reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

luna z góry dziękuję:happy2:
o co mała rozwaliła ten luk brwiowy?????bidulka ucałuj ją:tak::tak:
dziękuję za rady dietetyczne no mam nadzieję gubić ten balast :tak::tak:a wy mi tu takie torty:szok::szok:a ja taki łasuch:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
kurcze coś jeszcze chciałam?????????????????????????????????
zmokłam jak kura tylko wyszłam z domu się rozpadało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nic ale mam zapas obiadowy na 10 dni no i 120 zł mniej ale się zdziwiłam za co???????4 filety z kurczaka ,kawałek wołowiny na bitki ,kg skrzydełek,4 ćwartki z kurczak,pół kg żołądków drobiowych,4 kotlety ze schabu,60 dkg karkówki i tyle kasy:no:

reklama
Malinka a Ty co samo mięsko? Jakieś warzywka to gdzie? :-D:-D:-D Ja mam ochotę na chińszczyznę dzisiaj i chyba sobie zrobię :tak::tak::tak: a macie jakaś dietę żeby przytyć?

Witam się i ja!!
Witam nową mamuśkę :tak::tak::tak:

U mnie pobudka dopiero o 8.30 i nie zdąrzyłam brzyduli obejrzeć :no::no::no: Kubek teraz śpi. Pogoda do dupy, zimno, wieje i pada nawet nie ma jak wyjść z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A Wy co od rana o jedzeniu? Za mną jakieś ciasto chodzi od tygodnia i jakoś nikomu nie chce się robić ;-);-);-) As dawaj zrób mi jakiegoś i wyślij pocztą. Zapłacę :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zrobisz mogę ,ale poczta to zły pomysł :-D:-D:-D:-D:-D

Potknęła sie o dywan i prosto o rant stołu. Dobrze ze nie kant, bo az mi słabo na myśl

Oj to rzeczywiście nieciekawie.
Przeżyłyście obydwie horror.:szok:
Ja z takimi ranami to sama sobie radzę,ale ja nie jestem panikara.
Działam bardzo schematycznie w takich sytuacjach:happy2:
Z rok temu Kuba w nocy potknął się i rąbnął w kant biurka głową.
Dosłownie miał fontannę z czubka głowy i skórę pękniętą na jakieś 4-5 cm.Przez ranę kości czaszki było widać a on spał dalej .:szok::szok::-D:-D
Wybudziłam go i zaczełam tamować ,myć zabezpieczać.
Cały zabieg trwał ponad 4 godziny.
Lekarz potem powiedział,że po szyciu byłyby ślady a tak tylko taka ścieżka na niecały 1 mm grubości.:blink:
Oj byłam wtedy z siebie dumna.:-):-) Pochwała przez chirurga to nie byle co ;-):-):-)

Malinka, ja też się zawsze po zakupach dziwię, gdzie mi kasa zginęła :-D:-D:-D
A tak poważnie, to ostatnio bardzo wszystko podrożało. :wściekła/y: Kiedyś za takie zwykłe codzienne zakupy do obiadu płaciłam max 30 zł, a teraz często się w 50 nie mieszczę. :no: A mięso i wędliny to po prostu masakrycznie drogie :szok:, a ja tego najwięcej kupuję, bo mój m jest prawie wyłącznie mięsożerny :-D

luna z góry dziękuję:happy2:
o co mała rozwaliła ten luk brwiowy?????bidulka ucałuj ją:tak::tak:
dziękuję za rady dietetyczne no mam nadzieję gubić ten balast :tak::tak:a wy mi tu takie torty:szok::szok:a ja taki łasuch:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
kurcze coś jeszcze chciałam?????????????????????????????????
zmokłam jak kura tylko wyszłam z domu się rozpadało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nic ale mam zapas obiadowy na 10 dni no i 120 zł mniej ale się zdziwiłam za co???????4 filety z kurczaka ,kawałek wołowiny na bitki ,kg skrzydełek,4 ćwartki z kurczak,pół kg żołądków drobiowych,4 kotlety ze schabu,60 dkg karkówki i tyle kasy:no:
no to niezłe zakupy poczyniłaś :-D:-D:-D

Malinka a Ty co samo mięsko? Jakieś warzywka to gdzie? :-D:-D:-D Ja mam ochotę na chińszczyznę dzisiaj i chyba sobie zrobię :tak::tak::tak: a macie jakaś dietę żeby przytyć?
Beatko ja mam ten sam problem,ale odkryłam po czy tyję.
Tyję wyłacznie po drożdzówkach i bułce chałce.Niestety jest jeden minus :-(
Przestaję jeśc drożdżówki i waga spada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-D:-D:-D

ja dzisiaj tylko mięso i tyle kasy a gdzie tu jeszcze ziemniaki warzywa na urówkę,wędliny pieczywo nabiał....................................drożyzna i tyle:wściekła/y::wściekła/y:

as gratuluję opanowania ja obcych mogę opatrywać robić zastrzyki wenflon założyć kroplówkę zacewnikować ale przy swoich dzieciach wymiękam nie daje rady:no::no::no:

reklama
Ja to przytyłam jak w Austrii byłam. Ale wtedy to jadłam tylko chleb z konserwą, fasolkę po bretońsku ze słoika i spaghetti. Nic innego nie było do jedzenia. Ale to były 4 tygodnie ciężkiej pracy jeszcze. Bym sobie zrobiła taką dietę ale na konserwę patrzeć nie mogę :tak::tak::tak::tak: ja nie wiem co bym musiała jeść żeby przytyć. Nie uwierzycie ale po fast food'ach nie tyje!!! Już sobie kiedys zrobiłam taką próbę i nic, zero efektu :szok::szok::szok:

Do góry