Justys84
Fanka BB :)
to by juz byla druga w tym miesiacuMoże zrób sobie test owulacyjny. Masz dość długie cykle więc może owulację masz właśnie teraz?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to by juz byla druga w tym miesiacuMoże zrób sobie test owulacyjny. Masz dość długie cykle więc może owulację masz właśnie teraz?
Hej Dziewczynki,
Witam Wszystkie nowe Staraczki.
aguniak - no ja trzymam i to bardzo mocno. :-):-):-) Przecież wiesz ;-)
Zaraz uciekam zrobić małe zakupki i jade na uczelnie, może wkońcu mój dyplom będzie gotowy. A potem jade poza Wawke, odpocząć. Tak więc dopiero jutro zajrze.
ja trzymam kochana kciuki z calych silA za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(
Dziewczyny jestem w ciąży. Dzisiaj rano 2 grube kreski na teście. W sumie spodziewałam się trochę ale i tak czuję zaskoczenie i jakieś takie niesamowite uczucie, że cały dzień o tym myślę. Nie mogę w to uwierzyć.

może dlatego, że w pracy jestem
po pracy pojadę do domku i zaraz zmykam spać, żeby ten dzień się skończył
czemu masz dola?HUUUUUUUUUUUUUURA!!!! OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Witam nowe forumowiczki
Dziewczyny ja mam dziś mega doła, ale nawet popłakać sobie nie umiemmoże dlatego, że w pracy jestem
![]()
A za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(

HUUUUUUUUUUUUUURA!!!! OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Witam nowe forumowiczki
Dziewczyny ja mam dziś mega doła, ale nawet popłakać sobie nie umiemmoże dlatego, że w pracy jestem
![]()
tule mocko
dziewczyny juz drugi dzien mnie boli brzuh dolem czy to znaczy ze jajeczko jest otwarte?
no chyba że mylisz ból brzucha dolnego z jajnikami
ale ogólnie dobrze że jak boli bo właśnie podczas owulki boli
czemu masz dola?