reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie ponownie, widze ze piosenkowo - zdjeciowo dzisiaj... Wszystkie zaczynamy sie obnazac z anonimowosci hihihi...
kingus - fajny juz masz brzusio:-):-):-)

A ja ciagle mam dola po tej klotni wczoraj, nie zapomne mu tego ze tak mnie potraktowal ale muisialam sie pogodzic bo za chwilke dni plodne i co?? sama se reka wloze albo recznikiem??;-);-):-D:-D:-D
Jeszcze kiedys jak juz mam nadzieje dzidzia bedzie mu wypomne ze tak bardzo nie podobala mu sie koncepcja drugiego dziecka...pieprzony egoista...

reklama
jak już wyskoczyłyście z tymi fotkami to tutaj daje moje z marca(powinny być o ile dobrze dodałam)

Kochana ja chciałabym tak wyglądać! Bo ja w pasie jestem chuda tylko uda mam straszne. I ubrać się nie jest łatwo. Muszę kupować za duże spodnie żeby wejść w udach. A w pasie mi wiszą, więc przerabiam. Ale w 2 tyg zrzuciałam 1 kg( dziś się ważyłam) więc już się lepiej czuję psychicznie. I już nic więcej nie piszę bo znów mnie zjadą,że przesadzam.

o tak jak byłam wtedy pulchniejsza to cycuchy suuuuper ale niestety jak się schudło to ich ni ma:-(a po karmieniu to jeszcze obwisły:wściekła/y:ale jak zajde to znowu miseczka D się kłania:-Da potem znowu powracamy do A:baffled:

Takiej to dobrze! Ja całe życie mam A w ciąży zaledwie B. Miseczka D to dla mnie jak since fiction :-(

Ostatnia edycja:
estradiol
Normy:
f. folikularna: 12,5-166
f. owulacyjna: 85,78-498,00
f. lutealna: 43,82-211,00

a ty masz tak:
estradiol: 26,14 pg/ml

Czyli zdaje się, ze było by ok, o ile znalazłam dobre normy.

Te, bo jak machnę po tej czuprynie kociej to kłaczki ci do gardła wpadną:-D
A propos kalorii w maluczki, u mnie idą właśnie do góry przy okazji zostając na brzuszku. Kiedyś właśnie mówiłam, Boże niech ten tłuszczyk w cycuszki idzie i się udało:-D:-D:-D A by brzuszka nie było widać wystarczy stanąć prosto i wciągać go no i oko idzie oszukać, a facet jak chce się poseksic to tak się silni na bułki, że oczy brzusia nie widzą:-D:-D:-D
Oj dokładnie mam tak samo:-) Jak coś to, pierś do przodu i brzuch wciągnięty:tak:
o tak jak byłam wtedy pulchniejsza to cycuchy suuuuper ale niestety jak się schudło to ich ni ma:-(a po karmieniu to jeszcze obwisły:wściekła/y:ale jak zajde to znowu miseczka D się kłania:-Da potem znowu powracamy do A:baffled:
Ja mojemu tez powiedziałam żeby pamiętał ; jak schudnę to najpierw zleci mi z twarzy (zawsze mam tak i wyostrzają mi się już ostre rysy) i "maluszki zmaleją":-)

Oj dokładnie mam tak samo:-) Jak coś to, pierś do przodu i brzuch wciągnięty:tak:

Ja mojemu tez powiedziałam żeby pamiętał ; jak schudnę to najpierw zleci mi z twarzy (zawsze mam tak i wyostrzają mi się już ostre rysy) i "maluszki zmaleją":-)

No to mnie by zniknęły!

jak wciągamy brzuch to automatycznie się prostujemy i jesteśmy wyzsze kilka cm, dobrze robi też głowa podniesiona do góry i łopatki sciągniete razem......
ale instrukcja no,no :tak: zaczne ją stosowac w praktyce :tak:
Witajcie ponownie, widze ze piosenkowo - zdjeciowo dzisiaj... Wszystkie zaczynamy sie obnazac z anonimowosci hihihi...
kingus - fajny juz masz brzusio:-):-):-)

A ja ciagle mam dola po tej klotni wczoraj, nie zapomne mu tego ze tak mnie potraktowal ale muisialam sie pogodzic bo za chwilke dni plodne i co?? sama se reka wloze albo recznikiem??;-);-):-D:-D:-D
Jeszcze kiedys jak juz mam nadzieje dzidzia bedzie mu wypomne ze tak bardzo nie podobala mu sie koncepcja drugiego dziecka...pieprzony egoista...
eh te chłopy:no:
ale wiecie co wczoraj to chyba cos w powietrzu było bo my z M też sie nieźle ścielismy

Kochana ja chciałabym tak wyglądać! Bo ja w pasie jestem chuda tylko uda mam straszne. I ubrać się nie jest łatwo. Muszę kupować za duże spodnie żeby wejść w udach. A w pasie mi wiszą, więc przerabiam. Ale od zeszłego w 2 tyg zrzuciałm kg( dziś się ważyłam) więc już się lepiej czuję psychicznie. I już nic więcej nie piszę bo znów mnie zjadą,że przesadzam.

Takiej to dobrze! Ja całe życie mam A w ciąży zaledwie B. Miseczka D to dla mnie jak since fiction :-(
Loree te odstajace galotki to nazywa się KIESZONKA NA NAPIWKI :-D:tak:;-)

Kochana ja chciałabym tak wyglądać! Bo ja w pasie jestem chuda tylko uda mam straszne. I ubrać się nie jest łatwo. Muszę kupować za duże spodnie żeby wejść w udach. A w pasie mi wiszą, więc przerabiam. Ale od zeszłego w 2 tyg zrzuciałm kg( dziś się ważyłam) więc już się lepiej czuję psychicznie. I już nic więcej nie piszę bo znów mnie zjadą,że przesadzam.
u mnie w pracy jest dziewczyna ktora ma podobna figure do Twojej, wąska talia i szersze biodra- normalnie miód, malina i orzeszki, piekna kobieca sylwetka:-)

reklama
u mnie w pracy jest dziewczyna ktora ma podobna figure do Twojej, wąska talia i szersze biodra- normalnie miód, malina i orzeszki, piekna kobieca sylwetka:-)

Jak się wkurzę to wam wrzucę swoje zdjęcie! Ja mam nogi jakby od innej kobiety. Głupio wyglądają do chudej góry! Piękną sylwetkę to miałam przed ciążą i nie ukrywam tego,że się sobie podobałam.

Do góry