reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ja bardzo schudłam po ciąży a zawsze byłam taka przy sobie nie gruba czy coś tam ale ten tłuszczyk miałam a mam 158 cm a zjechałam tak 42 kg.co i mi i M sie też nie podobało i wogóle też mi głupio gadanowogóle teściowa ale ona to jest głupia:baffled:no a teraz waże 50 i jest ok chociaż M by chciał tak jak kiedyś ok 58-59 już nie pamiętam,ale ja niechce bo mi juz ta waga pasuje a i tak jak zafasokuje to przytyje i nie wiadomo czy tym razem szybko tozgubie:-p
U mnie 50 to marzenie:baffled:

reklama
he he to chyba tylko u mnie jest na odwrót:rofl2: mój M nie zarabia sporo, ale ja jestem kelnerką, więc samych tipów mam czasami 2 jego wypłaty:-)

No nieźle, fajnie masz! U mnie M zawsze więcej ode mnie zarabiał. I chyba głupio by mu było gdyby było inaczej- taki typ, lubi zarabiać na rodzinę.

mnie jedno kobitki dziwi bo hmm ja przy pierwszej ciąży chodziłam różnie raz prywatnie a raz państwowo no i jeśli chodzi o prywatnie to jak jakieś badania czy coś na recepte to mi w książeczke rumowską zapisał i normalnie szłam wykupić tak jak mi zapisywał państwowo:confused:więc nie wiem o co wam chodzi jedyny koszt to wizyty no a zawsze co wizyta to przebadana byłam i dobrze omówiona aaaaa i ja mam naprawde też super gina bo np.brał 5o zl.no ale to było tak z 1.6 roku jak chodziłam pewnie teraz drożej ale powróćmy do tamtych wizyt i jak pisałam brał 50 zl i potem miał podwyższke do 60 zl. ja nie wiedziałam i miałam w kieszeni przyszykowane to 50 zl. i ja wtedy mówie że ja wtedy pójde tu do M na korytarz (bo czekał na mnie) po to 10zl a on nie nie to juz nie trzeba:-)on jest super nie wymaga ode mnie że musze dać i koniec tyle i tylwe bo se wymyślił i fajnie bada co ja chce do niego chodzić:tak::-)

Nie ma znaczenia czy państwowo czy prywatnie- ważne jest podejście do nas i ciąży.

Ja mam inny problem, chcę a raczej muszę przytyć. Tylko nie dam rady:wściekła/y: próbowałam dietę wysokobiałkową, jadłam na noc, słodycze i inne takie są na porządku dziennym. jak przytyję 2 max 3 kg to efekty są na tydzień. wystarczy trochę stresu, więcej pracy, zjem mniej i już wracam do poprzedniej wagi.... to jest wkurzające!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem,że to dla ciebie problem, ale zazdroszczę ci!

Słuchajcie- dodzwoniłam się! Ten mój lekarz zyje i ma się dobrze! Pracuje teraz w innej przychodni, nowej. Pani w rejestracji była tak miła że jeszcze jestem w szoku. Boże jaka ja głupia byłam chodząc do innego lekarza!!! Zaraz się umówię na wizytę i wam powiem co ten lekarz myśli o badaniach przed ciążą. Ale się cieszę,że go znalazłam:-)

U mnie 50 to marzenie:baffled:

kochana nie przejmuj się i ciesz się w sumie tą wagą bo jak zafasolkujesz to już nie będzie taka no chyba że pio ciąży ale te hormony nam psikusa mogą zrobić i wiek swoje też robi no ale ja bede o siebie dbała ćwiczenia(bo lubie to) i wogóle uważała co jadła to nie bedzie źle a ty się ciesz że masz taką przemianę i korzystaj;-)

No nieźle, fajnie masz! U mnie M zawsze więcej ode mnie zarabiał. I chyba głupio by mu było gdyby było inaczej- taki typ, lubi zarabiać na rodzinę.
u mnie taka praca:) uśmiech nerwy na wodzy i można nieźle zarobić.
Najgłupsze pytanie klienta: czy jak chce dojechać do Krakowa to nadal mam się kierować na Zakopane?????

