Zajączek81
Fanka BB :)
No i kolejne dobre wieści:-) Buziaków tysiąc:-)Witajcie kochane :-):-)
Ja po wizycie. Wszystko ok, brzuszek napięty ale ginka mówiła żeby się nie przejmować bo z szyjką jest wszystko dobrze. Kinia jest na swoim miejscu serduszko 145 uderzeń.
Usg połówkowe mamy 28 maja![]()
Masz rację...ja tez do takiego wniosku dochodze, ale na razie dobrze mi tu z wami a i starać się na razie nie staram bo nie mam z kim. I tak sobie obiecałam, jak zrobię wszystkie badania i upewnię się że jest wszystko ok i M. będzie od lipca to nie będę tu przesiadywać. Ewentualnie zajrzę tylko. Szybko zafasolkuję i będę wtedy Was odwiedzac na całego
Dziewczyny wiecie co tak się zastanawiam czy nie powinnyście uciec z tego forum i wrócić dopiero z fasolką.
To głupie, ale same dobrze wiecie, że większość dziewczyn nie udzielało się na BB zbyt intensywnie i za chwilę zafasolkowały. :-)
Trochę mnie to przeraża. Tyle tu nas jest przez tyle miesięcy i taki mały odsetek ciąż w przeciągu tak długiego czasu..... :-(
Nie mówię oczywiście o parach mających problem z żołnierzykami itp, bo to dużo trudniejszy temat, ale te pary co niby wszystko jest okey-zmykać z forum i wracać z fasolami :-)

No i to jest problem. U nas jest tak fajnie no....ja nawet jezeli bedziemy miec problemy nie mam zamiaru stad znikac:-) dobrze mi tutaj, a z Wami wszystko jest możliwe![]()
Emma, Słoneczko, juz nie mogę się doczekać!!! Będę trzymac kciuki i czekać na Twój teściorja testuje we wtorek i oczywiscie jak co miesiac mam tysiac objawow,ale nie wierze im,bo mnie robia w konia.przesylam buziaki i prosze o porcje fluidkow.:-):-):-):-)

ANI MI SIĘ WAŻ!!!!!! Tylko spróbuj, a znajdę Cię - i ręka noga mózg na ścianie;-)Czyli kolejny przyklad na to, ze niemyslenie na sile o starankach poplaca. tO PEWNIE JA JAK BEDZIE ZIELONE SWIATELKO TEZ SIE Z WAMI POZEGNAM....TAAA AKURAT, JUZ TO WIDZE-NIE WYTRZYMAM PRZECIEZ! PREDZEJ ZREZYGNUJE Z OBIADU NIZ Z BB...
OK> DLA DOBRA KOLEJNYCH PRZYSZLYM MAM- ZAMYKAMY FORUM!
ZARTOWALAM....:-)
![]()
Jakby, oni wiedzieli na co ty chcesz ten zasiłek wydac w życiu by ci nie dalija bylam na miescie odebrac swoj pierwszy zasilek hahahahapotem polazilam po sklepach , odlozylam sobie boskie szpilki w Venezi !! cudwone poprostu, ale dopiero za tydzien je kupie jak malz da kaske
![]()

Hanka RulezzzSiema Lachony - żyje. Mam tylko chwile bo mój ię buntuje. Powiem wam jak było i jutro postaram się wszystko nadrobić.
A więc ogólnie właścicielce się podobam, podoba się moje wykształcenie, wiek i charakter. Oczywiście nie podoba się brak doświadczenia ale jej to aż tak strasznie nie przeszkadza.

A tak serio - jestem z Ciebie dumna. Jakby co to napiszemy Ci referencje jak się patrzy.;-)
To tak jak ja.... Miałam okazję zmienić, ale się bałam czy tam mnie zostawią (na okres próbny) a tu oprócz marnej kasy to chociaz mam umowę na czas nieokreślony....Ja nie wiem co mam robic z moja praca, tez z checia bym ja zmienila ale mam wypracowany maciezynski wiec jak by sie wreszcie udalo to nie musialabym sie martwic... a z drugiej strony jak tak dalej bedzie to utknelam w tem zasranym sklepie i fasolki jak nie widac tak nie widac.