reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Albo nas czeka wariatkowo:-D
Idę laski pomoczyć tyłek w wannie bo potem mi się nie będzie chciało a i sprzątać musze.
Ubranko już przygotowane, z butami jeszcze tylko jest problem. Wymoczę się, zrobie sobie pazury a jutro na świerzo umyję głowę bo i tak na 8 rano na badania.
Wpadne po moczeniu tyłeczka.:cool2:
Rób się na bóstwo - i olśnij jutro wszystkich:tak:
wstyd się przyznać ale ja nie byłam jeszcze na babiej:zawstydzona/y: wybieram sie w tym roku jak tylko bede miała ktorys weekend wolny i oczywiscie jak snieg zginie:-)
Babia właśnie jest dlatego wredna, że na niej pogoda jest zdradliwa - ja byłam raz - to był czerwiec a w niektóych miejscach śnieg jeszcze leżał, a na samej górze oczywiście deszcz, mgła i ziąb - i nic nie widać - no i dlatego chcę iść jeszcze raz:-)

Babia właśnie jest dlatego wredna, że na niej pogoda jest zdradliwa - ja byłam raz - to był czerwiec a w niektóych miejscach śnieg jeszcze leżał, a na samej górze oczywiście deszcz, mgła i ziąb - i nic nie widać - no i dlatego chcę iść jeszcze raz:-)
to zapraszam:-)

to zapraszam serdecznie:-)

reklama
Do góry