oliwka1976
Fanka BB :)
natalunia ciesze sie bardzo,to wspaniale wiesci.GRATULACJE!!! 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!Widziałam mojego bobaska!!! Ma 5 cm i wszystko z nim w porządku. Był tak ruchliwy, że ledwo pan doktor zdjęcie zrobił! Machał rączkami, nóżkami i szalał mi w macicyZdjęcie wstawię wieczorkiem
![]()
Będzie dobrze zobaczysz! Trzymam mocno kciuki!Natalunia bardzo się cieszę, że u Ciebie ok i maluszek zdrowy.
Ja to do jutra zwariuję. Na 9 mam lekarza. .
Dziękuję za kciukasyTrzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze USG
Również gratuluję!hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...__
Na pewno będzie ok. Trzymam mocno kciuki i koniecznie daj znać po badaniu.Gratuluję dziewczyny pomyślnych wyników USG! Ja mam jutro o 11. Trochę się denerwuję, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Gosialew trzymam kciuki.
Pozdrowionka i do jutra!
Hej! Gratuluję wszystkim które miały dziś ze mną usg:-) cieszę się, że każda z nas taka zadowolona :-)
Mam znów inaczej termin porodu: 11 listopada (a nie jak poprzednio 16, a potem 9 listopada)
Tobie też gratuluję z całego serca.cześć dziewczyny! właśnie wróciłam z nad morza- pogoda super, jestem spalona na mahońprzed wyjazdem byłam jescze na usg- 30.04 wyszło ze jestem w 12t 3d. Przezierność spoko- 1,4, i ma już 6,5 cm. widać już pęcherz i żołądek! chyba umre z ciekawości czekając do następnego usg- planowo mam w 20 tyg, ale może namówię moją lekarkę zeby dała mi wcześniej skierowanie
![]()