Słuchajcie- dodzwoniłam się! Ten mój lekarz zyje i ma się dobrze! Pracuje teraz w innej przychodni, nowej. Pani w rejestracji była tak miła że jeszcze jestem w szoku. Boże jaka ja głupia byłam chodząc do innego lekarza!!! Zaraz się umówię na wizytę i wam powiem co ten lekarz myśli o badaniach przed ciążą. Ale się cieszę,że go znalazłam:-)
Super:-) umawiaj się umawiaj, zaufany a przede wszystkim dobry gin to podstawa!

Jak to jest ze jak ktos jest szczuply to chcialby przytyc a ja ma wiecej ciala to chce zrzucac kilogramy??? nam babom to chyba nigdy sie nie dogodzi:-) To jak z wlosami, nigdy nie takie o jakich sie marzy...prawda?

Cos nas tu malo dzisiaj, a gdzie Bernadka, Marzenixx? zwykle pisza o tej porze a dzis :confused::confused::confused:

Wiecie jak to z tymi wynikami nasienia???bede wdzieczna za parametry!

kochana nie przejmuj się i ciesz się w sumie tą wagą bo jak zafasolkujesz to już nie będzie taka no chyba że pio ciąży ale te hormony nam psikusa mogą zrobić i wiek swoje też robi no ale ja bede o siebie dbała ćwiczenia(bo lubie to) i wogóle uważała co jadła to nie bedzie źle a ty się ciesz że masz taką przemianę i korzystaj;-)
korzystam właśnie robię lodowca:rolleyes:
mam nadzieję że już niedługo będę miała okazję przytyć w końcu w ciąży miałam straszne zachcianki;-)

Jak to jest ze jak ktos jest szczuply to chcialby przytyc a ja ma wiecej ciala to chce zrzucac kilogramy??? nam babom to chyba nigdy sie nie dogodzi:-) To jak z wlosami, nigdy nie takie o jakich sie marzy...prawda?

Cos nas tu malo dzisiaj, a gdzie Bernadka, Marzenixx? zwykle pisza o tej porze a dzis :confused::confused::confused:

Baby sobie zawsze wymyślą coś z czego nie są zadowolone;-)
Może odpoczywają po weekendzie majowym:-)
Z wynikami ći nie pomoge:dry: ale na wcześniejszych stronach chyba coś dziewczyny pisały:-)

byłabym wdzięczna BAAARDZO:-) u mnie w rodzinie kobiety są ogólnie szczupłe. Ale ja to już przesada.... Warzę 45 kg przy wzroście 168 cm. nawet jak brałam i odstawiłam plasterki anty to wagi ani ciut w górę:wściekła/y: jak poszłam do kina to babka pytała o legitymację szkolną:wściekła/y: a pytanie dowód osobisty to podstawa ale do tego juz przywykłam;-)

Faktycznie mało jak na taki wzrost. Ja zawsze ważyłam 52 kg, co przy moich 168 cm było w sam raz. W ciąży przytyłam ponad 20 kg i teraz ciągle ważę 60 kg. Uważam,że to za dużo i nie umiem zrzucić. Od tygodnia się ograniczam w jedzeniu i piję różne herbatki ziołowe i już mam 0,5 kg mniej. Niby nic a jednak motywacja jest, więc się trzymam. Wszystko dlatego,że chcę przed drugą ciążą jakoś wyglądać, bo jak znów przytyję 20kg to będzie szok.

Super:-) umawiaj się umawiaj, zaufany a przede wszystkim dobry gin to podstawa!

Umówiłam się na piątek. Zobaczymy jak będzie wyglądała wizyta i co powie o tych moich plamieniach przed @.

Z wagą to rzeczywiście jest tak,że chyba żadna baba nie jest z siebie zadowolona. Ale moje włosy mi się podobają. Tylko trzeba mieć fajnego fryzjera!

reklama

heh no fakt zawsze nam kobitkom coś się nie widzi:-pco do nasienia nie pomogę:sorry2:

Do góry