reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To sie ciesz ze nie masz z nimi stycznosci:tak::tak::tak:U mnei mieszka palno cyganow:no:
I raz bylam swiadkiem wielkiej awantury miedzy tymi pode mna a innymi mieszkajacymy jakies 100 metrow dalej:no:Oj bylo ostro i bejsbole szły w ruch
Ja też mam 3 rodziny cyganów w okolicy,ale u mnie bardzo kulturalnie i spokojnie.
Naprawdę ludzie są na poziomie.
Dzieci wszystkie od nich do szkoły chodzą i normalnie w miarę daje się z nimi pogadać.

powiem Wam szczerze ze chciałaby pójść do wróżki ale zdrugiej strony jkaby wywrózyła mi coś złego to non stop bym o tym myslała to może lepiej nie próbować.

Oliwka drugi raz mi dzis wysikała mi sie do nocnika przez rajstopy :no::no::no: zapomina sciągać czy co???? :-D:-D:-D:-D:-D

teraz spi a M poszedł robić obiad,nie był szczęśliwy że musi go robić ale nie miał wyjścia,nie dałam mu innego wyboru.zresztą nie ma nic trudnego do zrobienia;ziemniaczki z jajkiem i mizeria.żadna sztuka a ile sie przy tym nagadał to głowa mała.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agnes widzę,że ostro się za swojego wzięłaś.
Oliwka jest super.
Przejęła się rolą sikania i zapomina o rozbieraniu.:-D:-D

gangreniak zasnoł jak włączyłam odkuzacz:-D:-D:-D
no to chociaż obiad zrobie:szok::szok::-D
Klaudia moja też tak zasypiała.
Jak nic nie działało to na 30 sek.odkurzacz i było już spoko.
Dziecko spało błogim snem.:-D:-D:-D

AS
Ci pode mna nie sa kulturalni:no:Dzieciaki nie chodza do szkoly tylko calymi dniami przesiaduja pod brama i najmlodzy z nich ma moze 7-8 lat stoi pod brama i pali papierochy:szok::no::no::no:

Ok zmykam bo mlody chce sobie pograc na laptopie w wyscigi:tak:
Do pozniej
Papa:tak::-)

nIE ROZUMIEM, TO OBOWIĄZEK SZKOLNY ICH NIE OBEJMUJE ,JAK MOŻNA POZWOLIĆ ,by takie maluchy paliły fajki,z nich ograniczeni i głupi ludzie porosną za przeproszeniem ,są kultury które nie chodzą do szkoły ,ale mają mnóstwo innych umiejętności,a oni :shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok:

dziewczyny jak gangreniak jeszcze pomarudzi z tydzień tak intensywnie jak dziś to mnie na broniewskiego do wariatkowa wywiozą:nerd:

madziula tak się z tobą zagadałam że zupkę antkowi przypaliłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nic kupie mu łoiczek rozmowa była ważniejsza:tak::tak::tak::tak:
no prosze mi jeszcze sie nie zdazylo ale raz bylam bliska spalenia ziemniakow
Oliwka mnie zadziwiła.Poszłam myc głowę do łazienki ona zostałą w pokoju sama.jak wychodziłam powiedziałąm ze ma wołać siku.
Jak umyłam głowę ,wchodzę do pokoju a tu nocnik pełen,nasikała ale co najśmieszniejsze to nie ściągneła majtek i rajstop, i tak sikała przez ubranie także wszystko przesikane ale poleciało do nocnika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no prosze jak slicznie sobie poradzila
Trochę o weselu
Wesele było naprawdę dobrze zorganizowane.
Dosłownie pomyśleli o najmniejszych szczegółach.
Było cudnie .
Jedzenie full wypas i wszystkiego do bólu.
Orkiestra bardzo dobra ,towarzystwo doborowe.

