reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
uuu kochana nie przejmuj sie moje wszystkie kolezanki sa w ciazy lub juz maja bobaski i ciagle sie pytaja a ty kiedy? wiem co czujesz ale glowa do gory moze juz nie dlugo ty bedziesz sie cieszyc z fasolki tego z calego serducha ci zycze i wszystkim nam czekajacym

Ehh, bo u mnie w pracy, aż 4 dziewczyny są w ciąży...3 są na L-4, a jedna dalej pracuje....i dziś jeszcze jedna przyjechała z ciastem, bo ma urodziny, no i oczywiście gadka tylko o jednym, a nikt nawet na mnie nie zwracał uwagi, że mi trochę przykro, więc sobie poszłam do swojego pokoju...
nie martw sie mamo sowko,bedzie dobrze my tez zostaniemy mamami!choc wiem co czujesz,bo czesto sama to przezywam ale trzeba myslec pozytywnie:)! dobra zmykam do pracy bo jestem juz spozniona papap

Ehh, bo u mnie w pracy, aż 4 dziewczyny są w ciąży...3 są na L-4, a jedna dalej pracuje....i dziś jeszcze jedna przyjechała z ciastem, bo ma urodziny, no i oczywiście gadka tylko o jednym, a nikt nawet na mnie nie zwracał uwagi, że mi trochę przykro, więc sobie poszłam do swojego pokoju...

kochana nasza wiem to jest straszne jak tak se pogaduszkują z uśmieszkami :-(są takie zafascynowane że nie zwracaja na ciebie uwagi i to jest naprawde przykre mogły by troche sie opanować to nie ładnie ja rozumiem cieszą się ale niech to robią nie na oczach twoich to nie ładnie:no:wiesz co widze że te koleżanki z pracy nie dokońca są fer ale nie martw sie i ty będziesz w ciąży i ty pokażesz jaka jesteś z tego dumna:tak:

A za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(
Aguniak i ja tez trzymam:tak::-)

Co do mojego "niby" śluzu... to ja mam go w środku ale na zewnątrz to naprawdę znikome ilości na papierze.. Wcześniej przed @ miałam śluz... najpierw białawy a potem ciemnieszy aż w końcu @ się pojawiała.. a teraz cisza..:eek:
Patrysiu co do tempki to ja mam normalną:-( Ale ja nigdy prawie nie mam podwyższonej, nawet jak mega chora jestem. Mama mi zawsze mówiła,że ja nigdy temperatury nie miałam podwyższonej. Hmm..:baffled:
A teraz wpierniczam mega ostrą zupkę chińską, wiem,że to niezdrowe ale tak mi się chciało czegoś ostrego,że masakra. Nie mogę na jogurty patrzec, tylko ostre, kwasne itp. Ja już wariuję..:-D

czesc moje kochane anioleczki :)
hej hej, ja juz w domeczku :)
jutro odpoczywam a w sobote najpierw na zakupy w poszukiwaniu sportowego obuwia dla mnie a pozniej grill na dzialeczce :) i piweczko...mniam

reklama
Do góry