reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Jejku a ja zupełnie nie mam syndromu wicia gniazda...jedyne co mam dla małej to kołyska, kocyk i materac i 1 sweterek....postanowiłam pod koniec maja coś zacząć robić, i tak odkładam, odkładam.....pewnie jak zacznę grzebać w rzeczach po Wice to okaże się, ze jest tego za dużo ...

śliczne te wasze wyprawki, a ja łapię doła, ze to już końcówka ciąży....

reklama
Witajcie ja postawiłam na mutsy czterokołowy, odpowiadała mi kolorystyka wysokośc i ogólny wygląd wózeczka.:-)

Jejku a ja zupełnie nie mam syndromu wicia gniazda...jedyne co mam dla małej to kołyska, kocyk i materac i 1 sweterek....postanowiłam pod koniec maja coś zacząć robić, i tak odkładam, odkładam.....pewnie jak zacznę grzebać w rzeczach po Wice to okaże się, ze jest tego za dużo ...

śliczne te wasze wyprawki, a ja łapię doła, ze to już końcówka ciąży....

Dołączam do Ciebie, ja również jeszcze nic nie mam, ale zamierzm się za to zabrać w połowie maja :-)

dziewczynki a ja mam pytanie:tak::tak: czy kupujecie półśpiochy??? bo mam strasznie dużo bodziaków i zastanawiam sie co do nich zakładać:szok::szok: normalnie sama nie wiem

My zamówiliśmy w sklepie Tako Jumper X, na 4 kołach, różniący się od Tako Jumper wielkością przednich kół :) kolor był chyba najgorszym dylematem, bo w sumie wózek już dawno wybraliśmy. Ale w końcu i na kolor sie zdecydowalismy - jasno zielony z kółka. Nie moge się doczekać kiedy go odbierzemy ze sklepu :)

dziewczynki a ja mam pytanie:tak::tak: czy kupujecie półśpiochy??? bo mam strasznie dużo bodziaków i zastanawiam sie co do nich zakładać:szok::szok: normalnie sama nie wiem

moni_ju ja mam polspiochow tylko 2 szt i to od kolezanki. Sama nie kupuje bo wydaja mi sie niewygodne, mysle ze beda uciskac bzuszek :sorry2:Do bodziakow bede zakladac spiochy i pajacyki albo jakies spodnie na szeleczkach ;-)

moni_ju ja mam polspiochow tylko 2 szt i to od kolezanki. Sama nie kupuje bo wydaja mi sie niewygodne, mysle ze beda uciskac bzuszek :sorry2:Do bodziakow bede zakladac spiochy i pajacyki albo jakies spodnie na szeleczkach ;-)
a jak sie na body załozy spiochy czy pajacyk to nie bedzie za gorąco:baffled::baffled::baffled:
moze troche głupie to pytanie ale to pierwsza dzidzia wiec za bardzo nie orientuje się:baffled: jak ubierac dziecko zeby nie było mu za goraca ani za zimno

reklama
Moni, czy niuni jest ciepło czy zimno, najlepiej sprawdzić na karczku, przyłożysz palce do karczku dzieciątka. Jeśli jest ciepły, to znaczy że czeka Cię zmiana garderoby na coś lżejszego, a jeśli chłodny, to znaczy że trzeba coś jeszcze założyć... ale tego idzie się nauczyć ;-D nie martw się...

Do góry