reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiktoria jak masz twarde piersi to sciągaj ręcznie troche pokarmu zeby nie zrobiły Ci sie zastoje bo w tedy to będzie okropnie bolało jak chol+era+++++++++++++++++++-

to
na6o
+napisała Oliwka mała artystka :-):-):-):-)
Wiesz ja nie sciągam bo na wieczór daje kamilkowi cyca i tak mnie wydoji:-D:-D:-D że mało co zostaje:confused:

reklama
Witam z kawką :-)

moj lezy w szpitalu

Pochwale sie jeszcze ze Laura nie miala ani dzis ani wczoraj wpadki z nocniczkiem:)Puchne normalnie z tej dumy!!!
Ale mąż miał pech z ta szklanką :baffled:
Brawa dla Laury. Zdolna dziewczynka :tak:

Agnes 123 super fotorelacja. Widać, że majówka się udała.

jejku jak u nas zimno brrr jest tylko 12C :baffled: silny wiatr az sie nie chce z domu wychodzić no ale zaraz na zakupy trzeba iść.musimy sie cieplej ubrać bo nas przewieje :tak::tak::tak:

dowikla wiem ze to pytanie nie na ten watek ale jestem ciekawa,tak na szybko.
Masz może wiadomości jakieś od Teresiątka???? bo dzis jeszcze się nie odezwała,czyżby było juz po?????wiem że macie kontakt telefoniczny.:-)

U nas tez zimno i strasznie wieje:no::no::no:A dziewczynki dostaja w domu na głowe:no::wściekła/y:Szaleja ,krzycza i swigaja sie na podłoge walac w nia pietami:no:
Zaraz sobie zrobie kawe i wywale Im wszystkie zabawki bo chyba zwariuje

dowikla wiem ze to pytanie nie na ten watek ale jestem ciekawa,tak na szybko.
Masz może wiadomości jakieś od Teresiątka???? bo dzis jeszcze się nie odezwała,czyżby było juz po?????wiem że macie kontakt telefoniczny.:-)
Nic mi nie pisała:no:Wczoraj było jeszcze oki chociaz miała 6cm rozwarcia:-)Pojechali na grilla ale wieczorem była jeszcze w dwupaku;-)Zaraz do niej napisze

reklama
Moja siostra kiedyś ze szczęscia wskoczyła przypadkiem na szklanke rozcieła wtedy stope pod palcami miała zeszywane ale sie krew waliła pamiętam że w kuchni mieliśmy takie duże płytki to 4 zalane były krwią a ona krzyczała z tego chyba szkou RATUNKU WYKRWAWIAM SIE ale do dzisiaj nie może zgiąć dokońca duzego palca
Ja kilka dni temu zdejmowałam Nadję ze stołu i nie zauważyłam, że na podłodze leży odwrócony do góry nogami duży klocek palastikowy. Taki jak lego, tylko bardzo duży dla maluchów i na niego nastapiałam. Cały się pod moją stopą połamał, a byłam boso. Nie będę wam opisywać jak to strasznie bolało.
Kilka kawałów wbiło mi się w stopę. Myślałam, że umrę z bólu. Na szczęscie tylko troche krwawiłam i nic nie trzeba było szyć. teraz już tylko boli i jest wielki siniak.

Do góry