reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

Prosze bardzo wysłałam :-)
Karoo jeśli to ta dietka to daj znać.
Ja od wczoraj jak królik na zieleninie i wodzie ale wiecie co nie jestem głodna:-)
Choć nie moge się doczekać tygodnia z mieskiem i rybami:tak:
Po południu poćwiczyłam troche z płyta z ćwiczeniami fitness i troche mnie kolana i plecy bola :baffled:

reklama
Prosze bardzo wysłałam :-)
Karoo jeśli to ta dietka to daj znać.
Ja od wczoraj jak królik na zieleninie i wodzie ale wiecie co nie jestem głodna:-)
Choć nie moge się doczekać tygodnia z mieskiem i rybami:tak:
Po południu poćwiczyłam troche z płyta z ćwiczeniami fitness i troche mnie kolana i plecy bola :baffled:
Badaicka, to zdecydowanie ta dietka, wielkie dzieki :-D :-D :-D
Hehe, od tego tygodnia to nie bo jestem u mamy, ale moze od przyszlego, zaczne stosowac - z pominieciem octu jablkowego bo nie moge przetrawic smaku...

Dzieki Badaicka :tak::-)
Moze sie zmobilizuje i zaczne ja stosowac :tak::-)

A z jakiej firmy najlepiej kupic ocet jablkowy?

hmmm, a czy mogłabym zadać niedyskretne pytanie: z czegoż to muszą się odchudzać Bedytka i Sandra??? :szok::szok::szok:

a na marginesie, bo wyczytałam w którejś wypowiedzi (nie pamiętam autorki), że koleżanka schudła na jakiejś diecie 10 kg w 14 dni. oj, bałabym się takiej diety i to bardzo. za dużo poleciało z wagi, za szybko...

Badaicka - ja tez poprosze o te dietke:tak:

Sandra - kupilam sobie te herbatke na cellulitis, zuzylam cale opakowanie i powiem Ci, ze jakby mniej skorki pomaranczowej na dupsku i udach mam, wlasciwie to prawie w ogole jej nie widac:tak: tylko nie wiem czy to od tej herbaty tylko, czy od cwiczen tez;-) A tak, btw, to z czego Ty sie odchudzasz, Kochana:confused::-p;-)

Ja troche w swieta sobie odpuscilam:zawstydzona/y:, ale po znowu wrocilam do cwiczen (pilates na zmiane z rowerkiem treningowym) i diety JP i powoli zmniejszam objetosc, ale chcialabym przyspieszyc ten proces troszke:-p Moze ta dieta od Badaicki lepiej na mnie podziala, mam nadzieje:-p

hmmm, a czy mogłabym zadać niedyskretne pytanie: z czegoż to muszą się odchudzać Bedytka i Sandra??? :szok::szok::szok:

a na marginesie, bo wyczytałam w którejś wypowiedzi (nie pamiętam autorki), że koleżanka schudła na jakiejś diecie 10 kg w 14 dni. oj, bałabym się takiej diety i to bardzo. za dużo poleciało z wagi, za szybko...

Leyna - to chyba bylo 14 tygodni, nie dni;-)

Dominique, fajnie, ze herbatka pomaga :tak::-) Ja sie musze w nia znowu zaopatrzyc :tak:

A moja diete szlag trafil, bo zjadlam przed chwila 3 ogromne andruty z nadzieniem karmelowym, ktore mama mojej szefowej nam zrobila, wiec nie moglam przeciez odmowic ;-):-p

No a co do mojego odchudzania to chcialabym ze 2 kg schudnac - teraz waze kolo 56, a tak do 53-54 chcialabym zejsc :tak:
(Przed ciaza 52 wazylam :sorry2:)

Badaicka, to zdecydowanie ta dietka, wielkie dzieki :-D :-D :-D
Hehe, od tego tygodnia to nie bo jestem u mamy, ale moze od przyszlego, zaczne stosowac - z pominieciem octu jablkowego bo nie moge przetrawic smaku...
No to SUPERAŚNIE :-D:tak:
Ja od poniedziałku na dietce i powiem,ze nie chodze głodna :-D aczkolwiek 5 posiłków nie jestem w stanie zjeść,więc moze lekko zmodyfikuję ją sobie tak żeby zjeść 5 ale mniejszych :tak: wiesz z tym octem jabłkowym to ja mam problem u siebie bo nie wiem gdzie go kupić w KAUFLANDZIE nie ma :-:)wściekła/y:
Tak naprawde to jakikolwiek, ja stosowalam po prostu w tabletkach...
No własnie nie chciałabym w tabletkach.Kusi mnie zeby spróbować dodać go do jedzenia

14 TYGODNI :tak: kochana nie DNI :no:

Badaicka - ja tez poprosze o te dietke:tak:

Sandra - kupilam sobie te herbatke na cellulitis, zuzylam cale opakowanie i powiem Ci, ze jakby mniej skorki pomaranczowej na dupsku i udach mam, wlasciwie to prawie w ogole jej nie widac:tak: tylko nie wiem czy to od tej herbaty tylko, czy od cwiczen tez;-) A tak, btw, to z czego Ty sie odchudzasz, Kochana:confused::-p;-)

Ja troche w swieta sobie odpuscilam:zawstydzona/y:, ale po znowu wrocilam do cwiczen (pilates na zmiane z rowerkiem treningowym) i diety JP i powoli zmniejszam objetosc, ale chcialabym przyspieszyc ten proces troszke:-p Moze ta dieta od Badaicki lepiej na mnie podziala, mam nadzieje:-p
Dominique podaj mi proszę maila na którego mogę Ci ją przesłać, bo to dość spore pliki pdf i tu nie umiem ich wstawić:baffled:

Dominique, fajnie, ze herbatka pomaga :tak::-) Ja sie musze w nia znowu zaopatrzyc :tak:

A moja diete szlag trafil, bo zjadlam przed chwila 3 ogromne andruty z nadzieniem karmelowym, ktore mama mojej szefowej nam zrobila, wiec nie moglam przeciez odmowic ;-):-p

No a co do mojego odchudzania to chcialabym ze 2 kg schudnac - teraz waze kolo 56, a tak do 53-54 chcialabym zejsc :tak:
(Przed ciaza 52 wazylam :sorry2:)
Nie no szefowej podpaść odmawiajac spróbowania wypieków jej mamy toż to nie dopuszczalne... :-D:-);-)
Ty mnie tu nie denerwuj z ta swoją wagą chudzielcu jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ja mam powiedzieć jak waże 80 kg

Dieta MŻ nie zdała wcale egzaminu :no::no::no::-:)-:)-( odstawienie słodyczy,ciast i ciasteczek tyz nie :no::no::no::-:)-:)-( więc co mam zrobić???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry