reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc zdjec to dopoludnia a czesc z popoludnia:tak:
dowikla ależ Ty jesteś opalona :tak::tak::tak::tak:
a zdjęcia super,nic sie nie chwaliłaś że masz nowy wózek dla dziewczynek,miałaś jakis inny :-)

dziewczynki takie porozbierane ,az zazdroszczę takiego ciepła,u mnie było ciepło ale nie aż tak,Oliwka chodziła w cienkiej bluzeczce,na gółe ręce było za chłodno b jakiś chłodny wiatr był cały czas,w słońcu niby gorąco a w cieniu zimno ,,nie wiadomo było jak sie ubrać

reklama
Udała sie imprezka dla dzieciaków.Było aż za dużo szaleństwa w sumie aż 5 dzieci z Oliwką to sie działo,3 chłopaków więc dokazywali.A Oliwka jak małpka wszystko papugowała.

Bez gózów się nie obyło.3 razy sie rozbiła,raz tak poważnie wleciała czołem na szafę,potknęłą sie jak biegła z piłką,całe czoło spuchnięte,już było widać ze wielka śliwa będzie.Wziełam szybko zimne noże,potem mięso z zamrażalnika jej przykładałam a ak sie darła bo to lodowate było .A na koniec posmarowałam jej altacetem czoło i na szczęście sliwy nie ma.:-)

A ile ona zjadła dziś to byłam w szoku.Przed samą imprezka jak wstała całą miske zupy,potem całą kiełbasę z grilla,sałatkę ,paluszki,delicje,chipsy,tylko torta nie chciała.A na dobranoc kaszkę.Nie wiem gdzie ona dziś to wszystko zmieściła.Ale to dlatego że widziała że dzieciaki jedzą to ona też jadła :tak::tak::tak::tak::tak:

ja za duzo nie odpoczęłam,prawie nic nie posiedziałąm przy stole,bo dzieciaki biegały po dworzu więc Oliwka za nimi,więc musiaąłm jej pilnować.
Ważne że Ona sie wybawiła że hej.

AGNES
No to mialas wesoly dzionek:tak::tak::tak:A ze nie odpoczełas-trudno:-DNajwazniejsze ze dzieciaki zadowolone:-);-)

u nas też pogoda dzisiaj średnia, wiatr straszny wiał:baffled::baffled::baffled:
dowikla a u Was jakoś bardzo ciepło dzisiaj było dziewczynki takie porozbierane, super;-)

A fotki z dzisiejszego dnia :-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• DSC02458-159491.jpg
    DSC02458-159491.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC02461-159481.jpg
    DSC02461-159481.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC02462-159493.jpg
    DSC02462-159493.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC02466-159486.jpg
    DSC02466-159486.jpg