reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana rozumiem że masz Aniołeczka swojego w niebie??
nie wiem co mam powiedziec ten list napewno nie jednej mamie która straciła maleństwo pomógł.

reklama
Mi podali na oniżenie testosteronu Diane (tabl anty) na 3 miesiace ale Super G nie kazał brać.

Hanka
a dlaczego nie masz brać?? to jak masz obniżyć inaczej??

Bo jak byla potwierdzić diagnoze u drugiego lekarza to ta mi kazała brać bro na obiżenie prolaktyny i diane na obniżenie testoseronu. Testosteron miałam 0,783 a norma jest do 0,82 ale według niej powinnam brać te tabletki przez 3 miesiace i to było wszystko co usłyszałam.

Na to Super G powiedział że mieszcze sie w normie i nie ma powodu faszerowac mnie lekami ani czekac tyle czasu tylko działamy a w między czasie robimy wszystkie badania.

Kochana rozumiem że masz Aniołeczka swojego w niebie??
nie wiem co mam powiedziec ten list napewno nie jednej mamie która straciła maleństwo pomógł.
Niestety:-( najgorsze, że nie wiedziałam, że ze mna jest, nie zdążyłam go pokochać jak byliśmy razem:-:)-:)-:)-( widocznie tak musiało być, nie wiem czemu ale musiało.

I teraz dziewczyny oglądają i ucichło:)
Patrysia, pięknie to zrobiłaś:):)
tez mi sie bardzo podobalo:-):-):-) ja to sie kwiatka upomniec musze na okazje bo sam nie wpadnie... wiec jemu tez nie fikam z prezentami:-:)-(

A tak wogóle to jestem z tymi cyklami zamieszana bo niestety źle myślałam bo nie miałam ostatnio wogóle 28dc tylko od 25dc do 27 dc i tylko raz tam było 29 dc co sama nie wiem kiedy powinnam dostać @ dlatego czekam na testowanie w sobote jak nie przyjdzie@:tak:
no to czekamy do soboty:-):-):-)

Poczekamy do jutra:-) któraś z nas w koncu powinna zafasolkować!
odnoszę takie wrażenie, że każda owulacja, test, ciąża, dziecko są wspólne:-) przeżywamy wszystko razem:-) aż miło się robi jak pomyśle, że moje dziecko będzie miało tyle cioć;-)
no i jakos te cykle nam sie przeplataja i jest wrazenie ze swoje wlasne szybciej leca, prawda??

OluPM - trzymam kciuki za ten telefon - a byłego juz szefa olej:tak:

Domelko - no ładna pioseneczka - czy Ty jesteś z gór?;-)
ale list od Aniołka - popłakałam się ale jest piękny:sorry2:

Zajączku - sorki - nie zrozumiałam wcześniej - to progesteron ma być po owu tak jak móiła ginka:tak:

Zaniepokojona - ja nie wiem jak leczyć ten testosteron inaczej niż tabletki anty:no:

Martynko - brałam od listopada do lutego (3 cykle) jak zmieniłam gina - trochę chodziło o zagnieżdżanie, bo ja mam chorą tarczycę, a w sumie chodziło o zmniejszenie obfitości miesiączek - po poronieniu miałam dłuższe i obfitsze niż wcześniej.
potem lekarz stwierdził, że odstawiamy duphaston i teraz nie biorę nic - @ rzeczywiście mniej obfite ale znowu po tej ospie w marcu to teraz coś mi się popierdzieliło - zobaczymy co wyniknie w tym cyklu:tak:

reklama
Do góry