reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Agniesiak85 trzymam kciuki. Ja tez jak nie dostane @ to testuje 1-2. Chociaz mam ochote juz dzis testowac ale moj M to samo powiedzial zebym jeszcze poczekala. A tam co ma byc to bedzie, nie ten cykl to moze nastepny :-)

Ja też mam najlepsze dni między 12 a 14 dc. Sprawdziłam testami owulacyjnymi w 1 cyklu i u lekarza w 2 cyklach. 3 razy wyszlo tak samo.

Ostatnia edycja:
no tak ale wy juz macie dzieci a to bedzie moje pierwsze.wyobrazcie sobie jak ja schizuje...wiem ze duzo pytam i oczekuje na odpowiedzi ale prosze o ociupinke wyrozumialosci:sorry:

no tak ale wy juz macie dzieci a to bedzie moje pierwsze.wyobrazcie sobie jak ja schizuje...wiem ze duzo pytam i oczekuje na odpowiedzi ale prosze o ociupinke wyrozumialosci:sorry:
Ja jeszcze dzieci nie mam, ale mam zamiar to szybko nadrobic:-p:-D
To by bylo moje pierwsze maleństwo..:tak:
Dziewczyny piszą, że jak były w ciązy to miały dużo białego śluzu a ja się martwię bo u mnie brak:-(
Cycuchy bolą po bokach, tempka normalna (choc jak nawet chora bylam to baardzo rzadko miałam podwyższoną), sennośc, brzusi nieraz pobolewa, kłuje w jajnikach i lekkie odbijanie:eek:

agniesiak85 trzymam kciuki (a niech tam)to kiedy bedziesz wiedziec czy sie udalo?
Kochana myślę, że do 3 maja będę wiedziec:tak:

reklama
Do góry