Nektarynka
Fanka BB :)
odnosnie okienek dachowych.. bede nadzorowala prace mojego meza jak i moje.. i naszej rodziny.. wiec okna dachowe tak wstawie ze bdzie dobrze z nich wygladacKochanie-czekamy na foto!
Masz racje-wtedy koszt dachu rosnie, ale nie slyszalam zeby przeciekaly... moj brat ma na pietrze w 3 pokojach dachowe okna -bo tak chcieli, choc moj tata namaiwal go na te normalne - i w lazience i w tych pokojach narzeka bardzo, bo ani tego otworzyc nie idzie latwo, ani wyglądnąc..ale juz np. w lazience jest ok.
jendak czasem jest taki uklad domku ze nie da sie inaczej...
Zalezy tez od gustu.
Tak czy siak-wasz projekt jest bardzo fajny i ladnie rozmieszczenie!
Nektarynko! ja Baba Budowniczy przegapiłam twój projekt domu! Wstyd mi!
Bardzo fajny domek! Podoba mi się kuchnia, niby ukryta z boku a jednak otwarta na salon. I w ogóle cały dół taki ciekawy, bo nie są to typowe kwadratowe pomieszczenia. No i uwielbiam takie duże okna w salonie! Wykusze też obowiązkowo muszą być! Trzymam kciuki za budowę. Ale ci zazdroszczę! :-) Budujecie tradycyjnie czy w technologii szkieletowej? Bo widziałam 2 cenniki.
budujemy w zwykłej technologi, z ytonga wiec zmiana materialu.. tylko do tego rozpoczecia budowy to jeszcze daleko kredytu nie mamy.. narazie wszystko szykujemy do tego by miec juz pozwolenia.. tez mnie kuchnua urzekla nie chcialam miec malej 6 czy 8m2 bo ja lubie miec miejsce i ten ogromniasty salon..
co najlepsze na poczatku przeracilam sie tych schodow.. jakies takie pokrecone ale potem juz mi sie spodobaly..
patrysia86 - jeszcze raz gratuluje..