reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oj mi po plastrach to włosy garściami wychodziły.
Zrezygnowałam po miesiącu ,bo są mega mocne.
Jestem już na tabletkach ponad 10 lat i nigdy mi nic nie było,a po plastrach to chyba wszystko na raz.
Duszności,skoki ciśnienia,bóle i zawroty głowy,kołatanie serca :szok::szok::szok:
TRAGEDIA po prostu.
Teraz mam YAZ i to jest to :-)

niom :-D:-D:-D

Ania jesteś bezbłędna.
Sama sobie zadałaś pytanie i sama sobie odpowiedziałaś.
Super.
:-D:-D:-D:-D
)
ja tak sie czulam po zastrzykach-noramlnei menopauza w wieku 25lat:szok::szok::szok::szok:
piguly bralam 3 lata i mi cera poszla,dupa urodsla i libido psadlo.

ja to dzis w ogole jestem jakas sama nie wiem jaka.moze ten waitr miaszkodzil i resztki mozgu mi wywaial:confused::confused::confused::confused::confused::confused::baffled:

anabuba kochana jesteś to wklej na T potem poglądam:tak::tak:
jak imprezka jak prezenty??????
a u mnie wszyscy smarczą nawet antoś:wściekła/y:natarci wikiem zaaplikowani domową apteczką i czosnliem śpią to znaczy prawie wszyscy bo piotrek jakiś boks ogląda ale oooooo głowa mu już opada ale tardo ogląda:-D:-D
witam noew mamusie:tak:
byłam dzisiaj na zakupach sama bez dzieci i było milusio boziu jak to fajnie chodzić po sklepie i się nie spieszyć:tak:gdybym tak jeszcze listy nie zapomniała to już by było superaście:-Dno ale prawie wszystko kupiłam zapomniałam tylko oliwy z oliwek z przypraw:cool2::cool2:
któraś pytała o szparagi....nie pamiętam która:zawstydzona/y:ja kupuje zielone bo mi najbardziej pasują gotuje na parze bo gara do szparagw się jeszcze nie dorobiłam dosyć krótko bo 15-20 mnut a potem albo beszamel albo oliwa cytryna ciutka soli pieprzu i są jami :tak::tak:moja bratowa robiła białe ale mi nie chce się bawić w obieranie a pozatym jak kupie zielone to czasami zjem na surowo zanim ugotuje:cool2:

reklama
Do góry