reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No ty też nie masz małych
No muszę to powiedzięć bo nie wytrzymie - nie wkurzaj mnie (to była łagodna wersja).

Jadźka ty masz lusterko w domu??????

Nie przecze strasznie jest jak laska jest np. strasznie niska do tego strasznie otyła albo ten tłuszcz się rozłożył nieestetycznie, do tego jest zaniedbana i np. ma strasznie garbaty nos. No to ludzie wiadomo, że jej za wiele nie pomoże i współczuć tylko.
Wiem zaraz naskoczycie i powiecie że nie ma brzydkich kobiet.
A ja oświadczam że się z tym nie zgadzam i nie mam zamiaru słodzić. Są brzydkie kobiety i już. I jak widzę taką to mnie się serce kraja.

Oczywiście druga kwestia - gust. Dla jednego ładne dla drugiego brzydkie.
no lustro mam ale jak czasem bez makijażu w nie patrze to wolałabym go nie mieć
a to ja niby do tych właśnie brzydkich??

Nie no mam D.
Pilaś coś???

Ale jak słyszę tekst nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane kobiety to jakoś czuję w tym straszny fałsz.

No tylko tą poziomkowa bez %...no ok...D to tez dla mnie odlegla perspektywa...ech...

Bo to jest fałsz Hania...choc kazdy moze tam i w sobie ma cos ladnego...ale całkowite paskudy tez sie zdarzaja...na szczescie to nie my z BB...hehe

Lolitko-wyslalam na priva;-)

Uciekam kochane bo mężuś wrócił i muszę sie pomiziać z nim hehe
żartowałam Kropeczko!!!!!
dziekuje ze mnie tak dowartosciowałyscie było mi to potrzebne!!!

reklama
Do góry