reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

YouTube - Poprostu miłość
Agnes a to słyszałaś no i chyba same zostałyśmy

tak znam tak piosenkę w oryginalnej wersji,fajna jest :tak::tak::tak::tak:

As nie chciałam Ci zrobić przykrości.nie zrobiłam tego celowo.Ale skoro Cie uraziłam to przepraszam.

My wstaliśmy dziś po 7.00,czyli nie najgorzej.
A m~ój M mnie wkurzy~ł w nocy,bo jak przyszedł z pracy to poszedł na tą imprezkę jeszcze na d~ól.
Ja poszłam spać.przyszedł jakoś koło północy.I sie chwalił że tato wyciągnął jakiś mocny alkohol z czech 70% :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i spróbowali,wypił 2 kieliszki tego gówna.No a wnocy latał rzygać co chwilę.
Ale dostał zjebkę,jak nie umie pić to niech nie pije a takich wynalazków to sie raczej nie pije.nie był pijnany tylko ten alkohol z czech mu ewidentnie zaszkodził.
rano wstaje a tak kibel zarzygany, ale mu sie dostało ,niech teraz szoruje ,ja tego myc nie będę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Oliwka rano zrobiła kupę,taaaaaką wielką że ho ho ho :-D:-D:-D:-D
dobrze że poradziła sobie bez zadnych czopków.

reklama
Witam się i ja ;-)my już po śniadanku, tzn ja i m, bo Misia jeszcze męczy jajecznicę:-D:-D:-D:-D

Agnes pozdrów Aleksię i powiedz, że czekamy tu na nią z niecierpliwością

As przykro mi z powodu nieprzespanej nocy i nie tylko:-:)-:)-(wiesz o co chodzi

Miłego leniuchowania w ten niedzielny dzionek:-D:-D:-D

Co Wy jeszcze spicie dziewczyny????? wstawać spiochy szkoda dnia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

patrysia jak udał sie wczorajszy wypad ???????

medeuska jak ty sie dzis czujesz?lepiej??? :-)

Witam
Ja od 6 nie spie:no:Bo M jak budzik od 6 co godzine chrapal jak porabany:szok::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

AS
Strasznie Tobie wspolczuje nieprzespanej nocy:no::no::no:Domyslam sie jak to musi bolec:no::no::no:
Ja teraz czuje sie strasznie patrzac na moja Klaudie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:Poniewaz jak sie dowiedzialam ze beda blizniaki to (na poczatku ciazy oczywiscie)chciałam zostawic jedno dziecko w szpitalu a wziasc do domu to ktore sie pierwsze urodzi:no::no::no:Rowniez w gorszych chwilach myslalam o usunieciu i bylam zla na caly swiat:angry::angry::angry:Jednak to wszystko zmienilo sie w 13 tyg ciazy jak zobaczylam na usg jak moje kochane kruszynki sie ruszaja:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Teraz jestem strasznie zla na siebie i nie moge zapomniec moich mysli:no::no::no:a DO KLAUDI MA JAKIS TAKI SPECJALNY SENTYMENT:tak::tak::tak:I jak cos mnie najdzie to rycze jak na Nia patrze jak sobie slodko spi

Sory ale musialam to Wam napisac

U nas pogoda sie zrabala:no:Cala noc padalo a teraz jest ciemno,buro i ponuro:no:masakra

dzien doberek:)
ja juz o 7 na nogach:)dzis sobie pospalam bo oj w domku i pilnowal Damiana,ale teraz juz padl:) i dobrze bo mam chwile kompa dla siebie:)

AS wspolczuje

dowikla najwazniejsze-URODZILAS I KOCHASZ:) ja tez myslalam czy moze usunac,ale na drugi dzien juz wszsytkim powiedzialam,ze jestem w ciazy:D

Witaj
MALINKA
Jak tam po nocce:confused::confused::confused:

EWON
To korzystaj ile sie da:-);-)

Moi własnie pija a M gnije w wyrze:no:Niedlugo sniadanko zrobie ale najpierw bede musiala powiesic pranie

dowikla najważniejsze że kochasz swoje szczypiorki :tak::tak::tak::tak::tak: i że są przy Tobie.

u mnie pogoda też sie zepsuła,słońca nie ma,jakos tak pochmurno.zapowiadali deszcz.

reklama
Własnie spojrzalam na gg i moja siora ma taki opis
Przepiekny mecz Lecha...Z puszka ANANASOW w szkole:-D:-D:-D:-D:-D
No jestem posikana-oczywiscie wiecie o czym pomyslałam:confused::szok::szok::szok::szok::-D

Do góry