lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
KOchana
A ktory masz dzien cyklu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KOchana
27dc, ale tylko rano plamilam tak na brazowoa teraz temp mi skoczyla na 36.78
Zawsze trzba mieć nadzieję i wierzyć, że będzie dobrze!!! A jeżeli można się zapytać, to ile się staracie??ja też dobrze wiem jak to jest jak sie czeka ma nadzieję że bedzie wszystko dobrze że tym rezem bedzie ok ale rozumie bo sama nie raz mam załamkę płaczę złoszczę się na siebie że nie mogę spałnić się jako kobieta jako matka że nie moge dać mojemu mężowi dzidzi . Prubuje sobie jakos z tym radzic ale kiedy mija miesiac i kolejny a znowu pojawia się ta wstretna @ pojawia się smutek płacz i pytanie na które nie umie sobie odpowiedzieć dlaczego tak jest że pomimo tego ze sie czegos bardzo chce leczy sie nie nadchodzi to upragnione szczescie i nadzieja ???? Tak jak dzisiaj po raz kolejny przyszła chandra i płacz nie wiem skad to sie bierze ale widocznie juz nie mam siły do walki z przeciwniosciami losu ... To tak strasznie boli ukrywa sie wszystko udajac ze jest ok a tak naprawde cierpie w srodku i płacze kiedy nikt nie widzi ach te życie ciagle zdaje sobie pytanie czy bedzie mi dane tulic w ramionach swoje dziecko .... Tak bardzo chciałabym poczuc bicie tego małego serduszka kopania tych malenkich stópek nawet sobie nie wyobrarzacie jaka bylabym szczeliwa widzac te dwie tak BARDZO WYCZEKIWANE KRESECZKI !!!! ale narazie musze żyć dalej i miec nadzieje że nadzejdzie ten upragniony dla Mnie dzień, chociarz trudno mi mówic juz o nadzieji ... czasami trace na wszystko siły juz po prostu nie umie czuje się tak pusta i nie spełniona a łzy same pojawiaja sie w oczach to tak bardzo boli
Zagniezdzenie ??![]()
Czyli sytuacja nie wygląda tak źle??!! Może to faktycznie zagnieżdżanie!!??27dc, ale tylko rano plamilam tak na brazowoa teraz temp mi skoczyla na 36.78