reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chciały fotki i wsiakly:-D:rofl2:
mowilysmy do siebie po imieniu,chociaz o /mlenie-Mlena:-):rofl2:
cos jeszcze mialam napisac....
co,dzien był usper,a z tym pilnowaniem grilla-h,mmm to P go pilnował.no coz musze go pochwalic bo dzis był grezczny:-):rofl2:
była jeszcze moja siostra ze swoim przyszłym.dzieciaczki sie ładnie bawiły

reklama
Mlena a ja czekam na fotki na maila:-)
dobrze ze pogoda nam dopislaa,praktycznie caly czas od przyjazdu Mamy Helenki tak od 13 do wieczora siedzilaysmy na dworzu.a dziewczyny dopiero pojechaly kolo 20:rofl2:
Mlena dotarla z malym opoznieniem ale najwazniejsze ze dotarla.
taka gadalysmy z Mam Helenki ze jestesmy wariatki tak sie umaiwac wlasciwie niby sie nie znajac:-):-D

chciały fotki i wsiakly:-D:rofl2:
mowilysmy do siebie po imieniu,chociaz o /mlenie-Mlena:-):rofl2:
cos jeszcze mialam napisac....
co,dzien był usper,a z tym pilnowaniem grilla-h,mmm to P go pilnował.no coz musze go pochwalic bo dzis był grezczny:-):rofl2:
była jeszcze moja siostra ze swoim przyszłym.dzieciaczki sie ładnie bawiły

nie wsiąkły
mój L oglądał zdjęcia chyba mu przykro ,że za karę nie był z nami:tak::tak::tak:
ale już widze ,że jakby się dorwał z mężem Anabuby to .. a tak Panowie osobno to i grzecznie:-D no i kara musiała byc :tak:

O matko kochana, dwno tyle nie naprodukowałyście.

Popierwsze-witam nowe mamuśki.

Wiktoria Zapraszam :-D a to wczesniejsze naleśniczki :-p te ciemniejsze to z budyniem czekoladowym bo nie mialam mąki i zrobilam budyniow e pycha były no lece :-p:-D
Boziu, a ja taka głodna,przepis już spisałam, dzięki

A widziałyście to
1103x.gif
Ale sie uśmiałam
Dobre, hihi

11495b.gif

download
link
11496b.gif

download
link
Niezłe ciacha co :)
oj niezłe,jest na co oko zawiesić :tak::tak::tak::tak::tak:
Nowłaśnienie do końca jest na czym zawiesić, bo majteczki zasłaniają.

Nie mogę doczekać sie jutra,lubię chodzić na wyscigi konne,fajnie bedzie,może sie opalę bo zapowiadaja 25C na jutro,Oliwka sie wyszaleje jak nic.
ja cie, ale Ci zazdroszczę kobito, sama bym z przyjemnością poszła na wyscigi, nigdy nie byłam, ale wiem, że bym to pokochała.

Dziewczyny, wszystkie super wyszły scie na zdjęciach, wstawiać więcej, nie ukrywać sie!!!

Jeszcze sie tylko pochwale ze Klaudi wyszedl dzisiaj 14 zabek:tak::tak::tak:Prawa gorna trojeczka:-)Nawet nie wiedziałam ze cos tam sie wykluwa:-D:-D:-D
Gratulacje, czyli szedł bezbolesnie, to super

No własnie nie myja:no::no::no::zawstydzona/y:Bo jak kiedys myłam Im po mleku to jeszcxze pozniej chodzily mi spac:no:
A tak to po mleku robia sie takie zmulone i szybciej usypiaja;-)
Moja tez przed mlekiem zęby myje, bo później dostaje butle do łózeczka, i wychodzę, a ona w spokoju wypija i zasypia sama. Inaczej tego po prostu nie widzę.

tylko, że ja mieszkam na odludziu i nikogo w pobliżu nie ma:-(
to jest tak zwana Polska B:eek:
ale w sumie do W-wy nie jest tak daleko i kto wie może kiedyś się wybiorę:tak:

ANABUBA
Zdjecia sa poprostu super:tak::tak::tak:Moge sobie tylko wyobrazic jakie swietne było to spotkanie:-);-)Ale Wam zazdroszcze:tak::tak::tak:

Mlena a ja czekam na fotki na maila:-)
dobrze ze pogoda nam dopislaa,praktycznie caly czas od przyjazdu Mamy Helenki tak od 13 do wieczora siedzilaysmy na dworzu.a dziewczyny dopiero pojechaly kolo 20:rofl2:
Mlena dotarla z malym opoznieniem ale najwazniejsze ze dotarla.
taka gadalysmy z Mam Helenki ze jestesmy wariatki tak sie umaiwac wlasciwie niby sie nie znajac:-):-D

taktak a mama Halinki śmiała się ze mnie że po cześć dałam jej aparat i poszłam do sklepu w sumie obcej babie :-D:-D:-D
ale co tam nie ma co z góry nastawiac się na nie do ludzi ja już tak mam że z natury jestem ufna i otwarta do ludzi:tak:
Anabuba wyslę Ci zdjęcia a ja czekam na Twoje maila usze jeszcze podac

a fakt-atrakcji mam sporo-2psy,hustawke,hamak,pisakownice,miejce na ognisko albo grilla:-)dla kazdego cos dobrego:-D:-D
a faktycznie mama Helenki wyglada kwitnaco:-):-):-)
a moj tata jak sie na chwile zaplatal u ans to mial bardzo dziwna,ine jak mu powiedzialysmy ze sie znamy z netu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
a gdalysmy jak stare dobre znajome:-):-):-)
trzeba to kiedys powtrzyc.
no i moj P sie odgrazal ze nastepnym razem z brzydkimi polowkami dziewczyny maja przyjechac:-D:-D:-D:-D:rofl2:

reklama
nie wsiąkły
mój L oglądał zdjęcia chyba mu przykro ,że za karę nie był z nami:tak::tak::tak:
ale już widze ,że jakby się dorwał z mężem Anabuby to .. a tak Panowie osobno to i grzecznie:-D no i kara musiała byc :tak:
kara musi byc:-):-):-):-) powiedz mu ze jak bedzie grzeczny to go nastepnym razem zabirzesz:-D:-D:-D:-D
dobrze ze Laura zadowlona:rofl2:

tylko, że ja mieszkam na odludziu i nikogo w pobliżu nie ma:-(
to jest tak zwana Polska B:eek:
ale w sumie do W-wy nie jest tak daleko i kto wie może kiedyś się wybiorę:tak:
Agunia ale do mnie jest blizej niz do WAwy wiec zapraszam:-):-):rofl2:

taktak a mama Halinki śmiała się ze mnie że po cześć dałam jej aparat i poszłam do sklepu w sumie obcej babie :-D:-D:-D
ale co tam nie ma co z góry nastawiac się na nie do ludzi ja już tak mam że z natury jestem ufna i otwarta do ludzi:tak:
Anabuba wyslę Ci zdjęcia a ja czekam na Twoje maila usze jeszcze podac
moj mail jest na T:-)
no ja w sumie tez ufam ludziom:-)

a no i witam nowe mamy:-)

Do góry