reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A i zapomniałam gadałam dzisiaj z Azile ina temat naszego spotkania...no i co dziewczyny...piszecie się. Okolice Warszawy..ma ktos jakieś namiary ..i decyzna na weekend z noclegiem czy jakiś jednodniowy pobyt w gospodarstwie agroturystycznym...bo czas cos zamawiać . Czerwiec za pasem...Wpisujcie kto chetny i ile osób ile dzieci i decyzna nocleg /bez noclegu

Lista Osób chetnych na spotkanie:
1. Magdziara - 2 osoby dorosłe/ dwoje dzieci -

Magdziarko rozumiem że termin na czerwiec? :sorry: Qrczaki ja wyjeżdżam nad morze!!! A też bym chciała się z Wami zobaczyc... i to bardzo... :sorry:

Witajcie!
U nas nocka ok, Ł już w pracy, Bart mi szaleje po mieszkaniu, zaraz musze się ogarnąc, bo znowu znajoma wpadnie na kawkę i dzięki tem skoczę do solarium :-p
Magdziarko ja na spokojnie oglądne sobie te kolczyki i dam Ci znac- a byłabyś w stanie zrobic brązowo-czerwone? ;-)

Miłego dnia!

reklama
Ja bede w Polsce 14-19 czerwca,a potem od 19 lipca ze 3 tygodnie.Niestety w czerwcu nie zalapalabym na spotkanie weekendowe,bo w weekend jeden wyjezdzamy,a w drugi wracamy:-(

Witajcie!

Ja już zaliczyłam dziś urząd pracy, znów nie mają dla mnie ofert. Mała wreszcie padła na pierwszą drzemkę, ja zaraz muszę kolejną kawkę wypić bo otumaniona z lekka jestem :baffled: Oooo chyba jednak nie śpi, bo jakieś piski dochodzą z pokoju :zawstydzona/y: Dziadek dziś wyjeżdża :-( może pójdziemy go odprowadzić...
Co do spotkanka, chociaż jestem z Wami krótko, to byłabym bardzo chętna ale my w czerwcu rozwozimy zaproszenia na ślub (szkoda że nie mamy nikogo z okolic Wa-wy :sorry:) więc niestety nie dopiszę się do listy :-(
Maajka - jak poszukiwania sukni?
Magdziara - a mogłabym się do Ciebie zgłosić jak będę biżuterii do ślubu szukała?
Słonecznego dzionka!

Ja doslownie na chwileczke Witam Was Kochane,pozniej troszke poczytam i popisze narazie walcze z walizka:laugh2:;-)

Basiu dzieki za spotkanko,bylo superowo,jak Natalcia sie czuje?

MIlego dzionka laseczki:-);-):tak:

Dziewczyny super pomysł z tym spotkaniem, :-)
tylko jak to zwykle bywa ciężko się dopasować i zorganizować.

My też na czerwiec planujemy wypad nad morze, 7-mego mamy wesele, urodziny Wojtka trza wyprawić,
no i na budowie robota wre, więc rąk do pracy nie brakuje.

Cały długi weekend i tydzień po spędzimy na budowaniu, tzn. my z Wojtkiem będziemy archiwizować a tatuś będzie się pocił.:tak:
Kochane, ale jak tylko się wprowadzimy (2 latka jeszcze)serdecznie zapraszam!

Witajcie mamusie, u mnie mała odpadła na drugą drzemeczkę, marudziła strasznie... chyba dają w kośc te ząbeczki dwójeczki... pocieszam, się że to kiedyś przejdzie :-) mój mąż wyjechal w rozjazdy,a ja siedze sama w domu. Julinka zaliczyła dłuuuuuuugi spacerek i pewnie jak wstanie to znowu wyjdziemy, bo gorąco dziś u nas jak w piekle.
Mejdia, nawet nie wiesz, jakbym chciała się z nią dogadać... próbujemy z moim A, to rozmowa się kończy (słowa teściowej): jeśli wam coś nie pasuje to wypi********... to jak ja mam z takim człowiekiem rozmawiać??? :-:)-:)-(
Bbakaniu, powodzenia w pracy! będzie wszystko dobrze!!! udanych zakupków i zdrówka dla Natusi!
Mamoot, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, oby ta pyląca cholera znikła!!!

madzia kolczyki piekne. Ja zaczynam robić sobie medaliony. jak zrobie to pokarze
Ja pisze sie na spotkanie
Azile12 -2 dorosłych i 3 dzieci tylko pierwszy wikend czerwca mi nie pasuje:-)

Wiesz... z tego co pamiętam to właśnie niebawem ma padac - przynajmniej tak zapowiadają.
Życze ulgi mimo wszystko !!

Mamoot, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, oby ta pyląca cholera znikła!!!

Dzięki!

Kupuję surówkę drewnianą na internecie w sklepach z drewnem...kleje, werniks i lakiery w sklepach artystycznych ...np tutaj:
Decoupage.art.pl: Klej montażowy w spray'u do projektów 400 ml - Easy Tack

wzory to już zależy czy ma byc coś z serwetek czy drukowane i przenoszone medium czy drukowane na papierze ryzowym..mozliwości jest wiele...a bransoletka z płytek mogłaby być...hmmm chyba spróbuję..Robiłam tylko tę okragłą z Klimtem ale ciężko się ją kleiło bo zmarszczki się robiły..ale co tam. Praktyka czyni mistrza

Chyba powinnam przyjechać do Ciebie na szkolenie, bo bym sama takie rzeczy porobiła. Po prostu jak zobaczyłam na kolczykach te tancerki, to od razu wyobraziłam sobie taką bransoletkę. Choć nie bardzo wiem, jak te płytki mozna połączyć w bransoletkę....

Powiem Wam jeszcze dziewczyny, że mi nasza Magdziarka piekny naszyjnik przysłała. Przy okazji wkleje fotke. Jeszcze raz dziekuję!

Jeśli chodzi o wyjazd, to ja zasadniczo się piszę oczywiście w komplecie (2+2), ale dopóki nie uzgodnimy terminu, to nic konkretnego nie mżna powiedzieć.

reklama
Witaj Marlenko. Ciesze sie, że juz jesteś na miejscu. Mam nadzieje, że czujesz się już lepiej. Jak Marysia zniosła lot? Więcej info prześle Ci na priva :tak:.
witam wieczorowa pora,u mnie zimno i mokro,brrr...
Marysia super zniosla lot bylo mlesio,chrupki,zabawki(pelna torba),fluoryzacja:-D:-D:-Dtzn smialysmy sie z kolezanka,bo juz na koniec nic dzieci nie cieszylo tylko szczoteczki i pasta do zebow,spanie 1h,naprawde fajnie i milo porobilam kilka zdjec z okna moze uda mi sie wkleic

Do góry