reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Evelajna jak się nazywa takie lusterko???, tam wcześniej jednostka też miala boisko

Ja juz nie śpie, mały jeszcze śpi,ale znowu była pobudka w nocy już nie wiem o co chodzi.
Patrycja U mnie tak jest od kad sie Oliwka urodzila z pobutkami wiec ja sie juz przyzwyczailam Coc teraz jak wrocilam do pracy to jest to jeszcze bardziej meczace :baffled:
Pewnie u was zabki ida
Sorki, że się nie odezwałam, ale wróciłam ze spotkania, szybko zakupy, spacer z Niuńką, mycie i karmienie Mariki... padłam wieczorem przed TV. Marika miała dzień susła wczoraj, spała 2h przed południem, 3h na spacerze, potem 2h przed myciem i ją obudziłam wreszcie i potem już usypiała przy cycku, ale przyszedł M. i zaczął ja rozbawiać i chyba zasnęłam sama w łóżeczku koło 22. A od 7.30 jesteśmy już na chodzie.

Dzięki za kciuki!!! Rozmowa wczorajsza w nowej agencji z account director bardzo pozytywnie (super laska i juz tyle słyszała dobrego o mnie, że rozmawiałyśmy tylko 20 min)) i obie strony zadowolone i chętne do współpracy. Chcą żebym przyszła od czerwca :) czekam tylko na telefoniczne potwierdzenie warunków finasowych, bo mają sprawdzić jak im się w budżecie mieszczę :) i wtedy do czwartku muszę złożyć wypowiedzenie w swojej pracy. Już się nie mogę doczekać, żeby tam pojechać i im powiedzieć: Mam was głęboko w d...!!!

Na szybko to tyle, lecę jeść śniadanie i chyba do mamy na obiad, a potem do koleżanki, więc miłego dnia.

Hej.

Ja nagrywam filmiki komórką. Ciesze się, ze sie Wam podoba.
Czytam Was szybciutko i szybko klepie odpowiedz - bo nie chce zeby w pracy widzieli, ze siedzę ciagle na forum hehehe

U mnie ok. W nocy jedna pobudnka z rykiem ale herbatka zadziałała. Hanka siedzi u babci i się wygłupiają a ja siedze w pracy i mi sie nic nie chce.
Pozdrawiam
Fajnie ze w pracy czasem do nas zajzysz :tak:Ja tez juz coraz mniej dzwonie do niani jak jestem w pracy Grunt ze dziewczynki nasze zadowolone i nic im nie jest :tak:
No to obiadek gotowy, zmywarka nastawiona, ja po śniadanku , młody jeszcze śpi to teraz jeszcze pranie i mogę lecieć na Wrocław :-D

Kaka Hania ma nowego wielbiciela. Normalnie chyba sobie zgram ten filmik i jak Kacpero będzie dokuczał to mu go będe puszczała co by mu się humor poprawił :-D
DOBRE :-D
Dziewczyny - chwalę się!!! Od 8 czerwca zaczynam nową pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko po mojej myśli, kasa dużo większa, opieka medyczna, bez okresu próbnego od razu na czas nieokreślony + laptop i komórka. Jestem cała w skowronkach i jutro jadę złożyc wypowiedzenie!!!

To chyba dzięki Wam :) :) :)
GRATULACJE strasznie sie ciesze
Wiec dzis idziesz zaniesc wypowiedzenie JESTEM CIEKAWA ICH REAKCJI :tak:
Witam mamuski!!
ale sie wkurwilam :angry:kto sie zna na pitach????i ich rozliczeniu???
Moj odliczyl sobie Weronike i wiecie ze nawet tego 1000zl nie dostanie!!!ma jeszcze 20zl doplacic!!!bo tak im wychodzi. To z tego wynika ze gdyby nie Werka to by musial zaplacic 1000zl do urzedu??!!!!ale z jakiej racji??przeciez pracowalismy w tej smej firmie i mielismy tyle samo wyplaty!!mi wrocili 2000 a jemu 1000nie moga bo musi zaplacic???kto mi to wytlumaczy bo zaraz bialej goraczki z nerwow dostane no!!!!!!!!!!

