reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-) a co najbardziej wqrzającego w tej cenie bylo ze spadla na 1280zl na 2 dni przed wylotem!!!!!!! :dry: a za 1690 bylo na 2 tyg! dodatkowo wzielismy "tylko" 200euro i wypozyczylismy sobie samochod (bylismy w 3 ososby) i zjezdzilismy cala wyspe i nakupilismy sobie pamiątek! bylismy na 1 wycieczce organizowanej za 30 euro ale to byl rejs do okola wyspy wiec nie chcialo nam sie tego organizowac... pić mozna do bolu jedzonko pyszne! i duzo! przydtylam prawie 2kg! :baffled:

zaniepokojona my też tak czesto mowilismy ze szkoda pieniedzy ze sa wazniejsze wydatki itp ... ale teraz juz wiele lat przed nami bez takich atrakcji !!! bo moze ciąza a potem maleństwo itp naprawde warto!

reklama
nie widziałąm jeszcze tej komedii życze miłego ogladania i śmiania do woli :-):tak:

Też jeszcze nie widziałam tej komedii. Jak obejrzycie to napisz czy warto się na nią wybrac:tak:
no ona dopieor wczoraj do kin weszla:tak: napisze czy warto isc:-D
Kobitki kochane wyjazd wcale nie był taki drogi!!! bo all inclusive a wiec wsio w cenie do tego **** hotel na 8 dni za 1690zl!!! :-) a co najbardziej wqrzającego w tej cenie bylo ze spadla na 1280zl na 2 dni przed wylotem!!!!!!! :dry: a za 1690 bylo na 2 tyg! dodatkowo wzielismy "tylko" 200euro i wypozyczylismy sobie samochod (bylismy w 3 ososby) i zjezdzilismy cala wyspe i nakupilismy sobie pamiątek! bylismy na 1 wycieczce organizowanej za 30 euro ale to byl rejs do okola wyspy wiec nie chcialo nam sie tego organizowac... pić mozna do bolu jedzonko pyszne! i duzo! przydtylam prawie 2kg! :baffled:

zaniepokojona my też tak czesto mowilismy ze szkoda pieniedzy ze sa wazniejsze wydatki itp ... ale teraz juz wiele lat przed nami bez takich atrakcji !!! bo moze ciąza a potem maleństwo itp naprawde warto!
ale 1690 za osobe?? masz racje lepiej teraz poszalec bo potem malenstwo i nie wiadomo kiedy, ale z drugiej strony moja siostra po dziecku dopieor z mezem zaczela szalec a to paryz a to cos i tam talkze mysle ze nie wazne kiedy wazne zeby wogole sie oderwac od codziennosci bo swiat taki piekny a zycie tylko jedno:sorry2::cool2:

miło się czyta:tak:no my raczej teraz nie pojedziemy nigdzie bo ciąża synek mały i w domku robimy też co może kiedyś jak i dzieci podrosną bo z maluchami to nie wyjechałabym za granice a jak duże będą to sobie na pewno coś fundniemy ale do tego dużo czasu;-):-)

Kurde ja bym pojechała..:-D Tylko teraz to nie da rady bo juz mamy morze zaplanowane no i mniej kaski, więc odlozymy sobie może taką podróż na za rok:tak::-)
Kurczę dziewczyny.. ale u nas dziś pieknie:-D Wiatr ucichł, słonko grzeje, normalnie tylko się opalac:tak::-)

miło się czyta:tak:no my raczej teraz nie pojedziemy nigdzie bo ciąża synek mały i w domku robimy też co może kiedyś jak i dzieci podrosną bo z maluchami to nie wyjechałabym za granice a jak duże będą to sobie na pewno coś fundniemy ale do tego dużo czasu;-):-)
na naszym wyjezdzie byla i kobitka w ciazy i duzo rodzicow z dziecmi nawet takimi co to jeszcze nie chodzily!!!!! no i sporo takich w przedziale od 1-4 lat!!!! :-)
nawet byla rodzinka z 3 dzieci!!!!! :szok:
cena dotyczyła 1 os! :-)

na naszym wyjezdzie byla i kobitka w ciazy i duzo rodzicow z dziecmi nawet takimi co to jeszcze nie chodzily!!!!! no i sporo takich w przedziale od 1-4 lat!!!! :-)
nawet byla rodzinka z 3 dzieci!!!!! :szok:
cena dotyczyła 1 os! :-)

wiem wiem kochana że tak jeżdzą tylko ja z M mamy inne podejście:sorry2:

Hello again!

Gosia-jestem w czerwcu...jestem...spoczko!
no to sie zgadamy co do czerwca a teraz daj znac jak tam po wizycie u lekarza...

Witam się sobotnio ja już w szkole byłam na rozmowie z promotorem i nie powiem zadowolona jestem podniósł mnie na duchu i moze faktycznie nie będzie tak źle z tą obroną a to już 29 maja :szok::szok::szok::-):-):-) ale się boje
zrobiłam małe zakupy bo wieczorem grila palimy i Żubrówke zakupiłam i oczywiscie soczek jabłkowy

Gosiu jak tam sprawy z mezem dogadaliscie się??
no to zycie sie kreci - po obronie odetchniesz - zobaczysz i nie stresuj sie tak bo nie warto... bedzie dobrze a wiem bo przezylam trzy: jeden licencjat i dwa mgr...:-):-):-)
Cześć dziewczynki!!!! wróciłam!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i znowu będę was męczyć! :-)
chcialam sie tylko przywitac i lece dalej pranie robić!!! bo sterta zwalona jest na wejsciu do lazienki i przejscie sie nie da! :-) i poprosze i mały skrocik z ostatniego tygodnia bo ja tego czytac nie będę raczej!!!! (musialabym wziąć urlop na to) :-)
pieknie na tych wakacjach mieliscie - ja tez kocham takie krajobrazy i widoczki... my na razie jestesmy zakochani w chorwacji bo i ludzie tam sa bardzo w porzadku i turysci jeszcze znosni i taki wybor kwater ze nie ma sie co martwic...
Ale mecze K zeby sie wybrac gdzies indziej a on nie za bardzo chce... chyba sie z jakas babka umowie na wyjazd i juz. Kol z placy sobie wezme i wybedziemy. Mam taka jedna co chce do egiptu a jej malz nie wiec mozemy razem...

no tak :tak: powiem ci ze ja tez maialabym obawy wyjechac z maluszkiem! tak na tą chwile to sobie mysle ze na zagraniczne wypady to tak od 3 rokuzycia! :sorry2: i dlatego teraz mozna powiedziec zaszalelismy ! ;-)
a co powiecie na to ze moja kolezanka z mężem wyjechali na safari z roczną córeczką:szok::szok: ja bym sie nie odwazyla...... a jak miala kilka miesiecy to byli na kempingu przez miesiąc w grecji....:confused::eek:

reklama
Do góry