reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Natalunia bardzo się cieszę, że u Ciebie ok i maluszek zdrowy.

Ja to do jutra zwariuję. Na 9 mam lekarza. A wyniki są nie jednoznaczne. W pierwszym miałam wartość 26 tys. jednostek a w drugim jest 25 tys. jednostek. Czyli spadek. Moja pierwsza reakcja to oczywiście, że poroniłam i płacz. Jak wróciłam do domu to sobie poczytałam na necie, że to nie koniecznie oznacza obumarcie ciąży, bo potem bHCG spada gdy łożysko jest wykształcone. No i póki nie mam potwierdzenia lekarza to też nic nie oznacza. Dobrze, że idę na rano, ale muszę jakoś wytrzymać.

Natalunia - bardzo sie ciesze, :tak::tak:

Gosia - mysle, ze tylko dobry lekarz z dobrym USG cos powie konkretnego, trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze:tak:

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze USG

hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...ta przeziernosc wyszla 0.56mm a norma jest do 2mm lekarka byla wniebowzieta jak zobaczyla taki super pomiarBobasek ma juz 7cm i lekko mi zasugerowala ze moze bedzie chlopiec ale to chyba za szybkonajwazniejsze ze bobasek jest zdrowybuziaki

p.s. dziekuje wszystkim ktore 3maly za mnie kciuki

Widziałam mojego bobaska!!! Ma 5 cm i wszystko z nim w porządku. Był tak ruchliwy, że ledwo pan doktor zdjęcie zrobił! Machał rączkami, nóżkami i szalał mi w macicy :cool2: Zdjęcie wstawię wieczorkiem :tak:
Gratuluję!:-D

Natalunia bardzo się cieszę, że u Ciebie ok i maluszek zdrowy.
Ja to do jutra zwariuję. Na 9 mam lekarza. .
Będzie dobrze zobaczysz! Trzymam mocno kciuki!:-D

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze USG
Dziękuję za kciukasy
hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...__
Również gratuluję! :-D

Ja też właśnie wróciłam od lekarza. wszystkie pomiary są w normie. Dzidzia zdrowo rośnie - ma już prawie 6,5 cm. Ruszała się cały czas! Jestem wniebowzięta:-D

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które oczekują na USG.
A teraz zmykam czytać zaległe posty!

Gratuluję dziewczyny pomyślnych wyników USG! Ja mam jutro o 11. Trochę się denerwuję, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Gosialew trzymam kciuki.
Pozdrowionka i do jutra!

Hej! Gratuluję wszystkim które miały dziś ze mną usg:-) cieszę się, że każda z nas taka zadowolona :-)
Mam znów inaczej termin porodu: 11 listopada (a nie jak poprzednio 16, a potem 9 listopada)
Dzidzia ma 12 tyg. 5 dni
Mierzy 6,36 cm
Kręgosłup o.k., kość nosowa też :-) i przezierność prawidłowa :-)
Ulżyło mi, a tak się denerwowałam, że może coś być nie tak.
Dzidzia się wierciła, pewnie głodna była ;-) bo dopiero co teraz obiad zjadłam :-)
Pozdrawiam!

Gosia Lew trzymam kciuki za Ciebie i Dzidziusia.
niżej zdjęcie mojej dzidzi :)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny! właśnie wróciłam z nad morza- pogoda super, jestem spalona na mahoń:) przed wyjazdem byłam jescze na usg- 30.04 wyszło ze jestem w 12t 3d. Przezierność spoko- 1,4, i ma już 6,5 cm. widać już pęcherz i żołądek! chyba umre z ciekawości czekając do następnego usg- planowo mam w 20 tyg, ale może namówię moją lekarkę zeby dała mi wcześniej skierowanie:)

Jojka ale z Ciebie szczęściara :) wypoczęta :)
Fajnie, że wyniki masz dobre i teraz trochę cierpliwości do kolejnego usg- he... choć to nie jest łatwe. Pozdrawiam:*

reklama
Gratuluję dziewczyny pomyślnych wyników USG! Ja mam jutro o 11. Trochę się denerwuję, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Gosialew trzymam kciuki.
Pozdrowionka i do jutra!
Na pewno będzie ok. Trzymam mocno kciuki i koniecznie daj znać po badaniu.
Hej! Gratuluję wszystkim które miały dziś ze mną usg:-) cieszę się, że każda z nas taka zadowolona :-)
Mam znów inaczej termin porodu: 11 listopada (a nie jak poprzednio 16, a potem 9 listopada)

Również gratuluję. Moja dzidzia wg ostatniego okresu też ma 12 tygodni i 5 dni. Według USG 12 i 6 dni, a termin na 10 listopada.

cześć dziewczyny! właśnie wróciłam z nad morza- pogoda super, jestem spalona na mahoń:) przed wyjazdem byłam jescze na usg- 30.04 wyszło ze jestem w 12t 3d. Przezierność spoko- 1,4, i ma już 6,5 cm. widać już pęcherz i żołądek! chyba umre z ciekawości czekając do następnego usg- planowo mam w 20 tyg, ale może namówię moją lekarkę zeby dała mi wcześniej skierowanie:)
Tobie też gratuluję z całego serca. :-D

Do góry