morena1062
Aktywna w BB
moze i myle te bole fakt jest ze boli .dzis jest 12 dzien czyli musze dopasc meza po pracy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja trzymam!A za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(

nie martw sie mamo sowko,bedzie dobrze my tez zostaniemy mamami!choc wiem co czujesz,bo czesto sama to przezywam ale trzeba myslec pozytywnieEhh, bo u mnie w pracy, aż 4 dziewczyny są w ciąży...3 są na L-4, a jedna dalej pracuje....i dziś jeszcze jedna przyjechała z ciastem, bo ma urodziny, no i oczywiście gadka tylko o jednym, a nikt nawet na mnie nie zwracał uwagi, że mi trochę przykro, więc sobie poszłam do swojego pokoju...
Ehh, bo u mnie w pracy, aż 4 dziewczyny są w ciąży...3 są na L-4, a jedna dalej pracuje....i dziś jeszcze jedna przyjechała z ciastem, bo ma urodziny, no i oczywiście gadka tylko o jednym, a nikt nawet na mnie nie zwracał uwagi, że mi trochę przykro, więc sobie poszłam do swojego pokoju...
wiesz co widze że te koleżanki z pracy nie dokońca są fer ale nie martw sie i ty będziesz w ciąży i ty pokażesz jaka jesteś z tego dumna
A za mnie nikt nie trzyma kciuków :-(
:-)

czesc moje kochane anioleczki
hej hej, ja juz w domeczku
jutro odpoczywam a w sobote najpierw na zakupy w poszukiwaniu sportowego obuwia dla mnie a pozniej grill na dzialeczcei piweczko...mniam