reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka

Wszystko w porządku u mnie, wzięłam się w końcu za remont mieszkania, za kilka godzin wkracza ekipa :-)
Zaczęlam już kupować ubranka:-):-):-):-) A Ty jak , masz już jakieś ciuszki?
ja nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem ze to za wcześnie ale miałam taaaką ochotę na ciuszek dla babe że nie dało rady:-) taka ot zachcianka cięzarnej:-)

z męzem sie rozstajemy. teraz czekam na dzidziorka a później na księcia z bajki:-)
pisz co u Was:-) jak dzidzia?

Cieszę się, że jakoś sie układa.
Tak jak moja przedmówczyni też Cię podziwiam.
Skoro facet nie dojrzał żeby być mężem i ojcem nie ma się co łudzić-trzeba brać życie w swoje ręce.
Taka dziewczyna jak Ty jeszcze sobie ułoży życie !!!
A mąż będzie moim zdaniem kiedyś żałował, że wszystko rozwalił i zaprzepaścił.

Nie mam jeszcze ciuszków dla dzidzi :-) Rozglądam się narazie za wózkiem (wacham się między X-Landerem a Jedo Bartatina).
Myślę, że pierwsze ciuszki kupię dopiero latem albo jesienią.
No chyba, że mnie coś wcześniej napadnie jak Ciebie :-)

reklama
Nie mam jeszcze ciuszków dla dzidzi :-) Rozglądam się narazie za wózkiem (wacham się między X-Landerem a Jedo Bartatina).
Myślę, że pierwsze ciuszki kupię dopiero latem albo jesienią.
No chyba, że mnie coś wcześniej napadnie jak Ciebie :-)

ja też mialam zacząć latem kupować, ale wpadłam w zakupowy szał;-)

Dzińdybry! :-)

hmm.... tak się zastanawiam czy ta betka nie byla za wczesnie zrobiona bo skoro masz cykle 30 dniowe dzis twoj 29dc to jak robilas bete to był 22dc? a owu hipotetycznie wypada 16dc (przy 30cyklach) to byl raptem 6dfl to bety jeszcze nie da rady wykryć! :sorry2: najwczesniej bete mozna robic ok 10dfl :sorry2:

:-)

kurcze no sama nie wiem ..ja @ jestem normalna..

No to poznajmy się :-) Jestem Kasia:-):-):-)

Dziękuję Skarbie za miłe słowa:-) Pamiętaj - my kobiety jesteśmy bardzo silne, a jeśli dodatkowo mamy mały motorek w brzuchu to potrafimy zdziałać cuda:-):-):-)
teraz to musi byc tylko lepiej:) oby przetrwac jeszcze datę 7 czerwca i będzie ok... (to byłaby nasza pierwsza rocznica).

Ola - miło mi...i trzymam za wasd mocno kciuki i całym serduszkiem jestem z wami :*

a robie totalną demolkę, równam ściany, maluje, robie nową elektryke, kłade panele, płytki w kuchni, wymieniam grzejniki i kupuje częśc mebli:-)

o ja...ale masakra...nie znosze remontow i tego syfu...lubie tylko efekt koncowy..podziwiam ze ci sie chce

a robie totalną demolkę, równam ściany, maluje, robie nową elektryke, kłade panele, płytki w kuchni, wymieniam grzejniki i kupuje częśc mebli:-)
dzielna Kasiunia!!! :-) wziełaś się za niezła robote! super! :-) oby ekipa była sumienna i szybko i ładnie wsio zrobili! :tak:;-)
kurcze no sama nie wiem ..ja @ jestem normalna..
;-) o nawet to dzis dopiero 28dc wiec jeszcze o 1 dzien do tylo ;-) a czemu wtedy betke zrobilas? tempki nie mierzysz???:sorry2:

;-) o nawet to dzis dopiero 28dc wiec jeszcze o 1 dzien do tylo ;-) a czemu wtedy betke zrobilas? tempki nie mierzysz???:sorry2:

no wlasnie ten cykl calkowicie sobie darowalam z obserwacjami..
a bete zrobilam tak na wszelki wypadek..bo impreza mnie czekala..i wolalam nie ryzykowac..zawsze mialam 28-dniowe cykle, dopiero po poronieniu mam jakos dziwnie..28, 29 ostatni nawet 30

reklama
Do góry