Kuba jak zwykle musiał coś nawywijać.
Usnął w drodze do kościoła i spał przez całą mszę,życzenia i jazdę na salę weselną.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie byłam ,więc na ślubie,ani pod kościołem nie dane mi było złożyć życzeń.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za to wytańczyłam się za wszystkie czasy z mężem i resztą rodzinki.
W sumie na parkiecie my królowaliśmy w ponad 30 osób.
Nogi mnie bolą do dziś.
Powrót dopiero po 6 rano.
Kuba zdrzemnął się w nocy ,więc jak wróciliśmy już nie spał.
O 14 na poprawiny i znów impreza tym razem z DJem.
Siedzieliśmy tam w sumie prawie do 22 pijąc,jedząc i tańcząc ile tylko można.
Wszyscy sie porozjeżdżali ,a my z gospodarzami wesela mieliśmy pozamykać i wrócić dopiero na końcu.
Jakież było nasze zdziwienie ,gdy nie chciało nam odpalić auto.
Okazało się,że Kuba rozładował akumulator :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poprzestawiał wszystko co było możliwe.Podłączył nam lodówkę w bagazniku i włączył górne światło w aucie.:wściekła/y::wściekła/y:
Czekaliśmy ponad godzinę na Darka brata,żeby przyjechał z kablami.
Odpaliliśmy go dopiero po prawie kolejnej godzinie,bo klema sie rozwaliła i nie było przesyłu prądu.
W sumie do Gosi tam gdzie nocowaliśmy dotarliśmy dopiero grubo po północy.
Do 5 rano siedziałam z Gosią i jeszcze popijałam za całe wesele,bo musiałam jeździć,więc nie piłam całe dwa dni w zasadzie nic.
Tylko szampan i pierwsza gorzka.
Za to po poprawinach wcale sobie nie żałowaliśmy.
Chłopaki poszli spać ,bo rano wracali do Wawy a my odbijałyśmy za wesele :-D:-D:-D
Rano wstałam nieprzytomna.
W zasadzie w podróży dopiero dochodziłam do siebie.
Ogólne wrażenia bardzo dobre.
Miło będę wspominać ten wyjazd.
Kilka fotek
młoda para Asia i Patryk

Klaudia.
Nasza ekipa wypadowa
widac imporezka udana ale z przygodami :))
witamy
my dzis pobudka o 9:45 wczesniej o 7 ale poszlismy dalej kimac...
ja juz kawa wipita. wiec zabierams ie za odp.
a musze Wam sie pochwal;isc ze maly wczoraj od 18 - 20 chodzil w samych majtkach i co chwile na nocniku siedzial.... dzis tez juz chodzi od 10 w majteczach ciekawe na jak dlugo :baffled: ale dumna jestem ze normalnie czuje jakby przybylo mi z 50 kg :-D:-D:-D
super!!!!! oby tak dalej
No jestem z powrotem dentystka zabląbowała mi jednego zęba posprawdzałam mi wszystkie i mam 8 zębów do leczenia i w jedynce mam 3 ubytki ide znowu w piątek i za jednym znieczuleniem zrobi mi ze dwa czy trzy zęby tak że dużo przedemną ale nic nie bolało bo znieczulenie mam no i skasowałam mnie 80 zł:szok:
dobrze ze ze znieczuleniem:tak:wyleczysz i bedziesz miala spokojniej na duszy i w sercu, a najwazniejsze zdrowiej w buzi:tak:;-)
No to posprzatalam,mlode juz dawaly czadu ale teraz sie bawia;-)
PATRYSIU
Gratulacje dla Sewika:tak::tak::tak:

ANKA
Super ze Twoj wychodzi ze szpitala:tak::tak::tak:
No a jak chodzi o to zeby ktos Laurze zabierała zabawki to do roboty Kochana:tak::tak::tak:Teraz mezus bedzie pewnie w domku to mozecie cos zdziałac;-):-)

WIKTORIA
Super ze po dentyscie ok i ze nic nie bolało:tak::tak::tak:

