martyna222
udało się ! :)
Kochana w takim razie mogę przytyć! dałaś trochę nadzieiale miesiąc później byłam w ciąży - co to jest 2 kg!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana w takim razie mogę przytyć! dałaś trochę nadzieiale miesiąc później byłam w ciąży - co to jest 2 kg!![]()
No ma to pokazuje...tez bym takie chciala...a moje takie marne...ale dobrze ze choc takie są...Mojemu M pdoobno wystarczaja, ale i tak widze ze okiem sciąga wielksze dekolty....a Bernardka to tylko cycuchami świeci nam na zdjęciach![]()
a pewnie ze swiece to jest to z czego jestem dumna a jak razem z tłuszczykiem i cycuszki podrosły hihia Bernardka to tylko cycuchami świeci nam na zdjęciach![]()
No ma to pokazuje...tez bym takie chciala...a moje takie marne...ale dobrze ze choc takie są...Mojemu M pdoobno wystarczaja, ale i tak widze ze okiem sciąga wielksze dekolty....
Ja czesto chodze ubrana jak pierwotny czlowiek,
jak człowiek pierwotny? znaczy sie co? na golasa???![]()
Najlepszy numer to to, ze musialam poczekac na badanie troche bo mojego gina rozpisali na jakis zabieg. Siedze sobie na krzeselku bo lozka nie bylo a poza tym po co tak naprawde... i czytam sobie ksiazeczke az tu nagle przychodzi jakis mlokos - mlody lekarz czy cholera wie co i zabiera mnie do pracowni RTG. Idziemy chwile korytarzem i on mowi, ze poszli juz z moim ginem tam wlasnie bo sie spieszyli bo juz bylo pozno i na miejscu zorientowali sie ze tak ciezko bedzie im zrobic to badanie beze mniewiec ten mlody po mnie przyszedl:-):-) Rozbawilo mnie to troche i odstresowalo...