reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

tzn 3 fasolki bo patrysia, kanagan i sephora a teraz bedzie czwarta elfki!!:-D

No jasna dupa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Teraz to ja mam roboty

Oficjalnie ogłaszam że Patrysia, Kankagan i Sephora zostaly wywalone z sekcji Lachonów do sekcji CIĘŻARÓWEK

SERDECZNE GRATULACJE

EVE - zarąbiste fotki, zazdroszcze ci Lachonie tych widoków

Karola - chyba ty coś pisałaś o kotku Syjamku. Moja siostra ma takiego - to gorzej niż niemowle wiecznie trzeba się tym opiekować.

Przelecialam po łebkach bo za dużo czytaniaa tu normalnie dziewoczki rekorda walą.

Ostatnia edycja:
reklama
Elfa

GRATULACJE KOCHANA

Boze, jakie dobre wiadomosci z rana. W koncu Ci sie kobieto udalo. Zycze zdrowych i radosnych kolejnych 9 miesiecy

Dziewczynki kochane zafasolkowane- GRATULACJE!!! Tyle was jest,że już zaczynam się gubić! Uważajcie na siebie, dbajcie o wasze maluszki i cieszcie się ciążą!!! To piękny stan!

Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULACJE KOCHANA!!!:-D
Elfa75 RÓWNIEŻ GRATULUJĘ!!:-):tak:
A my wczoraj mieliśmy gości i siedzieli do 1 w nocy. Tacy byliśmy padnięci, że nici z przytulanek. Dziś też przychodza rodzice M i dziadkowie na obiad o 12 a potem o 15 moja mama z facetem przyjeżdżaja na obiad. Normalnie :szok:. Nie mozemy zrobic jednego dużego obiadu bo mieszkamy na 20m kwadratowych:-D i brak miejsca:tak::-D
Trzymajcie kciuki, może dziś pobrykamy po południu jak goście pójdą:-p:-D
Juz najwyższy czas bo to chyba juz 10dc:-)

dzieki lolitko i w ogole wszystkim za gratulacje

teraz oby wszystko dobrze i zdrowo sie toczyło

kurde moj maz jest dzis na wykladach, nie chce go informowac o tym ze bedzie tatusiem przez telefon, juz sie nie moge doczekac kiedy wroci do domu

reklama
Dobra ja sciagnelam meza do domu, moze cos podejrzewa, bo jak pytal jaki wynik testu to mu powiedzialam ze go nie zrobilam, a on to co okres dostalas, a ja nooo :)
ale za bardzo go kusilam zeby do domu na chwile podjechal !

juz sie nie moge doczekac kiedy mu powiem !

Do góry