Drugie pytanko jak robie cyfrowka zdjecia to one maja za duzy format by dodac je np. na NK kto wie jak zmniejszyc format np w programie picassa3???
o ZDJECIACH NIE MAM POJECIA nIE POMOGE SORKI
A z pitem to ciesze sie ze sie WYJASNILO I ZE ZWROT BEDZIE
Nas babka rozliczala razem z G i mamy 2050 zl do zwrotu :tak:
czesc
byłam dzis na pobraniu krwi w lab do badań okresowych i mi cała ręka spuchła:szok:, ledwo wróciłam tak boli, do tego byłam u kolezanek w pracy i ....jestem wq...a na maxa, szkoda ze nie mieszkam w wawie, to bym rzuciła robote w pizdu i szukała jak Kate, a tak na dzień dobry mnie zdemotywowali i ryczec mi sie chce.:-(
Ide, bo nastrój tu psuje.
Jejku co sie dzieje u Ciebie w pracy ze masz takiego dola przez to ??POWODZENIA

MAMO MAKSA Ty tez widze dola zalapalas Po twojej wypowiedzi mam wrazenie ze chcialabys do PRACY ?
WLASNIE WRACASZ DO PRACY ?
Poprawy nastroju zycze

reklama
Hej dziewczyny maliny!Nawet nie mam jak siąść na BB,Miki zakatarzony ciągle,marudzi,ja nie lepsza,od wczoraj gardeło,choć dziś już niby lepiej trochę....a z Mikim chyba dziś pójdę do lek i poproszę o skierowanie do alergologa:wściekła/y:Później postaram się Was nadrobić i poczytac dokładnie,bo przepraszam,alezrobiłam to po łebkach:zawstydzona/y:Miki teraz drzemie,a ja muszę posprzatać...lecę na inne wąteczki choć na chwilkę...
DUŻŻŻOOOO ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH CHORASKÓW!!!!

Pediatra jest dzis od 13 wiec popoludniu sie wybiore z mala
Zaraz dzwonie do swojego lekarza Ide po jakies leki moze antybiotyk i do roboty jutro na noc
Oli sie juz obudzila wiec lece do niej
Jeszcze od wczoraj mam @ ide sie umyc Pozniej do was zajze

Hej lasenscje :) Ja na chwilkę bo Potworniasty teletubisie ogląda :-D
Wczoraj dzionek udany. Byliśmy we Wrocławiu. pospacerowaliśmy po rynku, potem odebrałam parasolkę, posiedzieliśmy trochę u rodziców i wieczorkiem do domku. Zakupów nie udało mi się zrobić bo Kacper odwalił mi koncert na pół sklepu i wychodziłam z tamtą w tempie przyśpieszonym. Pewnie to dlatego że był już zmęczony, zresztą ja też. Dziś jedziemy nadrobić zaległości :-D Muszę się zabrać za sprzątanie bo już jutro znajomi przyjeżdżają i muszę być spakowana na piątek bo wyjeżdżamy rano. Lec dalej bo mi si pranie skonczylo i właśnie znowu siadła mi klawiatura grrrrrrrrrrr

Wlasnie Kliamtyzacja MALENA masz rcje Ale coz zrobic Bez klimy ktora u nas i tak jakos zle dziala jest strasznie duszno i wystac sie nie da :-(

No właśnie cóż poradzić?
Jeszcze się tyle ludzi przewija, to nietrudno coś złapać.
Zdrówka!

