reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wyniki taty.... bardzo zle :-:)-:)-:)-:)-(

w srode wraca do szpitala na chemioterapie :-:)-:)-:)-(

Kochana nie wiem co mam ci napisać. Bardzo mi przykro. Musisz być dzielna i silna i myśleć pozytywnie.

ja bardzo lubię słodycze i chrom faktycznie spowodował, że po jednym kawałku czekolady miałam dość:tak: i nie tylko na słodycze zmniejsza apetyt, ogólnie zmniejsza, po małej porcji masz dosyć jedzenia, jesz mniej bez wielkich wyrzeczeń i cierpień
niestety u mnie zadziałał najlepiej za 1ym razem, jak przerwałam i potem 2 raz go jadłam no to już działanie było mniejsze:confused:

Dzięki. Kupię jeszcze dziś jak dam radę. Zrobię wszystko żeby schudnąć. A ile się tego łyka, pamiętasz?

brzuszek można szybko zrzucić ćwicząc kołem hula-hop 20 min dziennie i szybko widac efekty. jeżeli macie ochote na słodkie zrobcie sobie mieszanke owocow: winogrona (białe i ciemne), jablko, mandarynka/pomarańcz, banan do tego jogurt naturalny bez cukru i tłuszczu i pychota. slodkie i ma duzo witamin. ja bym zalecała duuuuuuuuuuuuzo ruchu najlepiej na swierzym powietrzu:-)

Kochana jak ja mam ochotę na słodycze ( zwłaszcza przed @) to muszę zjeść pól kg lodów i całą tabliczkę czekolady. Mniejsza dawka mnie nie satysfakcjonuje.

zajaczek- dzieki za mile slowa no i masz zajefajny ten cytat o cyckach ehehehe usmialam sie super:-)

loree- dzieki kochana , co do odczuc to zobaczymy jak to bedzie, oby dobrze wsyztsko bylo:-)

lilu- witaj kochanie,, widze ze cos nie tak z twoim tata,, bardzo mi przykro oby szybko wrocil do zdrowia,,sama przez to przechodzilam kiedy moj tesc rok temu dowiedzial sie ze ma zlosliwego raka prostaty,, na szczescie bylo to w poczatkowym stadium i udalo im sie go uspic.. teraz znow odebral wyniki i znow jest jakies odnowienie,, narazie tez czekamy co powie lekarz.. ale wierze ze i tym razem leki i naswietlania pomoga..:/ w twoim przypadku trzymam kciuki.. buziaki

acha kropeczko- imagination jeszcze nie urodzila... termin to gdzies ma za 21 dni , bedzie rodzic naturalnie...

taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrzydlistwo!!!! Fuj!!!!

Tulę mocno....
Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?
To zależy co lubisz robić... Ja swego czasu chodziłam na zajęcia, które się nazywały step i strech, takie połączenie. Pierwsza część zajęć to były ćwiczenia przy muzyce, w ruchu, taki aerobic, tylko że cały czas jakby idziesz, w różnym tempie i różne kroki, a druga część zajęć była już na matach, z ciężarkami, z gumami, z piłkami różnie, w tej drugiej części duży nacisk jest na brzuch. Takie zajęcia polecam

aktywny senior? posikałam się ze śmiechu, Loree ile ty masz lat? ja mam 33 i jeszcze się na seniorkę nie piszę:-):-D:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dobre, nie?
Już poprawiłam, bo sama nie zauważyłam,że oglądam seniora. Ja mam 3 dyszki to chyba na seniora jeszcze poczekam?

Powiedzcie mi jak długo łykacie kwas foliowy? Bo ja właśnie zauwazyłam,że już skończyłam jedno opakowanie a jeszcze staranek nie zaczęłam. Wiem,że powinno się 3 miesiące wcześniej ale jak ktoś się stara długo to cały czas się go łyka? Bo zanim zacznę staranka i się uda to może minąć trochę czasu. Może jakąś przerwę zrobić?

reklama
Kiedys na pewno wpadne tam w te strony...dam znac jak sie bede wybierala...ok?

