reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Zaniepokojona

Nie wiem. U mnie za darmo, ale z tego co kojarze to dziewczyny mowily o dosc duzej rozpietosci miedzy miastami.

reklama
Witam się. Pusto tu dziś. Przynajmniej czytania dużo nie ma:tak:

Hej dziewczynki:)
Jestem tu nowa i tak czytam sobie wasze posty... Ja tez staram sie o dzidzie ale jakos nie wychodzi ( jestem juz po jednym poronieniu) i mam już dosyc tych negatywnych testow. A teraz tez cos dziwnego...jestem w 45 dc, @ BRAK a testy negatywne... Ehhhh...Wiem, ze powinnam zrobic bete ale nie chce sie znowu rozczarowac...
Pozdrawiam Was serdecznie

Witamy cię w naszym gronie. Choc ja póki co tylko podczytuję dziewczynki, bo staranka dopiero się zaczną. Może w czerwcu. Waham się ostatnio:confused2::confused2::confused2:

ide odkurzac drugie pietro i scierac kurze...wczoarj zrobilam pierwsze...hmm czasmi sie zastanawiem ze musze wziasc pomoc do sprzatania domu bo reka mi siada juz:-(
Buzka bede pozniej:-)
Sciskam was KOBITKI:-)

Wiesz Babo, zawsze myślałam że jak ludzie mają sprzątaczkę w domu, albo jakąkolwiek inną osobę do pomocy, to myślałam,że mają za dużo kasy i nie wiedzą co z nią zrobić. Teraz jak muszę sprzątać 160 m to myślę,że zazdroszczę tym, których stać na sprzątaczkę. Jak posprzątam górę to dół już brudny i tak w kółko.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Oooo, jakie tu dzis pustki albo wszystkie grilluja albo sie przytulaja chyba, my dzis spacerkiem po plantach krakowskich sie napawalismy:-):-):-) lody i inne przyjemnosci umilily nam popoludnie:tak::tak::tak:
Chciałam dziś wyskoczyć do Krakowa ale jakoś wszystko się inaczej potoczyło. Kocham Kraków, ale w takie dni jak dziś ilość turystów mnie drażni. Wolę tak na spokojnie sobie pochodzić, jak nie ma tłumów.

Dziewczyny

Sorry ze z takim pytaniem niezwiazanym tematycznie wyskakuje, ale czy ktoras z Was byla w Gambii ?
Niestety nie byłam, więc ci nie pomogę. Może poczytaj jakieś fora turystyczne?

Ja sie nie grilowalam :-p

U mnie dzis w jadlospisie bylo posadzenie ogrodka, wesole miasteczko, filmik 5D, pokaz tancow i smaczny obiadek :-)

reklama
Do góry