A ja wczoraj wieczorem przegladalam swoja kielnie w laznience i cos duzo mi sie wydawalo tych zebow do gory:szok::-DNo i zaczelam liczyc:-)No i mam gorne osemki-całe:szok:Nie mam pojecia kiedy mi wyszly
nie no bez przesady narazie mam inne planu :)
ja nie mam ostatnio czasnu nawet spokojnie siąść do kompa;/
Lenka ma biegunke co chwilę kupa a przed chwilą to sie po szyje obsrała :baffled:
upssss biegunka cholerstwo latwo dupke odparzyc
patrysia ja na razie bym nie ryzykowała z majtakami podczas spania.Ja na razie będę kładła do spania w pampersie.
Tym bardziej że moja gwiazda dużo mi sika w dzień a co dopiero podczas spania.od rana już sie posikała 5 razy :szok::szok::szok::szok: a jeszzce tyle czasu do wieczora :no::no::no:
już puściłam drugie pranie,jedno się już suszy.bo niedługo to nie będzie miała w czym chodzić.Mam 15 par majtek i boje sie że to będzie za mało.Będę musiała ręcznie je zapierać bo nie wyrobię z tym praniem.
swietny plan, ja posikane zapieralam w rekach
patrysia Sewi ma dopiero 1rok i 3mies to ma jeszzce sporo czasu.powiem Ci szzcerze że jeszce nie spaotkałąm się u nikogo że dziecko w tym wieku już było bez pampersów.Może Sewi będzie pierwszy.Aby Wam sie udało.Wiesz moja panna jest już starsza więc powinna już
ja tez mam taka nadzieje:tak:
Przyszli juz z dworu,rozebrałam Oliwke i od razu posadziłam na nocnik i od razu nasikała i to bardzo dużo.I w trakcie sikania biła sobie brawo i sie cieszyła.
mały sukcesik.
barawo!!!
wróciłam z julką i moją gangreną z reala dał mi popalić słoiczek zakupiony i co najważniejsze kupiłam sobie w prezencie urodzinowym wagę a co:cool2::cool2::cool2:
muszę jakoś ogarnąć mieszkanie ale tyle tego że...............no już mi się nie chce:cool2::cool2::cool2:
luna ja jestem specjalistka od wątróbki bo uwielbiam.....ja namaczam w mleku na 2-3godzinki potem obtaczam w mące i na rozgrzany tłuszcz uwaga bo lubi strzelać....potem przekładam do garnka podsmażam lekko cebulke okrojoną w piórka dodaje ją do wątróbki podlewam lekko wodą i dusze całość 20-30 minut..sole na talerzu bo inaczej twardnieje....
supoer ze szczelilas obie prezenciok a to waga taka kuchenna czy bedziesz teraz codziennie sie wazyla:confused:
jejku dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec co mi sie snilo :szok:

snilo mi sie ze bylam w ciazy i rodzilam na korytarzu w szpitalu
i byly tam jakies dwie laski ktore zagladaly jak rodze i moj m
i urodzilam synka :shocked2:
potem po porodzie pojechalam do domu a maly zostal w szpitalu
i jak przyjechalam go odebrac to zapomnialam ze wszystkie ubranka dalam medeusce :-D i musialam na szybko cos kupywac w szpitalnym sklepiku i potem poszlam po niego ubralam go i pojechalismy do domku i zasnelam z nim i Sewkiem na lozku i tak sie skonczyl moj sen bo sewek obok i mnie obudzil bo juz wstal :sorry2:
hehe co to proroczy sen czy moze jeszcze nie czas na dzidzi :-(
niezle:happy2:
Moje wczoraj byly takie nie do wytrzymania :no::no::no:I Wiktorii chyba wychodza dolne trojki bo caly czas grzebie w tej paszczy i wlasnei tam:tak:

A ja w szufladzie w ktorej mam capucko znalazlam cala paczke alpejskiego mleczka,o ktorym zapomnialam:szok::tak::tak::tak:No to teraz sobie jem i pije;-):-)
mniammmmm ja mam cisto w lodowce zaraz kawusia i ciacho :)
Tak piszecie o cyganach a ja mieszkam nad cyganami:szok::szok::szok:Szkoda gadac
Idac po mlodego do przedszkola zauwazylam ze pod ich drzwiami lezy zuzyty pampers:szok:no ale dziwne jest to ze nie maja malego dziecka:-D:no:

:-D:-D:-D

Ja bylam u dziewczyny z Ukrainy ktora mi wrozyla z reki i z kart i musze Wam powiedziec ze wszystko sie spelnilo co mowila i jeszcze troche przede mna.Nie znajac mnie powiedzial mi o moim wczesniejszym zyciu o Bogdanie .......
Cala prawde mi wyspiewala:tak:

Laure przetrzymalam troche ale ide ja polozyc spac wiec bede miala czas na kawke:sorry2:

reklama
Do góry