reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Podobno mają posprzątać za sobą ale w to niewieże ale ile kasy w to poszło:szok:
tak ale okien Ci nie umyja ani podlogi,uwierz:-)
a kasy wiem ile bo musilaam do domu kupic i lacznie dlo i gora mnie 8tys kosztowalo

My już nie śpimy od 7.00,ale jakoś nie miałam czasu podejść do kompa ,więc nie jestem aż takim śpiochem :-D:-D:-D:-D:-D
rano nocniczek zaliczony z sukcesem :tak::tak::tak: cieszę się :-)

jak dziecko idzie do szkoły to jest masakra,wydatki takie że głowa mała,przesadzają z cenami tych podręczników.potem nie wiadomo skąd brać na to pieniądze.Za jakiś czas to mnie też będzie to czekać.szkoda słów.:no::no::no:

to super!!!!!!!!!!
a odrecznikami poglupieli.my mielisy te same i kazdy mial po kazdym a teraz w klasach 1-3 to trzeba nowe co rok kupowac

anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteś:tak:a ja was z luną obdarze ubraniami po julce:tak:a ja głupia wstydziłam się w marcu zapytać czy któraś potrzebuje i 3 torby poszły do pck do tych kontenerów a oni to potem do lumpków sprzedają....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:teraz będe pytać i oddawać:tak:

hej hej
dzisiaj jestem pitoma jak nie wiem
myslalam ze dluzej pospimy ale coz mielismy pobudke o godz 6... mialam nadzieje ze jeszcze zasnie i polozylam go kolo sibeie ale to ja predzej zasnelam a on mi buszowal po pokokju... masakra jaki sajgon... kosmetytki powyciagane pieniadze wyciagniete z portfela ubrania wyciagniete z szafki no masakra :szok:

poczytam co tam

anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteś:tak:a ja was z luną obdarze ubraniami po julce:tak:a ja głupia wstydziłam się w marcu zapytać czy któraś potrzebuje i 3 torby poszły do pck do tych kontenerów a oni to potem do lumpków sprzedają....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:teraz będe pytać i oddawać:tak:

body z dlugim rekawem???????przeciez na lato sie ma a nie na zime:-):-):-)
Malinka kto pyta nie bladzi:-)
a przeciez u Medeuski bedzie bobo to po antosiu moze wezmie:-)
ja czesc rzeczy trzymam bo moze sie zdecyduje na 3dziecko bo zawsze chcialam miec,ale to sie zobaczy.a jak nie to u rodzenstwa moze w koncy cos sie wykluje i tez beda chciali ubranka
to wpadne do lumpka to moze cos znajde fajnego

malinka ale po co Ci teraz bodziaki na długi rekaw????przecież ciepło jest i lato idzie????

patrysia to sewi porządził z rana:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co do podręczników to głupota adam ma wesołą szkołe ale teraz w książkach to się pisze więc julia i tak nie skorzysta z nich:no:a ja mam nadzieję adamowi do 4 klasy kupić w czerwcu na kiermaszu ksiązki od innych uczniów tak zeby tylko ćwiczenia zostały do kupienia:tak:

witam się i ja
co prawda nie śpimy od 6 ale jakoś czasu nie było żeby zaglądnąć, teraz lalunia się drzemneła więc mam chwilę na kawusię, lecę poczytać co naskrobałyście przez noc

reklama
Witam i ja:-)
Nie spie juz jakos od po 7:tak:Mlody juz w przedszkolu ,Klaudia nie spi chociaz szla spac przed 12,tylko Wikusia spi:-)
Pogoda fatalna-zimno,pada i strasznie wieje wiec caly dzien siedzimy w domu:no:
Lece sie umyc i wysikac;-)

Do góry