reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

reklama
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D
Testy czasami się mylą (1%) albo może po prostu za wcześnie;-) czekamy na dobre wieści:-)

Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Próbuj aż do skutku:) nikt nie mówił, że będzie łatwo... Po całym trudzie, rozczarowaniach i oczekiwaniu milion razy bardziej docenisz macierzyństwo niż kobiety, którym "łatwo przyszło";-) a bobas na pewno już niedługo będzie z Wami:-)

Witam sie z rana swiatecznie :-):-):-) Pogoda piekna i pewnie wszystkie wybeda grillowac i lezakowac na dzialeczkach i ogrodach...
U mnie wszystko w najlepszym porządku. Humor mi dopisuje... W zwiazku Ok w pracy jako tako...
Jedynie co to brak fasolki, ale nie mysle teraz tak o tym, moze tez dlatego zadziej tu bywam, zaprzatam sobie mysli innym rzeczami, wiosna troche mnie obudzila, chodze na fitness, odnawiam kontakty z przyjaciolkami i tak czas leci
no to super bo najwazniejsze to sie dobrze dogadac... obraczki juz nie lataja przez okno??:-):-):-) (to ty nia rzucalas??)
Dobry wieczór:-)

Gosiu - poszalałaś z zakupami - a co M na to;-)
ano poszalalam ale moj nie wtraca sie do tego - przyjmuje to ze spokojem bo nie zdarza mi sie to czesto bo rzadko kiedy mi sie w sklepach cos podoba i czasem kilka razy odwiedzam galerie i inne sklepy zanim znajde cos co mi sie podoba...
Ale teraz musze jeszcze miec kase na HSG. No chyba ze zrobi mi to na NFZ...

Witam sie w maju!!

Agniesiak poczekaj jeszcze moze po prostu za wcześnie zrobiony test i dlatego negatywny, nie ma @ to moze juz nie przyjdzie.
ja mam 42dc i @ dalej nie ma wczoraj jak wziełam luteinę to mnie jajniki rozbolały ale zaraz po jakiś 25 minutach ból przeszedł. czy to normalne po luteinie??

Gosiu a co to jest to HSG??
Domelko takie też mam podejscie do tego bo nie mam zresztą innego wyboru. nie poddam sie nigdy!

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam za miłe powitanie i przyjęcie juz teraz do Tak zacnego Grona :-D
Podziwiam Was wszystkie BARDZO BARDZO BARDZO-temperatura,badania, leki..........mnóstwo tego naraz :szok: ale widzę że mimo wszystko dobry humor nie opuszcza:tak:;-):happy:
Ja chyba nie dałabym rady tak walczyć :no:, znam siebie i wiem,ze jestem słaba psychicznie :baffled::-(
Ciekawe jak bedzie u nas tym razem z tym serduszkowaniem ???
uda sie i tylko ty nie mozesz sie poddac tylko walczyc... nie ma szans zebys z nami zwatpila... jak ci bedzie smutno i zle to wal do nas jak w dym...my zawsze pocieszymy i przytulimy...a tamta historia - cudowna... ile lat ma twoja dzidzia teraz...
przykro mi ale nie trac nadziei bo
dopoki @ nie ma to jest nadzieja
i powtarzaj to jak mantre - slaby bilans mamy fasolinkowy w tym miesiacu a szkoda...
kto w tym miesiacu mial II kreski u nas bo chyba tylko na staraczkach byly dwie?? a kulaszusza to w marcu...
Witam sie w maju!!
Gosiu a co to jest to HSG??
jest to badanie droznosci jajowodow - badaja to wstrzykujac plyn kontrastowy i patrza czy jajowody sa drozne i nie ma jakis zrostow... Hanka mowila ze boli a ja mam nadzieje ze wytrzymam...
ja umieram... @ przylazla przed chwila..... termometr mi sie stłukł i dobrze, nie bede sie juz mierzyc....

agniesiak jeszcze nic straconego ;-)
przykro mi i przytulam... idziemy leb w leb bo ja wczoraj @ powitalam...

reklama
Kochane jakie macie plany na majówki??
u mnie pogota taka sobie bardzo wiatr wieje a ja tego nie lubie bo mnie głowa wtedy boli

Do góry