reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
tak ale okien Ci nie umyja ani podlogi,uwierz:-)Podobno mają posprzątać za sobą ale w to niewieże ale ile kasy w to poszło![]()
a kasy wiem ile bo musilaam do domu kupic i lacznie dlo i gora mnie 8tys kosztowalo
My już nie śpimy od 7.00,ale jakoś nie miałam czasu podejść do kompa ,więc nie jestem aż takim śpiochem
rano nocniczek zaliczony z sukcesemcieszę się :-)
jak dziecko idzie do szkoły to jest masakra,wydatki takie że głowa mała,przesadzają z cenami tych podręczników.potem nie wiadomo skąd brać na to pieniądze.Za jakiś czas to mnie też będzie to czekać.szkoda słów.![]()
to super!!!!!!!!!!
a odrecznikami poglupieli.my mielisy te same i kazdy mial po kazdym a teraz w klasach 1-3 to trzeba nowe co rok kupowac
anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteś
a ja was z luną obdarze ubraniami po julce
a ja głupia wstydziłam się w marcu zapytać czy któraś potrzebuje i 3 torby poszły do pck do tych kontenerów a oni to potem do lumpków sprzedają....

teraz będe pytać i oddawać
a ja was z luną obdarze ubraniami po julce
a ja głupia wstydziłam się w marcu zapytać czy któraś potrzebuje i 3 torby poszły do pck do tych kontenerów a oni to potem do lumpków sprzedają....

hej hej
dzisiaj jestem pitoma jak nie wiem
myslalam ze dluzej pospimy ale coz mielismy pobudke o godz 6... mialam nadzieje ze jeszcze zasnie i polozylam go kolo sibeie ale to ja predzej zasnelam a on mi buszowal po pokokju... masakra jaki sajgon... kosmetytki powyciagane pieniadze wyciagniete z portfela ubrania wyciagniete z szafki no masakra
poczytam co tam
dzisiaj jestem pitoma jak nie wiem
myslalam ze dluzej pospimy ale coz mielismy pobudke o godz 6... mialam nadzieje ze jeszcze zasnie i polozylam go kolo sibeie ale to ja predzej zasnelam a on mi buszowal po pokokju... masakra jaki sajgon... kosmetytki powyciagane pieniadze wyciagniete z portfela ubrania wyciagniete z szafki no masakra

poczytam co tam
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteśa ja was z luną obdarze ubraniami po julce
![]()
body z dlugim rekawem???????przeciez na lato sie ma a nie na zime:-):-):-)
Malinka kto pyta nie bladzi:-)
a przeciez u Medeuski bedzie bobo to po antosiu moze wezmie:-)
ja czesc rzeczy trzymam bo moze sie zdecyduje na 3dziecko bo zawsze chcialam miec,ale to sie zobaczy.a jak nie to u rodzenstwa moze w koncy cos sie wykluje i tez beda chciali ubranka
to wpadne do lumpka to moze cos znajde fajnego
malinka ale po co Ci teraz bodziaki na długi rekaw????przecież ciepło jest i lato idzie????anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteśa ja was z luną obdarze ubraniami po julce
![]()
patrysia to sewi porządził z rana

co do podręczników to głupota adam ma wesołą szkołe ale teraz w książkach to się pisze więc julia i tak nie skorzysta z nich
a ja mam nadzieję adamowi do 4 klasy kupić w czerwcu na kiermaszu ksiązki od innych uczniów tak zeby tylko ćwiczenia zostały do kupienia

co do podręczników to głupota adam ma wesołą szkołe ale teraz w książkach to się pisze więc julia i tak nie skorzysta z nich
a ja mam nadzieję adamowi do 4 klasy kupić w czerwcu na kiermaszu ksiązki od innych uczniów tak zeby tylko ćwiczenia zostały do kupienia
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moje dziecko jeszcze spi

tzn juz sie kreci ale jeszcze żółtko wciaga

tzn juz sie kreci ale jeszcze żółtko wciaga

reklama
Witam i ja:-)
Nie spie juz jakos od po 7
Mlody juz w przedszkolu ,Klaudia nie spi chociaz szla spac przed 12,tylko Wikusia spi:-)
Pogoda fatalna-zimno,pada i strasznie wieje wiec caly dzien siedzimy w domu
Lece sie umyc i wysikac;-)
Nie spie juz jakos od po 7
Mlody juz w przedszkolu ,Klaudia nie spi chociaz szla spac przed 12,tylko Wikusia spi:-)Pogoda fatalna-zimno,pada i strasznie wieje wiec caly dzien siedzimy w domu

Lece sie umyc i wysikac;-)
Podziel się:
gdzie sie podziewacie????