Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś tam mam......Magdziarko kolczyki boski! W końcu muszę coś wybrac!Masz może w kupie zdjęcia swoich cudownch dzieł?
bardzo mi miłoOj Madziu super te Twoje "dzieła" !!
Marlenka mi mówiła, że jest bardzo zadowolona z kompleciku od Ciebie.
.
No niestety mimo, że brzozy już właściwie przestały pylić, to ja nadal płaczę, kicham i kaszlę. Nie wiem, może to świństwo jeszcze lata w powietrzu, ale niewątpliwie dobrze jeszcze nie jest. Oj deszczu mi trzeba.
Mamoociku mam nadzieje, że alergia bardzo nie doskwiera.

No może może.....A muszę rozkręcać sprzedaż bo zbieram na wyjazd do Malagi ...już mam troche kasy ale jeszcze 100 par kolczyków muszę sprzedac żeby mieć całośćWiesz... z tego co pamiętam to właśnie niebawem ma padac - przynajmniej tak zapowiadają.
Życze ulgi mimo wszystko !!
Magda, powinnaś założyc oddzielny wątek na swoje arcydzieła !!!Taki mini "straganik" internetowy !!

Wyjazd jest we wrzesniu, więc jeszcze mam czasKochana, ja na Twoim miejscu to już zaczynałabym się pakowac do tej Malagi !! Co to jest 100 sztuk kolczyków ...pchi !;-) One się po prostu same sprzedają !!!![]()