reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jadźka praktycznie to już jutro - panika jest????
no troszke jest paniki.. ale mam troszke brzuszka a cycem tego az nie ndrobie a chcialabym dobrze wygladac..
Spróbuj jeszcze coś upolować jednak kiecka to kiecka na wesele.;-)

strasznie zdrogie sa w polsce ciuchy.. w anglii polowe mniej wydawalam na ciuchy a jeszcze przy tamtych zarobkach bylo mi znacznie latwiej.. te same ceny tez za kosmetyki czy tu czy tam.. idzie sie wsciec.. a kiedy beda te same zarobki?

Ojojoj Jagienka ty światowcze albo ladacznico i nałożnico szatana. A ja myślalam żeś ty taka cicha woda, cnotka niewydymka. A ty tu taka światowa.

Swiat to wioska, w kazdej wiosce tylko z deka inni ludzie. A TY kochana nie mysl za duzo, bo to szkodliwe dla zdrowia :)

No ja sobie zapuścilam muzyczkę i czekam aż wszystkie wrócą z NK

Cholernie jestem ciekawa czego taka Hanka sobie słucha? Jakoś nie umiem cię połączyć z żadną muzą. Ja czasem mam takie zboczenie i sie zastanawiam jakiej muzy ludzie słuchają. Bardzo często trafiam:tak:

by to poczyscilo.. co przeczytam i zrobie sobie przerwe to Wy doprodukujeci iles stron.. wrrr ide czytac dalej..
mi sie takie autko podoba.. z takimi diodowymi swiatlami jak akie widze na ulicy to prawi sikam po nogach
audi-r8-v12.jpg

olapolap tu ponizej moj wykres jak bralam luteine.. w 38dc zaczelam ale ja na wywolanie.. wiec zobacz i porownaj ze swoim
Kochana jaka ty skromniutka jesteś! Ja powtarzam mojemu M,że wymagająca nie jestem, bo nie chcę BMW X 6 tylko X5. Zawsze to parę groszy taniej....

ta juz sie nasmarowalam wypachnilam....:-D
moj malz pod tym wzgledem jest jakis inny.... jego nie kresi seksi bielizna.. mowi ze woli mnie bez niczego...ilez to ja sie juz nakupoywalam roznym gorsetow , koszulek i cudów a wrazenie zrobila na nim tylko jedna, taka rozowa kurewsko z koronki cala przeswitujaca krotka do samej pipki...... az w szoku bylam :happy2: no ale coz, rozne sa gusta.....wiec nie trace kasy na bielizne bo bez sensu...

Mój bieliznę uwielbia.
ha,ha mój ma jazdę na pończochy a jak do tego jeszcze pas skołuję to już ma odlot na maxa.:-)

No to jednak jest więcej takich jak mój !

Andzia jak juz ruszycie z budową to wal śmiało! Ja jak nie mogę budować, to lubię sobie chociaż pogadać:-D

reklama
Gosiu - na pewno uda mi się natknąć na opis zabiegu - ja bardzo ambitnie nadrabiam wszystko:tak: a powiedz mi jeszcze po co lekarz kazał robić te bakterie a nie zwykły posiew moczu?
dlaczego to nawet nie pytalam... to byl wymaz z pochwy... a z tego co czytalam o tych bakteriach to pisali tam że one cos mieszaja w srodku i powoduja poronienia no i pewnie jakbym je miala to bym musiala wyleczyc...
Ta mój też miał ale na rwanie pończoch. powiedzialam mu że mu pojebalo się w bani, jak chce rwać to niech sam kupuje.
no moj tez najlepiej ponczochy pas i szpilki ...a i wszpilkach to on by chcial zebym chodzila po ulicy a ja nie znosze wiec powiedzialam mu kiedys zeby sobie kupil spodniczke za doope i szpilki i se poszedl w miasto jak mu sie podoba... ci faceci to czasem maja wyobrazenia dalekie od realnosci...
Seks to przereklamowany rekwizyt.
mowisz??? nie zauwazylam choc nimfomanka nie jestem hihihihi

Do góry