reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A propos zwierzaków, widziałyście takie coś:

4663925ad99623dadbf8a0e534200484_7158.jpg

No ja w tym cyklu też się nie łudzę... Dużo się przytulałam, ale jak już pisałam niekiedy z żelem, więc... jak pech to pech :D Karola.de - no u mnie na Bemowie już też świeci coraz mocniej. Moja druga połówka pracuje, więc nawet nie mam ochoty nigdzie wychodzić :(... Chyba spędzę cały dzień w piżamie przed kompem ... :)
Myślę że ten żel aż tak anty koncepcyjnie to nie działa i jak są mocne plemniki to na pewno sobie poradzą.Ja też używam żelu KY gdy mam sucho leży sobie w komodzie.Nie stosuję go podczas dni płodnych bo wtedy czuję sie naoliwiona ale tak gdy trzeba ja osobiście nie widzę przeszkód.

Czsc STOKROTKI, zrobiłam teścik i co ? I sa II piękne wyraźne kreseczki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana gratuluję to cudowna wiadomość.!:tak:Zyczę dużo zdrówka i spokojnych kolorowych 9 miesięcy.:tak:
Miałaś jakieś przeczucie,objawy?

A propos zwierzaków, widziałyście takie coś:

4663925ad99623dadbf8a0e534200484_7158.jpg
Czy ten pan jest artystą? Spiewał może kiedyś piosenki takie stare?
Jak tak to widziałam go razem z tym kotem kiedyś u weterynarza w Warszawie na Bemowie.:-)

Witam się i ja:-)
Mysza u mnie słonko jeszcze świeci;-)
Passingby jak miło się czytało twojego posta:-) Typowo ciążowe objawy jedzenie,spanie i rozpieszcanie się.Dobrze że kruszynka ładnie rośnie i wszystko jest w porządku z Wami. Z tymi zakupami też cudownie jejku już nie mogę się doczekać kiedy ja zamówię pierwszą rzecz dla maleństwa na allegro.:happy2:
Karola,czy ty jutro testujesz?masz jakies przeczucia?:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry