reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam:-)

Emma - Ty nie będziesz mieć wyrzutów jak częściej nas odwiedzisz:tak: buziaki:-)

Milutka - poczekaj do terminu @ (potencjalnego) i dopiero wtedy zrób test z krwi na betę:tak:

Gosiu - leczenie niepłodności to dochodowy interes - nawet w kryzysie - więc moze się jednak zdecydujemy na zakładanie kliniki:-D
a co do facetów - z nimi trzeba ostro lub podstępem - no ręcznika tez możesz użyć:-D

Zajączku - aby nie krzyczeć, że za dużo stron to tylko jedno wyjście - załóż sobie neta w domku;-)
a wczoraj wieczorkiem to się działo, żę ho, ho:-D:-D:-D
- na pierwszy rzut oka to wyniki masz dobre, mogłoby tylko TSH być mniejsze troszkę, ale na co Ty w końcu czekasz - na prolaktynę czy FSH?:szok:
No i J. Radek - też lubię:tak:
siostrzenica - cudo:tak:

Kankagan - po wczorajszych szaleństwach to dziś wszytsko jest nudne i za mądre - więc nie przepraszaj, bo każda z nas taka dziś jest:-)

Niunia - to trzymam kciuki, by @ nie przylazła prze 9 miesięcy:tak:

Haniu - piosenka już kiedyś była na BB - jest śliczna i wzruszająca a nie dołująca - ten płacz to nie dół to wzruszenie - pamiętaj:-)
i wiesz co - skoro wsadza się różne rzeczy między nogi to czemu nie kompa:-p:-D:-D:-D
No i dobrze, że w końcu przyjęłaś do wiadomości, że z tym ogniskiem to nie żarty:-)

Marzenixx - a może zostaniesz kierowniczką garażu;-)

Badaicka - też piękna piosenka - a Jasona Mraz'a nigdy nie słuchałam wcześniej - poszukam innych też kawałków bo ten nawet, nawet:tak:
I Wy znowu o wadze:no:

Lala - wszystko jest MOŻLIWE:-)

Loree - a jak będzie chłopczyk? jeszcze jeansy w kwiatki - ok - dziecię kwiatów, ale sukieneczka:szok:
a córcia od małego wie co dobre - teraz strażak Sam a potem polski hydraulik;-)

Kinguś - śliczny brzusio:-) powodzenia

Patrysia - piękna walentynka i śliczny synuś:tak: w ogóle piękna z Was rodzinka:-)

Martynka - to kolejny efekt duphastonu - bolące i napięte piersi - o tym wczoraj zapomniałam:-(

100% prawdy:tak:ps.siostrzenica ma super okularki :-)
Moje:-)
i jeszcze jedno, uzależniłam sie od Was:-)
Nikt Cię nie ostrzegł biedaku??
Spadaj do sekcji Lachony - szczypiory.
Boża jak ty schudłaś
Chyba ocipiałaś. Moja geba tak wygląda. Mam ostre rysy i jak chudnę to najpierw na twarzy widać.
He he to teraz tylko prowiant jest nam potrzebny:-)
Nie prowiant tylko przepojka:-D

Andziu, FSH zrobiłam, ale wyniki za tydzień bo musieli gdzieś odesłać, a progesteron musze zrobić. Uciekam Baboki. Miłego dnia.
Do rodziców sobie mykam:)

reklama
Do góry