reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja sie dzis obijam:-)
wczora posprzatalm i nie narudzili;)mampozmywane,wczorajsza zupke na obiiad-po co bede nowa gotowac?niech wyjadaja toco jest.moze po poludniu plackow ziemniaczanych usmaze bo jakos chodza za mna:-p
oczywiscie w poludnie po pauline do szkoly,ale spacerek dobrze mi zrobi skoro sie odchudzam.:sorry:

ja sie dzis obijam:-)
wczora posprzatalm i nie narudzili;)mampozmywane,wczorajsza zupke na obiiad-po co bede nowa gotowac?niech wyjadaja toco jest.moze po poludniu plackow ziemniaczanych usmaze bo jakos chodza za mna:-p
oczywiscie w poludnie po pauline do szkoly,ale spacerek dobrze mi zrobi skoro sie odchudzam.:sorry:
Oj tak spacerek jak najbardziej przy odchudzaniu a prubowałyscie tych tabletk na odchudzanie LINEA CZY JAKOS TAK

dobra, juz 9, ide pozmywac gary i zabrac sie za coś.... bo pełno roboty.. a okna takie brudne...:szok: tez bym musiała umyc....:baffled:

Oj tak spacerek jak najbardziej przy odchudzaniu a prubowałyscie tych tabletk na odchudzanie LINEA CZY JAKOS TAK
bralam,namnie nie zadziala niestety.chyba kupie sobie sam chrom zeby mnie ciagoty na slodkie nie dopaldy.taki moj nałóg:-D:-D:-D:rofl2:

dobra, juz 9, ide pozmywac gary i zabrac sie za coś.... bo pełno roboty.. a okna takie brudne...:szok: tez bym musiała umyc....:baffled:

kobietio maszz w domu 2 facetow wiec ich zagon do okien.powiedz ze w ciazy nie mozna podnosic rak do gory i myc okien bo to grozi poronieniem!!!!

bralam,namnie nie zadziala niestety.chyba kupie sobie sam chrom zeby mnie ciagoty na slodkie nie dopaldy.taki moj nałóg:-D:-D:-D:rofl2:

kobietio maszz w domu 2 facetow wiec ich zagon do okien.powiedz ze w ciazy nie mozna podnosic rak do gory i myc okien bo to grozi poronieniem!!!!
yhm... mój M jak mył okna na święta to ja dziękuję bardzo, gorzej wyglądają niz przed umyciem, nie chciaam ich myc, ale nie moge patrzec na te balkonowe w szczególnosci, po prostu zamiast orzeżroczystych-białe-same smugi!!:no:

Więc ja dziękuję, ale wolę sobie umyc okna sama:baffled:

A w sumie rak do góry podnosic nie bede musiała za bardzo jak stane na krzesle więc nie powinno mi się nic stac:-p:-p

reklama
A mój M mówi że jak chłop głodny to i zły u mojego sie to sprawdza:-D:-D:-D
bo jak Polak glodny to Polak zly!:-):-):-) u mnie tez sie to sprawdza szczegolnie u dzieci:rofl2:

yhm... mój M jak mył okna na święta to ja dziękuję bardzo, gorzej wyglądają niz przed umyciem, nie chciaam ich myc, ale nie moge patrzec na te balkonowe w szczególnosci, po prostu zamiast orzeżroczystych-białe-same smugi!!:no:

Więc ja dziękuję, ale wolę sobie umyc okna sama:baffled:

A w sumie rak do góry podnosic nie bede musiała za bardzo jak stane na krzesle więc nie powinno mi się nic stac:-p:-p

ja tez tak mylam okna-na stolku i 3 razy wolniej niz przed ciaza.ale i tak uwazaj na siebie

Do góry