reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana:-Dale mało wczoraj pisałyście...:-p

Ja już po sniadank, po zdrowych kolorowych kanapeczkach z sałatą serkiem szynką pomidorkiemi..... SZCzYPIORKIEM:tak::-D

NA BIUST WIKTORIA DOBRE JEST ZLOZENIE RAK JAK NA AMEN I SCISKANIE ICH:tak:

Malinka ja mam tylko 168cm wzrostu:-D:-D
Ja też ja też:-D
A jeśli chodzi o wzrost to ja mam 160cm
No to chyba najmniejsza z nas jesteś:tak::tak:

A moze ostatni raz sie mierzylas w podstawówce?:-D:-D:-D:-D:-D

A ja 176 lub 177 zależy kiedy się mierzę :-D:-D:-D:-Djestem chyba najwyższa z was:tak:
Noooooooo wielkoludzie:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
To jak Was nie ma to ja ide sie wydepilowac i wykąpac wyszykowac, bo do gina jade dzisiaj:tak:

A potem do Patrysi:-D

znaczy sie w sumie to chyba najpierw do Patrysi:-D bo dzisiaj mam gina od 12.30 dopiero, a potem po M musze jechac, wiec moze wczesniej pojade do Patrysi, tylko mnie odpisała na gg czy jej pasuje o 10..:-(

Patrysia jak bedziesz to napisz czy kolo 10 moge byc już:rofl2::rofl2::rofl2:

Witam się słonecznie

Mam kilka minut zanim wybędę więc podczytam co tam napisałyście.

A ja dziś bard zo słabo się czuję. Wczoraj był dzień bez kolacji, dziś na śniadanie tylko kawa, na obiad będzie szpinak. Lipa. Trochę mam stracha, bo muszę przepchać wózek przez całe miasto, żeby sie do mamy dostać, a nie bardzo mam siły. A tam będę musiała zająć się dwójką urwisów-:szok::szok::szok:.

ja już nie spie od 6 moje dziecko ustaliło nową godzine pobudki , mało mi się ona podoba :baffled:
meduska ale Wy macie fajnie ,że tak blisko siebie mieszkacie :tak::tak::tak:

Witam się słonecznie

Mam kilka minut zanim wybędę więc podczytam co tam napisałyście.

A ja dziś bard zo słabo się czuję. Wczoraj był dzień bez kolacji, dziś na śniadanie tylko kawa, na obiad będzie szpinak. Lipa. Trochę mam stracha, bo muszę przepchać wózek przez całe miasto, żeby sie do mamy dostać, a nie bardzo mam siły. A tam będę musiała zająć się dwójką urwisów-:szok::szok::szok:.
Kochana ten szpinak sobie moesz zjesc wczesniej, np po 1-2 godzinnym odstępie od śniadania, ja tak robiłam jak juz nie umiałam wytrzymac bez jedzenia:tak::tak: a co masz po szpinaku? tez sobie moesz cos jeszcze zjesc a potem zrobic dluzsza przerwe :tak:

ja już nie spie od 6 moje dziecko ustaliło nową godzine pobudki , mało mi się ona podoba :baffled:
meduska ale Wy macie fajnie ,że tak blisko siebie mieszkacie :tak::tak::tak:
też się cieszę:tak::tak:

Ale mi posta skróciło, no mnic, musze juz leciec

Medeuska, zrobilo mi eise tak slabo, ze iskierki zaczely mi latac przed oczami. Zjadlam grzanke dunska, bo bym zemdlala. nie czuje sie najlepiej, ale lepiej, Trudno. Lepsze to niż paść.

reklama
Hej dziewczyny!

Czuję się masakrycznie, dosłownie. Tata poszedł może dowie się czegoś więcej :no::no::no::no: ach ale podobno lepiej już jest

Pogoda ładna. Dzisiaj na zakupy muszę lecieć a tak mi się nie chce. I tyle prania :baffled::baffled::baffled:

To lecę potem dam znać co i jak. Nawet nie próbuje nadrobić zaległości hihi :tak:

Do góry