reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
ty ty![]()

myślisz??? ale by była jazda...cholerka-burza minela, nie wylaczam wiec kompa, polalo 2 minuty mocno i zaś slonce swieci....
Mialam te kulki sprawdzic...zaraz poczytam o nich...
Zajac - gdzieś jest???
w.kropeczka
i znalazlam:-)
Kulki gejszy - kulki gejszy pochwa - Portal Kobiet
czy ktos to ma??? ja chyba sie jednak na takie przezycianie pisze...tchorz jestem:-)
czy ktos to ma??? ja chyba sie jednak na takie przezycianie pisze...tchorz jestem:-)
w.kropeczka
dobra dobra...widze ze zaciekawiona tematem jestes kolezanko![]()
taaaaak...tylko ze to nie ja sie o kulki po domu potykam:-)
zartuje Olusiu:-)
Buziaki!
ale fakt-ciekawa jestem jak z takim czyms mozna chodzic...jednak ja bym nic tam nienaturalnego chyba nie wkladala

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
hej hej
wrocilam z biblioteki heheh smiesznie sie tam czulam, bo chyba drugi raz dopiero bylam w bibliotece hahah
teraz oglądam moja mode na sukces:-) dobrzeze zrobili stronke na ktorej moge ogladac zalegle odcinki
wrocilam z biblioteki heheh smiesznie sie tam czulam, bo chyba drugi raz dopiero bylam w bibliotece hahah

teraz oglądam moja mode na sukces:-) dobrzeze zrobili stronke na ktorej moge ogladac zalegle odcinki

w.kropeczka
chyba moje pytanie przeoczone-co moge kupic mojej mamie na urodziny....nie zadne okrągle-52ie...po tych klotniach to mi sie tak chce, ze jej....no choc dzisiaj sie nawet milutko do siebie odzywamy...moze dlatego ze jej schodze z drogi, hehe....
No - ale ma w srode i nie da sie nie kupic nic....a pomyslu nie mam...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja tam nawet nie probuje , boje sie takich rzeczy, bo sie naczytalam i naogladalam jak komus cos tam w pochwie utkneloi znalazlam:-)

mam kolezanke ktorej siostra pracuje na pogotowiu i co rusz opowiada jak po nocach przywoża ludzi bo a to jednemu banan utknął albo ogórek czy parówki

w.kropeczka
teraz oglądam moja mode na sukces:-) dobrzeze zrobili stronke na ktorej moge ogladac zalegle odcinki![]()
no nie oge! Ty to ogladasz??? przeciez jak zaczeli to puszczac w tv to ciebie jeszcze na swiecie nie bylo....
marzenixx normalnie sie bede za ciebie wstydzic-jak mozesz?
zartuje....
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
nie wiem slonce , to zalezy czy mama cos zbiera, czym sie interesuje, moze jakies obrusiki dzierga... hm... ciezko tak... moze jakas piekna broszkęchyba moje pytanie przeoczone-co moge kupic mojej mamie na urodziny....nie zadne okrągle-52ie...po tych klotniach to mi sie tak chce, ze jej....no choc dzisiaj sie nawet milutko do siebie odzywamy...moze dlatego ze jej schodze z drogi, hehe....

Podziel się: