reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Natalunia - no to się narobiło, współczuję bo wiem co to skręcona kostka a ty do tego nie możesz wziąć nic przeciwbólowego. No ale dobrze, że maleństwo nieucierpiało.
Trzymaj się. Jak to mówią DO WESELA SIĘ ZAGOI !!!! (w przenośni i dosłownie)

reklama
Natalunia - no to się narobiło, współczuję bo wiem co to skręcona kostka a ty do tego nie możesz wziąć nic przeciwbólowego. No ale dobrze, że maleństwo nieucierpiało.
Trzymaj się. Jak to mówią DO WESELA SIĘ ZAGOI !!!! (w przenośni i dosłownie)

mam czas do 12 czerwca... Mam nadzieję, że się zagoi i będzie dobrze i pobawię się na swoim weselu. chodzić nie dam rady :no:

najlepiej to może zapytaj się jednak lekarza. no i jedz dużo owoców i warzyw. gotowane głównie na parze. to może tobie zastąpić zapotrzebowanie na większą część potrzebnych witaminek.
;-)
to chyba będzie jedyne rozwiązanie. byłam przed chwilką w aptece i babka mi powiedziala ze we wszystkich- nawet w tych preparatach nie dla ciężarnych- kwas foliowy jest zawarty:( tylko teraz jeszcze muszę poczytać jakie owoce i warzywa zawierają najwiecej tych witaminek, które mi są potrzebne.
13 maja mam USG NT- mam nadzieje, że przez tą toxo nie wykryją żadnych nieprawidłowości i wszystko z moim bąbelkiem jest oki.

Natalunia
A dlaczego Ty się w ogóle pracą przejmujesz i z jakiej racji napastują Cie telefonami hmm??

Ja uwielbiam swoją pracę. Bo mam komorkę służbową włączoną. miałam niespodziewany wypadek i trochę spraw niedokończonych. Na tydzień jestem wyjęta z pracy! Tak w ogóle to po slubie będzie zawiązana spółka i będę współwłaścicielem, bo w ostatnich miesiącach zaczęłam współtworzyć firmę i dzięki temu nadal dziala i nadal dobrze prosperuje. Dokonalismy tego razem z moim Ł. Stąd to przejęcie pracą.

mam czas do 12 czerwca... Mam nadzieję, że się zagoi i będzie dobrze i pobawię się na swoim weselu. chodzić nie dam rady :no:

no bez mazania mi się tutaj!!! Natala głowa do góry i zobaczysz, że będzie dobrze!!!

a nawet jeśli będziesz miała gips, to co z tego? ale tak na prawdę! no co z tego? i tak szpileczek byś już nie założyła kochana. suknia długa... fikać, skakać i tak mocno nie możesz.

tak czy siak moim zdaniem będziesz się świetnie bawiła, z gipsem, lub bez! głowa do góry, nie daj się "zjeść" złym myślom!!

natalunia zgadzam sie z laparada ze z gipsem czy bez bediesz sie dobrze bawic...nie mysle negatywnie zobaczysz ze jak przyjdzie ten dzien to zapomnisz o wszystkim....
p.s. jak widisz dało mi sie dzieki Tobie z suwaczkiem

kochane, dzięki za słowa otuchy. Nie moge nic przeciwbolowego, a boli jak diabli:wściekła/y: jeszcze jak na zlość chce mi się siku często, a chodzenie sprawia mi ból. Na dodatek gips mi ciąży (mam go pierwszy raz w życiu). Jestem zla na siebie! Już nigdy nie będę pisać smsa w biegu!

reklama
Do góry