reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie z rana i zaraz uciekam z Martynką do lekarza i zapłacic internet no i na zakupy pujdzie znowu 200 zł:szok::szok:

a co martynka chora????? że do lekarza idziecie????

Hej dziewczeta, nowy tydzien zaczal sie.
Wczoraj chciałam z wieczorka jeszcze wejsc, ale moj mezus zapodał horrrrrrrrrrrorrrrrrr. Świetny był, tak sie przestraszylismy, ze bez kitu i przesady, moj malo z fotela nie spadl, pozniej smielismy sie dobre 10 min. A jeszcze pozniej cholera jakis szelest, piski później i okazalo sie, ze moja kicia jaskółke na balkonie zlapala. Zdazylam jej zabrac i w nienaruszonym stanie wypuscic. Ale wieczor.
A pozniej spac, bo jeszcze padnieta bylam.

My sciagamy z torrentow PRzeZ BIT COmEta. mala pomAGa mi pisaaac

luna dawaj tytuł tego horroru :tak::tak::tak::tak: ja uwielbiam horrory:-)

witam z rana:happy2:
ide nadrabiać zaległości:tak::tak:a mnie choroba zmogła mam 38.3 i mega katar:no:

malinka to sie kuruj, a ja obudziłam się z lekkim bólem gardła,boli jak przełykam,będę musiała skoczyć do apteki po tabletki do ssania:tak::tak::tak::tak:

a my pobódka o 7.00 :-):-):-):-):-):-):-)

ale coś chłodno na dworze,może póxniej się rozpogodzi.
M ma dwa wolnego więc go wykorzystam tochę,niech się zajmie dzieckiem :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana:tak: Dziisaj przeglądałam od 7 firanki:-D Musze kupic material- wybrałam kilka jakie mi sie podobaja-kroje- bo babcia mi uszyje:tak: pokaże Wam- ja na pewno bede miala białe- nie takie kolory jak Wam pokaże- pokazuje tylko sposób ułożenia i uszycia:tak::tak:

Hej dziewczeta, nowy tydzien zaczal sie.
Wczoraj chciałam z wieczorka jeszcze wejsc, ale moj mezus zapodał horrrrrrrrrrrorrrrrrr. Świetny był, tak sie przestraszylismy, ze bez kitu i przesady, moj malo z fotela nie spadl, pozniej smielismy sie dobre 10 min. A jeszcze pozniej cholera jakis szelest, piski później i okazalo sie, ze moja kicia jaskółke na balkonie zlapala. Zdazylam jej zabrac i w nienaruszonym stanie wypuscic. Ale wieczor.
A pozniej spac, bo jeszcze padnieta bylam.

My sciagamy z torrentow PRzeZ BIT COmEta. mala pomAGa mi pisaaac
Jaki horros? Bo lubie a może nie widziałam:tak:

witam z rana:happy2:
ide nadrabiać zaległości:tak::tak:a mnie choroba zmogła mam 38.3 i mega katar:no:
Oj, biedactwo... to kuruj się, mi juz przeszło:tak:

Poiwiedzcie mi które wybrac:-D Do małych okien- bo nie chce takich zwykłych firan:confused:

Załączniki

• 0SC04325.jpg
    0SC04325.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00031.jpg
    DSC00031.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01783.jpg
    DSC01783.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC03108.jpg
    DSC03108.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01978.jpg
    DSC01978.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC01961.jpg
    DSC01961.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC01848.jpg
    DSC01848.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 33
mam nadziej,ze u mnie tez sie rozpogodzi,bo wczoraj nie bylismy na spacerku,a dzis chce pojsc zarejestrowac sie do dentysty i Damiana do ortopedy bo kazal przyjsc jak damian bedzie mial 13-14mies.

Witam i ja
Nocka w sumie przespana ale mlode ostatnio co dzien budza sie okolo 6 na sikanie:tak:Ale na szczescie pozniej jeszcze zasypiaja:-);-)
Pogoda calkiem,calkiem:tak:

cześć, już jestem, w pierwszej kolejności teraz zaglądam na t;-);-);-)

teraz trochę Was poczytam, niedługo wrócę:-D:-D:-D:-D

Witam i ja
Nocka w sumie przespana ale mlode ostatnio co dzien budza sie okolo 6 na sikanie:tak:Ale na szczescie pozniej jeszcze zasypiaja:-);-)
Pogoda calkiem,calkiem:tak:
dowikla mam do ciebie pytanie.jak nauczyłas dziewczynki żeby budziły się w nocy na sikanie?na poczatku je budziłaś ?jak ta nauka wyglądała?bo Oliwka juz bez żadnych wpadek jest w dzień ale w nocy sama z siebie sie nie budzi.czasami całkowicie jest pampers w nocy suchy,wstaje rano i sika cały nocnik.a czasem np jak dziś sikneła z 2 razy do pampersa w nocy bo był troche mokry.

i mam jeszcze problem jak jade na zakupy.często robimy zakupy w biedronce.Ale Oliwka jak zawoła siku to trzeba ja od razu wysadzić bo długo to ona jeszce nie wytrzymuje czekając.i jak będziemy robić zakupy to nie ma sposobu żeby zdążyc do toalety.bo co mam zakupy,wózek zostawić i lecieć do toalety?nikt mnie w kolejce nie przepuści :no::no: zresztą w tedy też bym nie zdązyła.także jak na razie pampersa na zakupy tez zakładam a jak wychodzimy ze sklepu to jej ściągam.nie umię na razie rozwiązac tego problemu.:-)

reklama
a słoneczne masz mieszkanie czy nie duże pokoje jakie okna bo to ważne....ja uwielbiam firanki firaneczki zazdroski zawsze to ubiera ładnie okno i zarazem mieszkanie:tak:

Do góry