madziulanatasza
Fanka BB :)
Żebyn nie zrobiła obiadu to musiałabym mieć naprwde ważny powód inaczej....nie chciałabym słuchać ,żołądek mojego m to bardo ważny organ

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żebyn nie zrobiła obiadu to musiałabym mieć naprwde ważny powód inaczej....nie chciałabym słuchać ,żołądek mojego m to bardo ważny organ![]()
Oj tak spacerek jak najbardziej przy odchudzaniu a prubowałyscie tych tabletk na odchudzanie LINEA CZY JAKOS TAKja sie dzis obijam:-)
wczora posprzatalm i nie narudzilimampozmywane,wczorajsza zupke na obiiad-po co bede nowa gotowac?niech wyjadaja toco jest.moze po poludniu plackow ziemniaczanych usmaze bo jakos chodza za mna
oczywiscie w poludnie po pauline do szkoly,ale spacerek dobrze mi zrobi skoro sie odchudzam.![]()
bralam,namnie nie zadziala niestety.chyba kupie sobie sam chrom zeby mnie ciagoty na slodkie nie dopaldy.taki moj nałógOj tak spacerek jak najbardziej przy odchudzaniu a prubowałyscie tych tabletk na odchudzanie LINEA CZY JAKOS TAK
dobra, juz 9, ide pozmywac gary i zabrac sie za coś.... bo pełno roboty.. a okna takie brudne...tez bym musiała umyc....
![]()
yhm... mój M jak mył okna na święta to ja dziękuję bardzo, gorzej wyglądają niz przed umyciem, nie chciaam ich myc, ale nie moge patrzec na te balkonowe w szczególnosci, po prostu zamiast orzeżroczystych-białe-same smugi!!bralam,namnie nie zadziala niestety.chyba kupie sobie sam chrom zeby mnie ciagoty na slodkie nie dopaldy.taki moj nałóg
kobietio maszz w domu 2 facetow wiec ich zagon do okien.powiedz ze w ciazy nie mozna podnosic rak do gory i myc okien bo to grozi poronieniem!!!!
bo jak Polak glodny to Polak zly!:-):-):-) u mnie tez sie to sprawdza szczegolnie u dzieciA mój M mówi że jak chłop głodny to i zły u mojego sie to sprawdza![]()
yhm... mój M jak mył okna na święta to ja dziękuję bardzo, gorzej wyglądają niz przed umyciem, nie chciaam ich myc, ale nie moge patrzec na te balkonowe w szczególnosci, po prostu zamiast orzeżroczystych-białe-same smugi!!
Więc ja dziękuję, ale wolę sobie umyc okna sama
A w sumie rak do góry podnosic nie bede musiała za bardzo jak stane na krzesle więc nie powinno mi się nic stac![]()