dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Patrycja U mnie tak jest od kad sie Oliwka urodzila z pobutkami wiec ja sie juz przyzwyczailam Coc teraz jak wrocilam do pracy to jest to jeszcze bardziej meczaceEvelajna jak się nazywa takie lusterko???, tam wcześniej jednostka też miala boisko
Ja juz nie śpie, mały jeszcze śpi,ale znowu była pobudka w nocy już nie wiem o co chodzi.

Pewnie u was zabki ida
Sorki, że się nie odezwałam, ale wróciłam ze spotkania, szybko zakupy, spacer z Niuńką, mycie i karmienie Mariki... padłam wieczorem przed TV. Marika miała dzień susła wczoraj, spała 2h przed południem, 3h na spacerze, potem 2h przed myciem i ją obudziłam wreszcie i potem już usypiała przy cycku, ale przyszedł M. i zaczął ja rozbawiać i chyba zasnęłam sama w łóżeczku koło 22. A od 7.30 jesteśmy już na chodzie.
Dzięki za kciuki!!! Rozmowa wczorajsza w nowej agencji z account director bardzo pozytywnie (super laska i juz tyle słyszała dobrego o mnie, że rozmawiałyśmy tylko 20 min)) i obie strony zadowolone i chętne do współpracy. Chcą żebym przyszła od czerwcaczekam tylko na telefoniczne potwierdzenie warunków finasowych, bo mają sprawdzić jak im się w budżecie mieszczę
i wtedy do czwartku muszę złożyć wypowiedzenie w swojej pracy. Już się nie mogę doczekać, żeby tam pojechać i im powiedzieć: Mam was głęboko w d...!!!
Na szybko to tyle, lecę jeść śniadanie i chyba do mamy na obiad, a potem do koleżanki, więc miłego dnia.
Fajnie ze w pracy czasem do nas zajzyszHej.
Ja nagrywam filmiki komórką. Ciesze się, ze sie Wam podoba.
Czytam Was szybciutko i szybko klepie odpowiedz - bo nie chce zeby w pracy widzieli, ze siedzę ciagle na forum hehehe
U mnie ok. W nocy jedna pobudnka z rykiem ale herbatka zadziałała. Hanka siedzi u babci i się wygłupiają a ja siedze w pracy i mi sie nic nie chce.
Pozdrawiam

DOBRENo to obiadek gotowy, zmywarka nastawiona, ja po śniadanku , młody jeszcze śpi to teraz jeszcze pranie i mogę lecieć na Wrocław
Kaka Hania ma nowego wielbiciela. Normalnie chyba sobie zgram ten filmik i jak Kacpero będzie dokuczał to mu go będe puszczała co by mu się humor poprawił![]()

GRATULACJE strasznie sie cieszeDziewczyny - chwalę się!!! Od 8 czerwca zaczynam nową pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko po mojej myśli, kasa dużo większa, opieka medyczna, bez okresu próbnego od razu na czas nieokreślony + laptop i komórka. Jestem cała w skowronkach i jutro jadę złożyc wypowiedzenie!!!
To chyba dzięki Wam![]()
![]()
![]()
Wiec dzis idziesz zaniesc wypowiedzenie JESTEM CIEKAWA ICH REAKCJI

o ZDJECIACH NIE MAM POJECIA nIE POMOGE SORKIWitam mamuski!!
ale sie wkurwilamkto sie zna na pitach????i ich rozliczeniu???
Moj odliczyl sobie Weronike i wiecie ze nawet tego 1000zl nie dostanie!!!ma jeszcze 20zl doplacic!!!bo tak im wychodzi. To z tego wynika ze gdyby nie Werka to by musial zaplacic 1000zl do urzedu??!!!!ale z jakiej racji??przeciez pracowalismy w tej smej firmie i mielismy tyle samo wyplaty!!mi wrocili 2000 a jemu 1000nie moga bo musi zaplacic???kto mi to wytlumaczy bo zaraz bialej goraczki z nerwow dostane no!!!!!!!!!!
Drugie pytanko jak robie cyfrowka zdjecia to one maja za duzy format by dodac je np. na NK kto wie jak zmniejszyc format np w programie picassa3???
A z pitem to ciesze sie ze sie WYJASNILO I ZE ZWROT BEDZIE
Nas babka rozliczala razem z G i mamy 2050 zl do zwrotu

Jejku co sie dzieje u Ciebie w pracy ze masz takiego dola przez to ??POWODZENIAczesc
byłam dzis na pobraniu krwi w lab do badań okresowych i mi cała ręka spuchła, ledwo wróciłam tak boli, do tego byłam u kolezanek w pracy i ....jestem wq...a na maxa, szkoda ze nie mieszkam w wawie, to bym rzuciła robote w pizdu i szukała jak Kate, a tak na dzień dobry mnie zdemotywowali i ryczec mi sie chce.:-(
Ide, bo nastrój tu psuje.
MAMO MAKSA Ty tez widze dola zalapalas Po twojej wypowiedzi mam wrazenie ze chcialabys do PRACY ?
WLASNIE WRACASZ DO PRACY ?
Poprawy nastroju zycze