reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas w czasie wakacji przyjezdza na place zabaw "kolorowe miasto":tak::tak::tak:
Sa to takie rozne zajecia na swiezym powietrzu pod okiem ludzi wykwalifikowanych:-)Dzieci maluja,iora udzial w imprezach sportowych i takie tam:tak:Zawsze maja dla dzieci ajkies picie typu soczki w kartoniku

zazdroszczę Wam że macie tyle atrakcji,przynajmniej dzieci sie nie nudzą bo zawsze dzieje sie coś ciekawego a fotki fajne.
A twoje szczypiorki zmiesciły sie na jednym krzesełku :-D:-D:-D:-D:-D:-D
słodkie są :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
AGNES
Bo to sa szczypiorki:-D:-D:-D
Mma takieggo konika little tikes jak Oliwka tylko niebieskiego i wszyscy razem sie na nim bujaja:szok::-)Jeden czlowieczek zawsze siedzi za dupa konia,jeden przed pyskiem a jeden tam gdzie powinno sie siedziec:-D:tak:No i to jest najlepsza zabawa tylko strasznie sie kloca kto ma gdzie siedziec

no ale w końcu potrafia się dogadać i bawią się razem.jednak super sprawa mieć rodzeństwo.
Zgadza sie:tak::tak::tak:Nas jest siedmioro:-)Ale jako malolaci to bylo ciezko:no:Stale sie wszyscy bili i wogole
No ale teraz jest super.Zawsze mozna na siebie liczyc:tak::tak::tak:
Moje Myszki juz wstaly:szok:Chyba z lekka za wczesnie-oby nie marudzily

W sumie to spaly jakies poltora godziny:tak::tak::tak:
Ale jakos mi dziwnie bo zawsze chodzily spac po 13 a dzisiaj o 12;30 czy jakos tak:-)
Ale sie zakrecilam
Teraz ide zrobic Im picie bo juz wolaja:tak::tak::tak::tak:małe chlejki moje

reklama
a ja sie melduje z obiadkiem na stole... wkurwilma sie bo m po sobie nie pozmywal i zrbilam watrobke tylko dla siebie bo nie mialam nawet czym pokroic cebulki.. traz ma focha ze mu nie zerobilam... niech sobiepozmywa i zrobi, to ja jestem chor ai on pwoien mi zrobic obiad a nie ja jemu.. ziemniaki zrobilam dla wszystkich a cebuli mi sie nie chciało kroic tępym nożem, bo on nie umie nawet naostrzyc:no:

Do góry