No to sie poprzewracalo Marzence w glowie...no...sennik dawac tu sennik...moze to jakies prorocze sny???
.
oj kochanie jak tylko bedziesz sie wybierac to koniecznie daj znac , to zaszalejemy:-D
proroczy ten to chyba nie, rcaczej podsiwadomosc heheh prorocze sny mam tylko kiedy sni mi sie wielki pozar wtedy sie zawsze dowaiduje o smierci od kogos znajomego....
Ty pizdziolcu myślisz żebym nie pojechała???? To moje marzenie.
Tylko nie będę tam mieć mojego śmigiełka - a na razie nie skorzystam z rady Super G i nie szukam zamiennika do rozpłodu.

Idź się gól bo na pewno wyglądasz jak czeski metal z grzywką na plecach.
rozjebalas mnie na łopatki hahahahahahahahahahahhahaha:-D:-D
wiesz co? smieszna jestes:-p
Witam!!
Marzenka pisała o śnie więc i ja wam powiem co mi się śniło. Otóż śniłyście mi się wy, był to krótki sen, ale zawsze:-). Wybrałyśmy się do fryzjera, wszystkie razem, każda z nas drastycznie zmieniała fryzurę, rozmawiałyśmy nie wiem o czym i jadłyśmy szarlotkę (dlatego postanowiłam dzisiaj upiec właśnie szrlotkę, straszną mam ochotę:happy2:)
no patrz, czasami czlowiek ma takie dziwne sny heheheh, ja w sumie chetnie bym cos zrobila z fryzura, ale nie wiem co.....

Hehe wibrator fajny prezent i z takim jajem;-):-D
wibrator swietna rzecz , polecam:-D:-D nie zeby ten tego ale jak dla mnie fajna sprawa heeh:-)
A w ogóle to by było zajebiście jak byś ćwiczyła. Ale wiem nie zawsze jest na to czas i ochota.
przedewszystkim cwiczenia!!!!!!!!! duzo ruchu i waga zacznie spadac a do trgo bedzie jędrne cialo i kondycja!!! lepszej metody na chudniecie nie ma, zadne herbatki sratki ty cwiczenia!!!!!!!!!!!!!!!
taaa z mniejszym tyłkiem z mniejszym tyłkiem..ja pierdole kobieto co ty gadasz?????????/!!!!!!!!!!!!!!! sie mowi ze ma sie kobieca sylwetke, a ty tak gadasz jakbys conajmniej miala 300kg zywej wagi i dupe jak szafa czterodrzwiowa!!!!!!!

2vvkj6v.jpg

wygladasz jak ktoras z nich? NIE!!!!!! to skoncz gadanie o duzych tylkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem jak Loree ; ożesz qrwa mac!!!!!!!!!!! to jakas masakra!!! a czlowiek ma kompleksy bo mu brzuszek wystaje... :szok::szok::szok:

Ja najbardziej lubię zieloną herbatę, ale właśnie sobie zrobiłam tą czerwoną i jest ok. Więc mogę pić. Z basenem jest ten sam problem co z siłownią- mam daleko i też brakuje czasu. Kupiłam rower ale pogoda się zepsuła.
?
ja tez uwielbiam zielona herbatke, pije codziennie kilka razy zamiast kawy:-)
Hanka a żebyś wiedziała,że będę sobie parzyć tą herbatkę i pić rano! Kurde mam taką motywację żeby schudnąć ,że szok! Nigdy tak nie miałam jeszcze. Dzięki za wszystkie dobre rady.
cwicz!!!!codziennie a beda efekty!!:-D

ojej lilaczku przykro mi strasznie, nie smutaj sie, napewno sie poprawia , zobaczysz, uszka do gory, przytulam...:sorry2:

Cholera! Znalazłam klub dla bab gymnasion, zajęć tam mają mnóstwo i nie wiem na co się zapisać. Macie jakieś pomysły? Znacie się na tym?
u nas w koszalkowie otworzyli Gymnasion, pol koszalina tam teraz chodzi a nawet 3/4, oszaleli, bo tak nowo, czysto, prysznice i te sprawy ale coz sie dziwic standard tam musi byc wkoncu jednym ze wspolnikow jest Mariusz Czerkawski:sorry2:

chalupa posprzatana , teraz sie lenię!:-D

Do góry