reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Ale mi się ten cykl ciągnie... chciałabym już następny bo podchodzę do 2 IUI...
AndziaS zastanawiam się po co ja tak naprawdę biorę dupka kurde przecież IUI nie było, a w cuda nie wierzę?!

reklama
tez mi sie bardzo podobalo:-):-):-) ja to sie kwiatka upomniec musze na okazje bo sam nie wpadnie... wiec jemu tez nie fikam z prezentami:-:)-(
oj gosiu tez tak mialam na poczatku zwiazku, ze o kwiatki o wszstko sie musialam dopominac , on nie byl takich rzeczy naucozny... ilez ja sie naplakalam i nameczylam zeby zrozumial jakie to wazne dla mnie, ale przynioslo to skutek, dzis jest zupelnie inaczej, fakt nie ma rewelacji ale widze ze sie stara:-)

dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)

Ale mi się ten cykl ciągnie... chciałabym już następny bo podchodzę do 2 IUI...
AndziaS zastanawiam się po co ja tak naprawdę biorę dupka kurde przecież IUI nie było, a w cuda nie wierzę?!
Kochana to uwież, bo podobno się zdarzają:tak:
No w sumie ty jutro możesz zacząć panikować.
Tak, ale ...
z mierzenia tempki, śluzu i testów owu wynika, że owu była później więc poczekam do poniedziałku - w weekend mam szkołę, wiec uda mi się myślenie zająć czymś innym:tak:
oj gosiu tez tak mialam na poczatku zwiazku, ze o kwiatki o wszstko sie musialam dopominac , on nie byl takich rzeczy naucozny... ilez ja sie naplakalam i nameczylam zeby zrozumial jakie to wazne dla mnie, ale przynioslo to skutek, dzis jest zupelnie inaczej, fakt nie ma rewelacji ale widze ze sie stara:-)

dzis np zaprosil mnie do kina:szok::szok: pierwszy raz w zyciu!!! zawsze jak szlismy to z mojej inicjatywy a dzis sie mnie pyta czy z nim pojde i go zawioze jeszcze hehe ale w szoku bylam:-D widze ze sie dal wyszkolic:-)
Grunt - to dobra szkoła - wytresować da się samca zawsze:-D:-D:-D

w przyszlym tygodniu mam miec telefon czy bedzie dla mnie etat pedagoga w szkole ( zgodnie z moim wykształceniem )..oby oby!
qrcze jak ty jesteś pedagogiem to pewnie trochę psychologii masz za sobą:-)
dziewczyny no to mamy darmową profesjonalną poradnię psychologiczną w postaci przyszłej mamusi:-D:-):-D!!!

Domelko - no ładna pioseneczka - czy Ty jesteś z gór?;-)
ale list od Aniołka - popłakałam się ale jest piękny:sorry2:
mam 40 km do Zakopanego:-) z okna sypialni mam widok na całe Tatry, z kuchni na Babią Górę a z holu na Luboń Wielki:-) a piosenka kojarzy mi się też z pewna osobą.....;-)

qrcze jak ty jesteś pedagogiem to pewnie trochę psychologii masz za sobą:-)
dziewczyny no to mamy darmową profesjonalną poradnię psychologiczną w postaci przyszłej mamusi:-D:-):-D!!!

Albo nas czeka wariatkowo:-D

Idę laski pomoczyć tyłek w wannie bo potem mi się nie będzie chciało a i sprzątać musze.
Ubranko już przygotowane, z butami jeszcze tylko jest problem. Wymoczę się, zrobie sobie pazury a jutro na świerzo umyję głowę bo i tak na 8 rano na badania.

Wpadne po moczeniu tyłeczka.:cool2:

reklama
Do góry