reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja wszystko dzisiaj robie z gangreniakiem na rękach no upierdliwus jeden.........
ja mam dzisiaj dla ferajny gulasz z kaszą a ja ...........hmmmm zapomniałam o sobie więc jogurt z musli.....
jula mi się smarczy a na dworze zimno jest 8 stopni pada wieje do bani z taką pogodą:no::no:

reklama
jejku dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec co mi sie snilo :szok:

snilo mi sie ze bylam w ciazy i rodzilam na korytarzu w szpitalu
i byly tam jakies dwie laski ktore zagladaly jak rodze i moj m
i urodzilam synka :shocked2:
potem po porodzie pojechalam do domu a maly zostal w szpitalu
i jak przyjechalam go odebrac to zapomnialam ze wszystkie ubranka dalam medeusce :-D i musialam na szybko cos kupywac w szpitalnym sklepiku i potem poszlam po niego ubralam go i pojechalismy do domku i zasnelam z nim i Sewkiem na lozku i tak sie skonczyl moj sen bo sewek obok i mnie obudzil bo juz wstal :sorry2:
hehe co to proroczy sen czy moze jeszcze nie czas na dzidzi :-(

Moje mlode juz spia:tak:A ja w taka wstretna pogode musialam wyskoczyc z Nimi do serwisu bebe confort bo M pogrzebal mi cos z kolami i jedno mi sie jakos dziwnie krecilo:no::no::no:No i musialam je wymienic na nowe-ach Ci faceci:-D
No ale juz jezdzi jak nalezy i jest oki
Zaraz zrobie sobie capucinko i troszke posiedze zanim pojde po mlodego;-):-)

patrysia jak byłam w ciąży z antkiem to pare razy śniło mi się że rodze córkę:szok::szok::szok:nawet jak wiedziałam że ma być chłopak tak po cichu liczyłam na kobitkę a tu dupa blada chłop jak dzwon:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno ale wygram w totka kupie chate będe miała kasy jak lodu i przed 40 się urodzi laska:-D:-D:-D

jejku dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec co mi sie snilo :szok:

snilo mi sie ze bylam w ciazy i rodzilam na korytarzu w szpitalu
i byly tam jakies dwie laski ktore zagladaly jak rodze i moj m
i urodzilam synka :shocked2:
potem po porodzie pojechalam do domu a maly zostal w szpitalu
i jak przyjechalam go odebrac to zapomnialam ze wszystkie ubranka dalam medeusce :-D i musialam na szybko cos kupywac w szpitalnym sklepiku i potem poszlam po niego ubralam go i pojechalismy do domku i zasnelam z nim i Sewkiem na lozku i tak sie skonczyl moj sen bo sewek obok i mnie obudzil bo juz wstal :sorry2:
hehe co to proroczy sen czy moze jeszcze nie czas na dzidzi :-(

poród oznacza wedle sennika że otwierają się przed Toba nowe mozliwości życiowe więc pozytywnie :tak:

reklama
patrysia a żebym to ja wiedziała:confused::confused::confused:
Moje wczoraj byly takie nie do wytrzymania :no::no::no:I Wiktorii chyba wychodza dolne trojki bo caly czas grzebie w tej paszczy i wlasnei tam:tak:

A ja w szufladzie w ktorej mam capucko znalazlam cala paczke alpejskiego mleczka,o ktorym zapomnialam:szok::tak::tak::tak:No to teraz sobie jem i pije;-):-)

Do góry