Hej lasenscje :) Ja na chwilkę bo Potworniasty teletubisie ogląda :-D
Wczoraj dzionek udany. Byliśmy we Wrocławiu. pospacerowaliśmy po rynku, potem odebrałam parasolkę, posiedzieliśmy trochę u rodziców i wieczorkiem do domku. Zakupów nie udało mi się zrobić bo Kacper odwalił mi koncert na pół sklepu i wychodziłam z tamtą w tempie przyśpieszonym. Pewnie to dlatego że był już zmęczony, zresztą ja też. Dziś jedziemy nadrobić zaległości :-D Muszę się zabrać za sprzątanie bo już jutro znajomi przyjeżdżają i muszę być spakowana na piątek bo wyjeżdżamy rano. Lec dalej bo mi si pranie skonczylo i właśnie znowu siadła mi klawiatura grrrrrrrrrrr

Marma, a gdzie Ty pod Wrocławiem mieszkasz?

A mi się udało zarezerwować noclegi na weekend!!!!!!!!!!!!!!
Jedziemy do Krościenka n/D na dwie noce.
30zł od osoby za noc, małej nie liczą.
Nie wiem czy łazienka w pokoju, ale tak na ostatnią chwilę, to nie mogę wybrzydzać.
Więc w piątek rano mamy basen, a po basenie sru!!!!!!!!!!!!!

Już się nie mogę doczekać.
A Iza pewnie da rodzicom popalić :tak:

Wiolas nieźle sobie liczą :szok: i to za dwie godziny dziennie :szok:
Evelajna zdrówka dla męża, chory chłop, to gorzej jak dziecko, chyba, że Twój choruje z godnością (kiedyś tak do mojego M powiedziałam i przez dwa dni nie jęczał, a le na trzeci dzień powiedział, że pier.... on jest chory, źle się czuje i mam byc wyrozumiała)
Dorota zdrówka i powodzenia u lekarzy
Ppatqa ja nie wiem dokładnie, ale ta cena to już z wyżywieniem. Samo czesne jest nieduże. I jeszcze zajęcia dodatkowe - wiem, że jest basen, angielski, informatyka, ale tym to się póxniej bedę martwić ;-)
Mniam, ciasto z rabarbarem :-p
Lilunia żal mi że takie męczarnie przeżywaśz. Ja to ostatnio z kolei w dzień mam takie historie, że Bartek nie śpi, tylko jęczy.

No nareszcie bez wiatru :-) Zaraz śniadanko i do piaskownicy, a wieczorem zaczynam pakować, co by na jutro za dużo nie zostawiać. Byle pogoda dopisała :blink:
Miłego dnia!!!

lilunia współczuje nocki
malena my myślimy o wypadach jednodniowych bo dla koni nie mamy zastępstwa
dorotka chyba zęby bo usnął jak mu posparowaliśmy dziąsla a nie po cycu jak zwykle, choć mogł się obudzis bo znowu przesikał pampka
moli zdrówka

my zaraz uciekamy na dwór

Aż mi głupio bo ja znów wpadam tylko na chwilke:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lala jeszcze w szpitalu. Wyniki OK czyli jest czysta bez bakterii i wirusów ale wola dmuchac na zimno i skonczyc do konca antybiotykoterapie:tak: a ta sie konczy w czwartek. A to dlatego ze po ostatnim antyb jak miała w domciu znow goraczkowała co było przyczyna wyladowania w szpitalu. Tak wiec jutro rano USG jamu brzusznej i do domciu;-) Aż nie moge sie doczekac.

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!!!!! GRATKI DLA NASZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW.
Całuje i prosze o wyrozumiałośc ale ciężko mi teraz wszystko pogodzić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
JEJKU dziewczyny zazdroszcze wam tych wyjazdow na weekend ja tez wyjezdzam JUTRO DO PRACY NA NOC W SOBOTE DO PRACY NA DZIEN I W NIEDZIELE DO PRACY NA NOC

ALE mam zajebisty weekend majowy MASAKRA

Oli ma drzemke zasnela mi na butli troche szkoda bo chcialam juz wychodzic ale dopiero co dodzwonilam sie do swojego lekarza i jest ona do 12 wiec lece sie ubierac i sru do lekarza i na spacer Pozniej wroce do domku nakarmic mala i saz sru z nia do lekarza Napisze pewnie pozniej

CZARNA nic sie nie martw my tu czekamy na ciebie Dobrze ze Lala JUTRO WYCHODZI :-)

Do góry