reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a mi tak jakoś dziwnie w domu tyko z antkiem:sorry2:
nocke miałam przekichaną poszliśmy spać koło 1 a od 1.30 antek budził się chyba z 15 razy więc nie pospałam:no:piotrek wstał o 4.45 a w tym gajerku to wyglądał tak bosko że........ech no ciacho:-D:-D:-D
a mnie teraz głowa nawala i ucho do tego:-(
agnes sok ananasowy oj działa działa:tak::tak::cool2:proponuje spróbować;-)
a twoje kochanie to zaszalało 2 kieliszki i świat kolorowy:-Dno ale pił ekonomicznie:-D:-Da łazienke to ja bym mu kazała samemu sprzątać:tak:
pisałyście wczoraj o ściąganiu butów no to mój piotrek ściąga zawsze w przedpokoju nigdy jeszcze nie wszedł w buciorach i oboje ścigamy dzieciaki żeby zdejmowały buty bo ja sprzątam a jak im się zapomni to odkurzacz w łapki albo szczotka i zamiatają ja to jestem wredna matka:szok::cool2:

witajcie wczoraj bylam juz zmeczona wiec nie weszlam
przyjechalismy po 20 zaraz kapanie malego mleko i spanie...
potem wyszlam jeszcze na chwile na dwor ale predko przyszlam :dry:
fotki wrzucilam na nk i a potem na odpowiednim miejscu ;-)

moze potem zajrze na dluzej ale ide malego zaraz usypiac... :tak:

U-lala
nie było mnie dwa dni i jak ja mam to wszystko nadrobić?
Medeuska,to twój pali przy tobie? No dla mnie to obraza majestatu,ścigam mojego do upadłego,nie ma palenia w domu i w samochodzie,a jak przy mnie zapali to zazwyczaj mam nerwa, ale ty w ciąży!!!:angry:
Ja pospałam do 9.00 a położyłam się równo z młodymi koło 21.00,szok,co nie?Mój ma dwa dni wolnego i mi chatę wysprzątał, dał pospać, śniadanie zrobił wczoraj i dziś. Wczoraj spałam do 11,a ja jeszcze mam czelność narzekać.
Młody jak tylko otworzył oczy to poleciałam na dół po nocnik i dałam mu soczek do picia dla pewności, a on pierwszy raz kupę walnął...no w sumie pilnuje go dopiero dwa dni,dziś trzeci, ale pięknie się sprawuje. Niestety cały czas w pampersie chodzi,bo dla niego za wcześnie,żeby zdjąć. Raz zdjęłam to od razu mi nasikał w spodnie,a siedział na kanapie.
Vanessa ma jeszcze karę na spódnicę. W nocy znowu urządzała histerie,ja mam tego dość. Wychodzi na to,żeD.śpi z nią a ja z Dominikiem, a jak się zarazy obudzą same w swoich łóżkach to wielki lament i płacz,a my dla świętego spokoju im pobłażamy.
Teraz koniec maja Vanessa ma urodziny a my nie wiemy na co chcemy zrzutkę robić. Rower ma sprzed dwóch lat,ciut mały już ale moim zdaniem nie warto kupować nowego bo za często nie jeździ na nim. Zresztą teraz szopa zamknięa na amen, bo mój na imprezie posiał gdzieś klucze a kłódke za to zamknął. Teraz na siłkę poleciał. No już ciut przytył,bo jak do tej pory ważył 65kg...

U-lala
nie było mnie dwa dni i jak ja mam to wszystko nadrobić?
Medeuska,to twój pali przy tobie? No dla mnie to obraza majestatu,ścigam mojego do upadłego,nie ma palenia w domu i w samochodzie,a jak przy mnie zapali to zazwyczaj mam nerwa, ale ty w ciąży!!!:angry:
Ja pospałam do 9.00 a położyłam się równo z młodymi koło 21.00,szok,co nie?Mój ma dwa dni wolnego i mi chatę wysprzątał, dał pospać, śniadanie zrobił wczoraj i dziś. Wczoraj spałam do 11,a ja jeszcze mam czelność narzekać.
Młody jak tylko otworzył oczy to poleciałam na dół po nocnik i dałam mu soczek do picia dla pewności, a on pierwszy raz kupę walnął...no w sumie pilnuje go dopiero dwa dni,dziś trzeci, ale pięknie się sprawuje. Niestety cały czas w pampersie chodzi,bo dla niego za wcześnie,żeby zdjąć. Raz zdjęłam to od razu mi nasikał w spodnie,a siedział na kanapie.
Vanessa ma jeszcze karę na spódnicę. W nocy znowu urządzała histerie,ja mam tego dość. Wychodzi na to,żeD.śpi z nią a ja z Dominikiem, a jak się zarazy obudzą same w swoich łóżkach to wielki lament i płacz,a my dla świętego spokoju im pobłażamy.
Teraz koniec maja Vanessa ma urodziny a my nie wiemy na co chcemy zrzutkę robić. Rower ma sprzed dwóch lat,ciut mały już ale moim zdaniem nie warto kupować nowego bo za często nie jeździ na nim. Zresztą teraz szopa zamknięa na amen, bo mój na imprezie posiał gdzieś klucze a kłódke za to zamknął. Teraz na siłkę poleciał. No już ciut przytył,bo jak do tej pory ważył 65kg...
a ile twój chłopina ma wzrostu że tak mało waży???

o czym marzy córa to wtedy łatwiej wybrać:tak:
moja o rowerze marzyła a teraz stoi na strychu i czeka na antka bo ona coś nie bardzo lubi nim jeździć no i już chyba z niego wyrosła:confused:

reklama
wiktoria kochana ta twoja teściowa martynka często u niej jest:tak:nie marudzi ci teściowa że mała jej przeszkadza????? bo ja jak mieszkałam z mamą to niby fajnie bo dzieci przypilnowała jak musiała ale marudziła mi często że musi z nimi zostawać:no:

Do góry