z dzieckiem.Tyle bagażu,nie wiem jak to wyjdzie.

Ja tak na chwilke, bo Piotr troszkę spóźni się z pracy, mała się już obudziła, ale cicho siedzi, więc nawet nie zaglądam, obiad się robi, pranie prawie/albo już wyschło, ja po zakupach, pierwszym spacerku, Sniadaniu-herbata bez cukru !!!

Oj tak spacerek jak najbardziej przy odchudzaniu a prubowałyscie tych tabletk na odchudzanie LINEA CZY JAKOS TAK
Ja nie, ale nie raz słyszałam, że nic nie dają.

Witam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy to :baffled: nie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem :tak: MIŁEGO DNIA :-D AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo
A widzisz. To coś musi znaczyć. Podejdź na luzie, nic się nie stresuj i powiedz o której, to zaciśniemy kciuki.
Powodzenia.

Witam:-)
Ja dzisiaj do poludnia planuje blogie lenistwo na balkonie:tak::tak::tak:
Mnie by zwiało , a też mam zabudowany.

mam pytanko do mam maluchow-dajecie swoim jeszcze wit D?
OJ, już dawno nie daję, doktórka mówiła, że póki karmię piersią, a karmiłam do końca 8 mieś. Myśłicie, że to błą? Podawać jeszcze?

czemu wam sie sni?:rofl2:
Bo tak mocno o tobie myslimy i zeby ci sie powiedlo.

wysmarowałam takiego posta na tajnym i mi go skasowało:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:a 2 raz mi sie nie chce:crazy::crazy::crazy::crazy:
ja juz nie raz tak miałam, złośliwość rzeczy martwych. A najgorsze, że to tyle pracy i dupa. Drugi raz to może na drugi dzień, bo nerwy zszarpane...

wlazłam wlasnie na konto z ktorego pobieraja mi rate za kredyt i mam we frnkach.sluchajcie zmniejszyli mi wysokosc raty o 15frankow!!!!!!!co sie rowna praktycznie 50zł:-D:-D:-D:-D
i nastepna tez ma byc taka.musieli zmniejszyc odsetki dla siebie bo jakby cos innego to bym dostala zawidomienie.
No kochana, flaszkę stawiasz..dobrego winka oczywiście.
Nie no, żartuję, nawet nie mogę sobie wypić, ale sczerze gratuluję

Co do chlpa- ( ... ) Tyle ze mi sie wyaje ze on to robi specjalnie-zeby potem nie byloe mu kaze sprztac, lepiej udawac ze sie nie umie:-D:-D
Oj nie jeden tak robi. I mój czasami też coś tak zakręci, ale rzadko, bo wie, że wiem, że on pożądku nauczony i wszystko zrobic potrafi. Nie wiem, czy nie lepiej ode mnie...

OLiwka robi mi juz półgodzinny koncert,drze sie w niebogłosy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie chce jeść gruszki.mam już jej dość czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na śniadanie zjadła tylko pół kanapki,a teraz znowu strajkuje.niech się drze,zobaczymy komu się znudzi,nie wyjdzie z krzesełka puki nie zje.nauczy się bo już mi nerwy dzis puszczają,mam już powyżej uszu jej himerów i krzyków.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja bym tak sie nie denerwowala. Sama bylam niejadkiem, po prostu tyle nie potzrebowałam. Organizm sam wie, co mu potrzeba, zwlaszcza u dzieci i zwierząt. To my dorosli je zagluszamy i obrzeramy sie tym, co nam zbędne.
Potrafiłam jeść obiad 3 godziny. Myśłisz, że to było zdrowsze niż niejedzenie go w cale, lub troszkę???

też miałam takie śniadanko:tak: ale przed 7 rano:-D
teraz wcinam drugie śniadanie-kanapeczkę z sałatą serem żółtym pomidorkiem i szczypiorkiem, a na deser jabłuszko:tak::tak:
A ja dziś na śniadanie - kubek gorzkiej herbaty. Masakra.:baffled:

Kurcze, na wakacje z dziećmi to ja bym wolała w spokojne miejsce, ale każdy lubi co innego.. Morza to ja wogóle niet. Góry mmmmmmm, jak mi się marzy wypad w góry..........Albo na porządny koncert.:-D

A dziś prosze trzymać za mnie kciuki. Mam poważną rozmowę z teściową, coś w godzinach 15.30-24.00 O co loto innym razem. Czas obiadu dopilnować.

No i jestem i ja kurnik posprzątany jeszcze okno jedno nam zostało pomalować i dzwi i koło okien na biało malować i można odpoczywać wziełam dzieci na chwile do domu bo za ciepło jest później jeszcze pójdziemya ja ide łep umyć bo masakra jakie mam włosy:szok:

reklama
dziewczyny jak tylko antek zaśnie wpadam na tajny bo jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powiem tylko tak ex piotra chce między nami namieszać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to siksa!! wkurwiajace sa te ex:wściekła/y:
My też byśmy chcieli jechać nad morze ale nie wiem jak to z tymi planami wyjdzie.Planowalismy że pojedziemy z teściami, ale okazało się ostatnio że M nie dostanie urlopu w tym samym terminie co teściowa więc ta opcja odpada.A mnie przeraża jechanie pociągiem tylko w dwójkę z dzieckiem.Tyle bagażu,nie wiem jak to wyjdzie.

napewno wszystko bedzie dobrze dacie sobie rade w pociagu

Ide na obniadek i potem wpadne

Do góry