dominique.p
Fanka BB :)
Ponieważ na którymś z wątków zauważyłam propozycję karoo czy mady, aby założyć nowy wątek, dla tych, które chcą zrzucić zbędne kilosy, niniejszym takiż zakładam, gdyż poniewaz azaliż po wczorajszym ważeniu ze zgrozą skonstatowałam, że wcale nie chudnę, a wręcz przybieram na wadze
Waże, kurde, 65kg (nie ma to jak mamusine obiadki i wpieprzanie po 20-tej
) przy wzroście 162 cm i wcale mnie to urody nie dodaje
Chcę/marzę, aby schudnać 10kg, ale jak będę ważyć 58kg, to już będę zadowolona;-) Wczoraj, w afekcie (z powodu ważenia
), 30 minut jeżdziłam na rowerku treningowym, wycwiczyłam pierwszą serię Aerobicznej "6" Weidera, zrobiłam ćwiczenia pilates na pośladki, uda, przedramiona i plecy (zakwasy mam okropne). No i nie jadłam po 18 (i cała noc śniła mi sie pizza
, masakra
). Mama mi właśnie przyniosła z apteki Colon Slim, błonnik, "wspomagacz" diety, który można stosować przy karmieniu piersią, bo sie nie wchłania w ogole do organizmu, a tylko usprawnia funkcjonowanie jelit i przede wszystkim pęcznieje w żołądku, hamując uczucie głodu. Dziś przetestuję i napiszę Wam, czy działa
Dobra, to tyle o mnie. Zapraszam chetne Sierpniowe Grupowiczki do udziału w rozwijaniu tego wątku

:-):-):-)
Proponuję, aby zamieszczać tu także diety, ćwiczenia oraz oczywiście hasła zagrzewające do walki z pociążowym sadłem
Hasło na dziś:
Dieta i ćwiczenie zmienia w syreny walenie!!!;-)

Waże, kurde, 65kg (nie ma to jak mamusine obiadki i wpieprzanie po 20-tej

Dobra, to tyle o mnie. Zapraszam chetne Sierpniowe Grupowiczki do udziału w rozwijaniu tego wątku

Proponuję, aby zamieszczać tu także diety, ćwiczenia oraz oczywiście hasła zagrzewające do walki z pociążowym sadłem

Hasło na dziś:
Dieta i ćwiczenie zmienia w syreny walenie!!!;-)